Stadin vehrein terassi löytyy Musiikkitalon takapihalta

Sandwichejä, omena-avocadosalsalla buustattua maissitortillaa ja mojito-kannuja Kansalaistorin edustalla.

Kuva: Musiikkitalon terassi / Facebook

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Musiikkitalo ei ole kenellekään helsinkiläiselle uusi näky. Vuonna 2011 valmistunut iso lasitettu musiikkikeskus sijoittuu Töölönlahden edustalle, Mannerheimintien kupeeseen, jonka parempaa paraatipaikkaa ei ole. Musiikkitalon edustaa pitkin kulkee tuhansia ohikulkijoita päivittäin. Mikäli satut paikalle, suosittelemme kurkkaamaan rakennuksen takapihalle.

Musiikkitalon ravintolaterassi viihdyttää kesäisin rakennuksen takapihalla. Terassilta avautuu vehreä näkymä Kansalaistorille. 180-paikkainen moderni terassi tarjoaa hengailupaikan aurinkoiseen päivään drinkkien ja purtavan kera. Terassimenuun kuuluu Street Food Delin grillattuja sandwitchejä ja täytettyjä maissitortilloja. Leivät ja tortillat maksavat alle kympin, osa jopa alle vitosen!

Terassi on parhaillaan kello 11-19 välisenä aikana, jolloin aurinko paistaa suoraan alueelle. Sateen yllättäessä pöydistä löytyy isot aurinkovarjot, joiden alle voi piiloutua sadetta pakoon. Jos omistat koiran, on hänkin tervetullut nauttimaan kesäpäivää terassille. Koirille henkilökunta tarjoilee vettä.

Helsingin yöelämässä ja radioissa soittavat DJ:t on bookattu Musiikkitalon terassille torstaisin ja perjantaisin kello 15–20. Tällöin voi terassilla olla enemmän kävijöitä. DJ line-up jatkuu elokuun loppuun asti.

Musiikkitalon terassiravintola avoinna ma-pe 9-21, la 10-20, su 11-19. Quorn omena-avocadosalsa, limejogurtti maissitortilla 4,80 €. Sangria-kannu 27 €. Tämän ja yli sata muuta terassia löydät Cityn Terassioppaasta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi