Starter Pop Upissa maistellaan nuorten kokkilupausten ruokavisioita

Nuoret kokit pääsevät esittelemään kykyjään pop up -hengessä. Ensimmäisenä vuorossa 23-vuotias Mikko Pynnönen.

Nuoret kokit valitaan Starter Pop Upiin avoimen kilpailun kautta.
Nuoret kokit valitaan Starter Pop Upiin avoimen kilpailun kautta. Kuva: Laura Hujanen / Starter Pop Up

A21 ravintolaperheeseen kuuluva Starter tarjoaa nuorille lupaaville kokeille mahdollisuuden näyttää taitojaan ja toteuttaa ruokavisioitaan pop up -hengessä.

Kokit valitaan pop upeihin avoimen kilpailun kautta. Ensimmäisen menukokonaisuuden loihtii helsinkiläinen Mikko Pynnönen, 23, joka on kartuttanut kokemusta Helsingin huippuravintoloissa, kuten Olossa ja Ravintola Lyonissa. Hän kehittää taitojaan myös kokkikilpailuissa.

Starter Pop Upissa kukin kokki pääsee vuorollaan esittelemään oman näkemyksensä tulevaisuuden keittiötrendeistä annetun teeman puitteissa. Pynnösen teemaksi valikoitui ”Saaristo”.

Mikko Pynnösen menun teemaksi valikoitui "Saaristo".
Mikko Pynnösen menun teemaksi valikoitui "Saaristo". Kuva: Laura Hujanen / Starter Pop Up

Pynnönen on tapahtumasta ja sen teemasta innoissaan.

”Mahtavaa päästä mukaan Starter Pop Upiin! Se, että pääsee käyttämään
luovuuttaan innostaa menun suunnitteluun ja toteutukseen”, hän sanoo tiedotteessa.

”Ihailen suomalaisen saariston puhtautta ja rikkauksia. Puhtaan luonnon
marjat, puut, kalat ja yrtit inspiroivat tekemään ruokaa.”

Ensimmäinen Starter Pop Up järjestetään 11.-12.5.2018 osoitteessa Lapinlahdenkatu 16. Lisätiedot ja menu: Starter Pop Up.
 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi