Stand up naurattaa yhä useampia

Naurun tasapainon voittajat edustavat lajin huippua.

Matti Patronen
Matti Patronen Kuva: Matti Patronen / Facebook

TV2:n Naurun tasapaino on erinomaisen onnistunut ohjelmaformaatti, jossa stand up -koomikot ottavat mittaa toisistaan. Mukaan on valikoitunut jo jonkin verran kokemusta hankkineita naurattajia ja kaikkina kolmena kautena voittajat ovat olleet äärimmäisen hauskoja.

Viimeisimmän kauden päätteeksi mestariksi kruunattiin vaatimattoman suomalaismiehen ilmentymä Matti Patronen. Patrosen komiikka ei kuitenkaan ole yhtä tavallista kuin hänen ulkonäkönsä, sillä Patronen vie kuulijansa parhaillaan hämmentävän mustan huumorin maastoihin kekseliäillä vitseillään.

Arimon stand up -club tuo Patrosen lisäksi lavalle Ali Jahangirin, toisen Naurun tasapaino -kilpailija Fathi Ahmetin ja MC Arimo Mustosen.

Suomalainen stand up elää kiinnostavan kuhinan aikakautta. Kiinnostavia pieniä klubikonsepteja perustetaan ympäri maata ja Sami Hedbergin ja Ismo Leikolan kaltaiset nimet ovat jo koko kansan tiedossa. Stand up -komiikka on monelle koomikolle rakkain tekemisen alusta, vaikka sen kautta päätyykin yhä useammin oikeisiin töihin esimerkiksi television käsikirjoitustiimeihin tai prime time -ohjelmiin.

Arimon stand up -club, 6.12, Tullikamari, Tampere. Liput 16,50/22 e.

1 kommentti