Suomen paras dekotiimi luo oman taikamaailman Helsinkiin

Valotaidetta, valotaidetta kaikkialla!

Kuva: Johanna Kinnari

Kulttuuriareena Gloria ja Flowers of Life toteuttavat yhteistyössä päivittäin auki olevan tapahtuma-areenan. Flowers of Life tuo tilaan omaa kansainvälistä huomiota saanutta valotaidettaan, jolla koko alueesta saadaan omanlainen hohtava taikamaailma.

Flowers of Life on toteuttanut yli 100 valotaideprojektia 23 maassa. Suomalaisille ryhmä on tullut tutuksi erityisesti LUX Helsingistä, Slushista, suurista metsäbileistä ja klubi-installaatioista.

Luvassa on ainakin UV-tekniikalla toteutettua symmetriaa ja kolmiulotteisuutta, kertoo Flowers of Life:n pääsuunnittelija Veikko Lappalainen. Erityisesti taiteilija mainitsee lapset, joille hän aikoo luoda samanlaisia elämyksiä kuin tammikuisessa LUX Helsingissä. Sisätila auttaa toteuttamaan myös erilaisia installaatioita ulkotilaan verrattuna.

Flowers of Life Areena on Glorian tapaan avoin kaikille kaupunkilaisten keksimille tapahtumaideoille. Areenaa myös vuokrataan erilaisille teemaan sopiville tilaisuuksille.

"Mahdollisuus toteuttaa oma esitys tai kokonainen tapahtuma tilataideteoksen sisällä inspiroi taatusti ihan uudenlaisia juttuja. Wau-efektiin me tietysti tässä pyritään, meidän kaikki tammikuun tapahtumat tullaan tekemään tämän teoksen ehdoilla, ja on jännittävää nähdä mitä seuraa, kun me annetaan vapaat kädet ja hulppeat kaksi viikkoa rakennusaikaa Suomen parhaalle deco-tiimille", hehkuttaa Glorian tuottaja Juha Oinonen.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi