SYÖ!-viikoille mahtuu aina kiinnostavia tulokkaita – tsekkaa pääkaupunkiseudun uutuudet

Helsingin SYÖ!-viikoilla on mukana tällä kertaa 89 ravintolaa, joista seitsemän kampanjan tulokkaita. Pääkaupunkiseudun reilusta sadasta raflasta uutuksia on yhdeksän.

Addis Ethiopian Kitchen tuo etiopialaiset maut ensi kertaa SYÖ!-viikoille.
Addis Ethiopian Kitchen tuo etiopialaiset maut ensi kertaa SYÖ!-viikoille. Kuva: Addis Ethiopian Kitchen / Facebook

Addis Ethiopian Kitchen

Addis Ethiopian Kitchen on yksi kampanjan kiinnostavimmista ja eksoottisimmista uutuuksista. Sturenkadulla majaansa pitävä etiopialaisravintola on vakuuttanut asiakkaansa jo muutaman vuoden ajan syvillä mauillaan.

Etiopialaiset maut edustavat keittiötä, jossa isossa roolissa on wot-kastike, jonka eri versioita kauhotaan suuhun happamien insera-leipien avulla.

SYÖ!-viikoilla etiopialaisiin makuihin voi tutustua erityisesti suositun berbere-mausteen kautta, kun tarjolla on vegaaninen, mausteinen liha ja kasvista ja naudanlihaa sisältävät annokset. Ohrasta tehty injera-leipä kuuluu annoksiin.

BangCook Kaari

Kaaren kauppakeskuksessa avasi loppusyksystä autenttiseen thai-katuruokaan luottava BangCook osana 11 ravintolan uusittua ravintolamaailmaa.

Ravintola on kerännyt kiitosta syvistä ja tulisista mauistaan ja esimerkiksi lautaslounaastaan. Listalta löytyy kääryleitä, vartaita, keittoja sekä erilaisia curryja. SYÖ!-viikoilla BangCook on mukana kympin phat thailla eli paistetulla nuudelilla kanalla tai tofulla sekä Gang Kiew Wan -vihreällä currylla.

Itsudemossa tarjolla sushia myös kasvissyöjille.
Itsudemossa tarjolla sushia myös kasvissyöjille. Kuva: Itsudemo / Facebook

Itsudemo

Itsudemo on sushimesta, jonka toivotamme suurella ilolla tervetulleeksi SYÖ!hön. Itsudemo on kerännyt ylistäviä arvosteluja muun muassa Googlen arvosteluissa ja ravintolassa halutaan jatkuvasti kehittää palvelua ja tuotetta palautteen perusteella parempaan suuntaan. Useampaa ravintolaa eri puolilla Suomea pyörittävä Itsudemo pitää Helsingissä majapaikkaansa Salomonkadulla. SYÖ!-annoksina toimivat monipuoliset sushi- tai kasvissushisetit.

Kantsun Sävel luottaa burgereihin.
Kantsun Sävel luottaa burgereihin.

Kantsun Sävel

Kantsun Sävel on osa Kauppakeskuksen Kaaren uutta ravintola-aikaa ja jatkoa Töölön ja Kallion Sävel-ravintoloille. Kantsun Sävel on varma valinta, jos haluat tuhtia burgeria edulliseen hintaan, sillä tarjolla on classic premium burger, kana-vuohenjuustoburger tai punajuuri-härkisburger kasvissyöjille.

Muut uutuudet

Pancho Villa on jo vakionimi SYÖ!-viikoilla, mutta tällä kertaa messiin lähti myös Pasilan Triplan uutuusravintola. Pancho Villa on tuttu ja turvallinen valinta kympin syöjälle ja tarjouksena on klassinen jättihampurilainen joko juusto- tai vegeversiona.

Signor Smith on toinen Triplan uutuuksista, joka on nyt myös SYÖ!ssä. Homman nimi on monipuolinen ja klassinen matalan kynnyksen italialainen, jossa kaikki pastat ja pizzat SYÖ!-tarjouksena kympillä.

Itiksessä käy myös jatkuva suhina ravintoloiden saralla. Nyt SYÖ!-viikoilla pääsee maistelemaan uutuusravintola Today'sin osaamista monipuolisten tarjousten kautta.

SYÖ!-kampanjassa nautitaan myös laajalla rintamalla nepalilaisesta ruoasta, joten myös niiden parista löytyy uutuuksia. Espoon Tapiolassa vaikuttava Milan Nepal tarjoilee kasviskoftaa, kanakormaa tai lammaschiliä ja Flamingosta Vantaalta löytyvä Aangan on mukana vastaavalla setillä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi