Suomen ensimmäinen Indigo-hotelli avaa Bulevardilla 2015

Restel teki sopimuksen maailman suurimpiin kuuluvan hotellitoimijan kanssa.

Tältä Indigo tulee näyttämään.
Tältä Indigo tulee näyttämään.

Vuoden 2015 alussa Helsinkiin avautuu uusi design-hotelli Indigo. Hotel Indigo Helsinki Boulevardin luvataan olevan ympäristöystävällinen ja korkeatasoinen hotelli, jonka sisutuksessa korostuu raikas ja moderni design. Sisustukseen haetaan inspiraatiota ja vaikutteita lähiympäristöstä.

"Jokainen Indigo-hotelli on yksilöllinen ja uniikki. Hotelleissa näkyy paikallisen kulttuurin ja historian vaikutus, ja brändi puolestaan takaa, että jokaisessa Indigo-hotellissa asiakas kohtaa tietyt korkeatasoiset palvelut ja mukavuudet", Restel Oy:n Helsingin aluejohtaja Gabor Pusztai hehkuttaa.

Uuteen hotelliin tulee 120 huonetta, joiden sisustus pistetään uusiksi tasaisin väliajoin. Sieltä löytyy pari ravintolaa, aulalounge, kokoustila sekä 40-paikkainen autotalli, johon tulee myös sähköautojen latauspiste.

Bulevardi 26:een avattava hotelli sijaitsee kulttuuri- ja taide-elämysten suhteen pääkallopaikalla ja paikalle onkin tarkoitus houkutella Indigo-brändin mukaisesti taidetta ja designia arvostavia asiakkaita.

Ensimmäinen Indigo avattiin Atlantassa, USA:ssa vuonna 2004. Tällä hetkellä maailmalla on yli 50 Indigo-hotellia, niistä 12 Euroopassa. Lähes 50 uutta on rakenteilla.

Restel Oy teki sopimuksen Indigo-ketjun omistavan InterContinental Hotels Groupin kanssa. Helsingin projektin arkkitehtinä toimii Sami Horto Inter-Arch Oy:stä. Kahdeksankerroksisen rakennuksen kokonaispinta-ala on 7 700 neliökilometriä. Uusia työpaikkoja hotelli synnyttää nelisenkymmentä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi