Suomalainen Pancho Villa -ketju laajentaa Ruotsiin

Lähes 30 ravintolaa Suomessa pyörittävä Pancho Villa hakee kansainvälistä kasvua.

Kuva: Pancho Villa / Facebook

Tampereelta lähtöisin oleva ravintolaketju Pancho Villa hakee nyt kansainvälistä kasvua ja on avannut ensimmäisen ravintolan Ruotsiin Tukholman Södermalmille viime perjantaina 15. joulukuuta.

”Ruotsin avauksen eteen on tehty lujasti töitä ja kun Pancho Villalle löytyi hyvä sijainti Södermalmilta, pääsemme vihdoinkin näyttämään suomalaista ravintolakonseptiosaamista myös ruotsalaisille”, kertoo ketjun operatiivinen johtaja Teemu Vanharanta.

Tällä hetkellä Pancho Villa ravintoloita löytyy Suomesta jo 28 kappaletta eri puolilla Suomea. Pancho Villa on franchisingketju ja kaikki Suomen ravintolat toimivat yrittäjävetoisesti. Södermalmin ravintolan omistaa Pancho Villan ruotsalainen tytäryhtiö, mutta jatkossa Ruotsiinkin haetaan franchisingyrittäjiä laajentamaan ravintolaverkostoa.

”Uusia ravintoloita toki mahtuu vielä myös Suomeen, mutta kansainvälinen kokemus auttaa meitä kehittämään konseptiamme yhä kilpailukykyisemmäksi myös täällä kotimaassa. Ruotsin lisäksi olemme kiinnostuneita myös muista Pohjoismaista, sillä meksikolainen makumaailma käy hyvin meille skandinaaveille”, Vanharanta jatkaa.

1 kommentti

Poncho Villain

20.12.2017 15:45

Suosittelisin tätä vetoa mieluummin Tortilla Houselle, huomattavasti paremmat ja halvemmat safkat, vielä kun laajenesivat ensin Suomessa ja tekisivät isompia ravintoloita. Parasta safkaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi