Spy Hard

Kun muut bailaavat, me vakoilemme.

1. Kiss FM:n 6-vuotissynttäreillä Aamutiimin Heidi ja Mira epäilivät, että seuraavana aamuna väsyttää ja pahasti. Heidin (vas.) tavoite oli nousta kello 12 ja Mira sanoi, ettei missään tapauksessa aio nousta ennen kahta.

2. Jucci, Sanna, Tomi ja Rita joutuivat syntymäpäiväpotrettiin.

3. Katja Koivula ja Jocka - jo 7 kk yhdessä.

4. Kotikadun Mirja eli Inka Kiviharju kertoi olevansa iloinen, kun sai kutsun Kissin bileisiin. Lähettäkää siis lisää kutsuja tytölle!

5. Tommi tuli Hesperiaan tsekkaamaan kauniita naisia, ei esiintyjiä (ja minunkin on pakko tunnustaa, etten muista nähneeni yhtään esiintyjää...)!

6. Vip-roomin ovinaisena toimi Jenni Dahlman, joka saa kuunnella pään aukomista kollegoiltaan ovimiehiltä, sillä Jenniltä puuttuu vielä rinnasta ovimiehen plakaatti.

7. Art Alexissa Juha Viirilän naistaulujen joukossa tuottaja Nisa Soraya kertoo syyn siihen, miksi kaikissa tauluissa on naisia: "Nainen on ilon ja intohimon lähde. Jokaisella miehellä Clintonista lähtien on oma muusansa!"

8. Art Alexin myyntimies Toomas Ots sen sanoi: "Kumma juttu, että naiset voivat ostaa naistauluja, mutta miehet eivät todellakaan osta miestauluja!"

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi