Taco Bell järjestää skaban nouseville DJ-kyvyille – Tuomarina ja mentorina DJ Supertyyli

Sinustako klubiskenen seuraava DJ-stara?

DJ Supertyyli tuomaroi ja mentoroi Beats at the Bell -kilpailun finalisteja.
DJ Supertyyli tuomaroi ja mentoroi Beats at the Bell -kilpailun finalisteja. Kuva: Taco Bell

Taco Bell -pikaruokaravintolaketju järjestää keväällä 2019 Beats at the Bell -kilpailun aloitteleville DJ-kyvyille. Kilpailun mentorina ja yhtenä tuomarina toimii DJ Supertyyli.

Beats at the Bell -kilpailulla Taco Bell haluaa tukea nuoria ja lahjakkaita DJ:tä heidän uransa alkutaipaleella ja tarjota mahdollisuuden päästä esiintymään jo olemassa olevien ja tulevien fanien eteen.

Viisi tiensä finaaliin saavuttanutta DJ:tä pääsevät esiintymään huhti-toukokuussa Taco Bell Baker’sin after work -iltoihin sekä toukokuun lopussa käytävään finaaliin.

”Kukaan ei tällä hetkellä järjestä DJ:lle omaa kilpailua, joten halusimme napata tästä kiinni. Musiikki on tärkeässä osassa Taco Bellin Live Más -kulttuuria, ja brändille on ominaista tehdä asioita uudella tavalla”, Taco Bell Suomen Brand Manager Alina Niemi sanoo tiedotteessa.

Kilpailun tuomareina toimivat DJ Supertyyli ja DJ Mista S. DJ Supertyyli on mukana ohjaamassa finalisteja koko kilpailun ajan, ja voittajalle on luvassa myös henkilökohtaista mentorointia Supertyylin kanssa.

"Olen jo aikaisemmin miettinyt, että haluaisin auttaa nousevia DJ-kykyjä alkuun heidän urallaan. Vertaistuki, hyvät neuvot ja opetus kokeneemmilta kollegoilta uran alkuvaiheissa voivat olla kultaakin kalliimpia. DJ-hommat ja musiikki ovat intohimoni, ja kun Taco Bell lähestyi minua kisan tiimoilta, näin erinomaisen tilaisuuden auttaa nuorempia DJ:tä”, DJ Supertyyli sanoo.

Beats at the Bell -kilpailun toisena tuomarina toimii DJ Mista S.
Beats at the Bell -kilpailun toisena tuomarina toimii DJ Mista S. Kuva: Taco Bell

Kilpailun voittaja palkitaan 1 000 euron arvoisella lahjakortilla musiikkikauppa F-Musiikkiin ja lisäksi hän pääsee syömään 500 euron edestä tacoja Taco Bell -ravintolaan.

Kilpailun aikana järjestetään myös yleisöäänestys, jossa fanit pääset valitsemaan suosikkinsa finalistien joukosta. Suosikkiaan pääsee äänestämään 12.4.–19.5.2019 välisenä aikana. Myös yleisöäänestyksen voittaja saa mässäillä 500 eurolla Taco Bellissä.

Beats at the Bell -kilpailuun voivat osallistua kaikki itsensä DJ:ksi tunnistavat 18–30 -vuotiaat nuoret, joilla on 1–3 vuoden DJ-kokemus. Kilpailuun voi ilmoittautua 24.3.2019 saakka.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi