Suosittu kesän päätösjuhla Herttoniemi Block Party bailataan lauantaina

Ilmaisissa koko perheen korttelibileissä yhdistyvät musiikki, taide, hyvä ruoka ja hauska tekeminen.

Kuva: JIP/WIkipedia Commons

Herttoniemi Block Partyt (HBP) järjestetään kolmatta kertaa Herttoniemen Asentajanpuistossa. Herttoniemeläisten ja itähelsinkiläisten kaupunkiaktiivien sekä Kulttuuriyhdistys 008:n talkoovoimin järjestämät meiningit tarjoavat aktiviteetteja myös perheen pienimmille.

Festivaalipäivä alkaa kello 10.00 lastenmusiikkiyhtyeiden Funky Monkeyn ja Wimmarallin esityksillä. Lapsia viihdyttävät myös Vauhtikoira Veikko sekä Anja Erämaja ja Tuija Rantalainen, joiden esityksessä lapset saavat laulaa ja leikkiä mukana sekä osallistua jutusteluihin. Osallistavaa ohjelmaa on tiedossa myös soitinpajassa ja HSY:n Juokseva hanavesi -pihaseikkailussa. Pihaseikkailun aikana tutustutaan ulkona leikkien juomaveden alkuperään ja veden puhtaanapitoon.

Päivän edetessä HBP:n ohjelma suuntautuu enemmän aikuisempaan makuun. Musiikkia tarjoillaan kahdeksalta eri lavalta kello 23.00 asti. Päälavalla esiintyvät muun muassa soolokeikan heittävä Petra, Samae Koskisen Korvalääke sekä alternative rockia vimmaisesti soittava Block of Flats. Sound Inn -lavalla voi kuulla muun muassa Matti Johannes Koivun herkkää tulkintaa.

Musiikin lisäksi luvassa on taidenäyttely, jalkapalloa, skeittausta sekä karaokepyörä.

Herttoniemi Block Partyn koko ohjelmisto tarkasteltavissa täällä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi