Social Burgerjointissa Euroopan parhaat burgerit – Voitto kotiin katuruokafestareilta Berliinistä

Maailman suurimman katuruokatapahtuman European Street Food Awardsin finaali järjestettiin Berliinissä lauantaina

Social Burgerjointin Bronx Burger on äänestetty pariin otteeseen Helsingin parhaaksi burgeriksi. Euroopassa voitto irtosi Kimchi burgerilla.
Social Burgerjointin Bronx Burger on äänestetty pariin otteeseen Helsingin parhaaksi burgeriksi. Euroopassa voitto irtosi Kimchi burgerilla.

Cityn burgerivertailuissakin hyvin pärjänneet Social Burgerjointin hampurilaiset niittävät mainetta myös maailmalla. Social Burgerjoint kävi lauantaina pokkaamassa Euroopan parhaan burgerin palkinnon European Street Food Awardseissa Berliinissä.

Voitto tuli mausteisella Korean Kimchi Burgerilla, jossa Mibrasa-hiiligrillissä paistettu pihvi sai seurakseen mausteikkaita kimchi-kasviksia, seesamimajoneesia, bulgogia ja seesami-korianteri-kurkkuja.

”Kilpailussa oli kova taso. Voittoa lähdettiin kuitenkin hakemaan, koska burgerimme on ainutlaatuinen ja sen makumaailma hiottu huippuunsa – kuten kaikissa burgereissamme. Olemme ylpeitä, että Euroopan paras burger tulee Suomesta”, Social Burgerjointin luova johtaja ja The Burgermeister Mika Tuomonen sanoo.

Street Food Awardsin finaali käytiin Berliinissä 29.9.
Street Food Awardsin finaali käytiin Berliinissä 29.9. Kuva: Social Burgerjoint / Kotipizza Group

Jo useita vuosia järjestetyn European Street Food Awardsin tarkoituksena on kehittää katuruokakulttuuria ja palkita huipputoimijoita. Tänä vuonna Finalisteja oli kuudestatoista eri maasta, muun muassa Ruotsista, Italiasta ja Britanniasta.

Myös Social Burgerjointin juuret ovat vahvasti kiinni katuruokakulttuurissa. Toiminta lähti liikkeelle vuonna 2013 tapahtumia kiertävästä ruokarekasta. Nyt Social Burgerjoint on osa Kotipizza Groupia ja sillä on kolme ravintolaa, joista uusin avattiin Kauppakeskus Rediin.

Lue myös: Helsingin parhaat burgerit: Social Burgerjointin Bronx burger on kaupungin katu-uskottavin hampurilainen

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi