Tähdeksi Turkuun

Taikureilla, tanssijoilla ja muilla esiintyvillä taiteilijoilla on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi.

Viime vuonna Turun Tähdeksi valittiin helsinkiläinen ilma-akrobaatti Sanni Sarlin.
Viime vuonna Turun Tähdeksi valittiin helsinkiläinen ilma-akrobaatti Sanni Sarlin.

Tähdeksi Turkuun

Taikureilla, tanssijoilla, imitoijilla ja muilla esiintyvillä taiteilijoilla on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi, kun kymmenettä kertaa järjestettävä Turun Tähti -kilpailu starttaa Marilynissä perjantaina 1. huhtikuuta.

Toinen osakilpailu käydään 8.4. ja finaaliin valitut kisaavat toisiaan vastaan 15.4. Lava on vapaana jokaiselle esiintyjälle kolme minuuttia, jonka aikana on vakuutettava tuomaristo omasta osaamisesta. Yksi onnellinen voittaa Turun Tähti 2011 -tittelin ja 2000 euron stipendin. Aiempien vuosien voittajat, mm. Miss Divet ja Pete Poskiparta, ovat saaneet kilpailusta paljon näkyvyyttä uransa alkutaipaleella.
Turun Tähti 2011 -kilpailu Marilynissä, Eerikinkatu 19, 1/8/15.4.

Pala Aasiaa Naantalissa

Naantalin Kylpylän Aasian-teemaviikot tarjoavat makumatkan aasialaisiin keittiöihin. Le Soleil ja Thai Garden tutustuttavat ruokailijan Indonesian, Filippiinien, Thaimaan, Japanin ja Intian ruokakulttuureihin.
Naantalin Kylpylän Aasian-teemaviikot, Matkailijantie 2, 16.4. asti.

Portsa remppasi

Pub Port Arthur remppasi sisustustaan entistä ehompaan kuntoon. Sisustuksen lisäksi myös karaokelistat ja ohjelmisto uusittiin: keväällä Portsassa esiintyvät muun muassa Heikki Silvennoinen, Kari Peitsamo, Tuomari Nurmio ja Ismo Leikola.
Pub Port Arthur, Puutarhakatu 35

Viiniä E. Ekblomilla

Kirjastokortteliin on avattu uusi, valoisa ja tunnelmallinen viiniravintola E. Ekblom. Ravintolan taustajoukoissa häärivät Smöristä tutut kasvot, mm. Vuoden Nuori Sommelier Arttu Sademaa. Ravintolan kellarista löytyy myös cocktailbaari.
Viiniravintola E. Ekblom, Läntinen Rantakatu 3

Koulun olutuutuus

Olutkulttuurivuoden kunniaksi Hartwall ja Panimoravintola Koulu tuovat kaikkien janoisten ulottuville uuden Juhla Aura -oluen. Tämä aromikas, vaalea lager-olut pannaan perinteikkäästi ravintola Koulussa, ja olut löytyy myös Uuden Apteekin valikoimasta.
Panimoravintola Koulu, Eerikinkatu 18

Motörhead-viini Whiskyssä

Rock-henkisten viininjuojien suosikkia, australialaista Motörhead Shiraz 2009 -punaviiniä on Turussa saatavilla Whisky Barista. Huhujen mukaan herra Kilmister on itse poiminut jokaisen viinin valmistuksessa käytetyn rypäleen.
Whisky Bar, Yliopistonkatu 19

Basso uudistuu

Varissuon Ravintola Basson omistaja vaihtui maaliskuun alussa, ja nyt ravintola aikookin lisätä ohjelmistoonsa reilusti live-esiintymisiä. Kevään aikana kuullaan muun muassa Pelle Miljoonaa, Turos Hevi Geetä ja Tauskia.
Ravintola Basso, Littoistentie 81

Fontana avasi taas

Kahvila Fontana avasi jälleen ovensa parin kuukauden tauon jälkeen. Joulukuun puolivälissä sattui vesivahinko, jonka vuoksi paikka on ollut remontoitavana. Samalla kahvilan yrittäjät päättivät uudistaa myös paikan sisustusta.
Fontana Cafe, Aurakatu 1

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi