SYÖ! Tampere: 12 SYÖ!-uutuusraflan maut pitävät syksyn synkkyyden loitolla

Viinibistroa, vietnamilaista bistroa ja paljon muuta.

Tampereen SYÖ!-viikoille lähti tällä kertaa mukaan iso joukko uusia ravintoloita. SYÖ! Tampereen tarjonta on muutenkin erinomaisen runsas, mutta tässä jutussa listataan ensimmäistä kertaa SYÖssä mukana olevat mestat.

Kympin kampanjaan rynnisti mukaan peräti neljä Pancho Villa -ravintolaa, pari Hanko Sushia, kiinnostava ja laadukas uutuusrafla Winebridge, Koskikeskuksen Scandicin uusittu ravintola Bord, nepalilainen ravintola Katmandu, vietnamilaiseen keittiöön erikoistunut Món Việt, runsaasta buffetpöydästään tunnettu Luckiefun’s Hämeenkadulla sekä yökerhona ravintolan ohella palveleva IHKU.

Pancho Villan SYÖ!-arsenaalista löytyy herkullinen ja tuhti vegeburger.
Pancho Villan SYÖ!-arsenaalista löytyy herkullinen ja tuhti vegeburger.

Pancho panostaa

Pancho Villa ryntäsi kertaheitolla isosti SYÖ!-viikoille tuomalla mukaan neljä ravintolaansa Tampereella. Pancho Villa löytyy burgertarjouksineen Lielahdesta, Hämeenkadulta, Kaukajärveltä ja Satakunnankadulta. Kympin vaihtoehtoina tarjoillaan joko jättipekonihampurilainen tai jättivegehampurilainen.

Pancho Villa on kasvanut parissa vuosikymmenessä isoksi suomalaiseksi texmex- ja burgerketjuksi. Tarjonnasta löytyy hampurilaisten lisäksi jaettavia lautasia, meksikolaista, pihviä ja salaatteja. Lapset on otettu hienosti huomioon matalan kynnyksen lastenlistalla.

Tosi IHKU

Bar IHKU aloitti maailmanvalloituksensa vuosikymmen sitten Leviltä, jossa se saavutti maineen hiihtokeskuksen menomestana. 2014 ravintola laajeni Ouluun ja vuotta myöhemmin Tampereelle.

Vaikka kyseessä on myöhään yöllä palveleva yökerho, on ruokatarjonta kohdallaan. Kehutun oululaisen Kauppuri 5 -ravintolan kanssa yhteistyössä tuotettu ruokatarjonta nojaa gastropub-henkisesti laatuburgereihin ja niiden seurana nautittavaan hyvään olueen.

Aamuviiteen päivittäin palveleva IHKU viihdyttää muun muassa livemusalla, seurapeleillä ja karaokella. SYÖ!-viikoilla IHKU tarjoilee pitkään kypsyneitä ribsejä sekä pekoni- tai halloumiburgeria.

Tällä vegesalaatilla lähtee varmasti nälkä.
Tällä vegesalaatilla lähtee varmasti nälkä.

Món Vietin aidot maut

Món Việt on kiinnostava vietnamilainen bistro Tammelantorin kupeessa Ilmarinkadulla. Tuoreiden vihannesten ja yrttien vietnamilaiset herkut saavat usein makunsa kalakastikkeesta ja pho-keitto ja erilaiset bowlit ovat tärkeässä roolissa menussa.

SYÖ!-viikoilla tarjolla on perinteikäs pho-keitto, joko naudanlihalla tai vegevaihtoehtona. Bún Gà Xào eli paistettua kanaa, riisinuudelia, salaattia, porkkanapikkelssiä, yrttejä, pähkinää ja kalakastiketta on saatavilla myös vegevaihtoehtona.

Winebridgen falafel, punaviini ja syksyinen ilta. Taatusti toimiva resepti.
Winebridgen falafel, punaviini ja syksyinen ilta. Taatusti toimiva resepti.

Pönöttämättä Winebridgessä

Viinibistro Winebridge on tervetullut lisä SYÖ!-ravintoloiden joukkoon. Rento ja viihtyisä ravintola pitää sisällään kaupungin laajimman viinivalikoiman, mutta viineistä nautitaan rennosti ilman hienostelua ja maistiaisia voi halutessaan tilata vaikka pienissä 4 cl erissä.

SYÖ!-viikkojen ajan Winebridge tarjoaa kymmenellä eurolla kaksi herkullista annosvaihtoehtoa: kauden sienirisoton sekä falafel-couscoussalaatin.
Lue lisää Winebridgestä.

Monta palaa sä jaksat SYÖdä?
Monta palaa sä jaksat SYÖdä?

Luckiefun’sin tuhti buffet

Luckiefunin vahvuus on todella monipuolinen aasialainen buffet, joka irtoaa SYÖ!-viikoilla kympillä. Mahan saa varmasti täyteen tuoreen sushin ja muiden aasialaisten herkkujen kanssa.

Ravintola Bordin mehukas possuburger.
Ravintola Bordin mehukas possuburger.

Scandicin uudistettu Bord

Scandic-hotellit uudistivat hetki sitten ravintolansa ja uudeksi konseptiksi valikoitui Ravintola Bord, joka tarjoilee modernia hotelliruokaa laadukkaista raaka-aineista.

SYÖ!-viikkojen tarjouksina Bordissa katetaan pöytään lämmintä kanaleipää, kylmäsavulohisalaattia tai possuburgeria.

Hanko Sushin bowlit vievät kielen

Hanko Sushi on tunnettu sushiravintola, joka on mahtava saada mukaan myös SYÖ!-meininkeihin Tampereella. Ratinassa ja Stockmannilla palvelevan Hanko Sushin SYÖ!-annokset osoittavat, että muutakin kuin sushia löytyy, sillä tarjolla on kolme eri bowlia: tofulla, tonnikalalla tai lohella.

 

Tarjoukset voimassa SYÖ!-viikkojen ajan 4.–17.10.2019. Tsekkaa kaikki SYÖ!-viikkojen tarjoukset ja joinaa Voitolla SYÖhön Facebookissa!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi