Suomen suurin afterwork houkuttelee keskiviikkona terasseille

Keskiviikkona on hyvä päivä lähteä töiden jälkeen muutamalle.

Aurinkoisena päivänä afterworkkia kelpaa viettää terassilla.
Aurinkoisena päivänä afterworkkia kelpaa viettää terassilla. Kuva: Jonathan Melartin / Restamax

Maaliskuussa vietettiin Maailman suurinta Happy Houria, johon osallistui Suomessa lähes 600 ravintolaa. Nyt tempaus saa jatkoa, kun Restamax houkuttelee suomalaisia osallistumaan Suomen suurimpaan afterworkkiin.

Tempauksella halutaan elävöittää suomalaista afterwork-kulttuuria ja kannustaa ihmisiä kokeilemaan uusia ravintoloita. Restamaxin ravintoloissa on tapahtumaan liittyen ruoka- ja juomatarjouksia.

“Ravintolamme olivat innokkaasti mukana Maailman suurimmassa Happy Hourissa, ja tapahtuma sai positiivista palautetta myös asiakkailtamme. Halusimme tarjota ihmisille lisää yhteisöllisiä ravintolaelämyksiä, ja Suomen suurin afterwork oli meistä luonnollinen jatko ravintoloiden yhteiselle Happy Hourille”, Restamaxin kehitysjohtaja Perttu Pesonen sanoo tiedotteessa.

Pesonen näkee Suomen suurimman afterworkin loistavana tilaisuutena tutustua uusiin ravintoloihin ja samalla omiin työkavereihin.

“Olisi hienoa, jos suomalaisetkin ottaisivat afterwork-perinteen omakseen. Samalla kun puretaan työpäivän tapahtumat, rentoudutaan ja vahvistetaan työporukan yhteishenkeä. Tapahtumaan saa toki osallistua millä kokoonpanolla vain – Suomen suurin afterwork on hyvän mielen tempaus, johon kaikki ovat tervetulleita. Toiveissa on, että tapahtuma saa myös jatkoa.”

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi