Take away -erikoisuudet Tampereella: Nämä ravintolat tarjoavat nyt ruokaa kotiin

Perjantaikasseja, Lockdown-bokseja ja paljon muuta. Tsekkaa Tampereen mielenkiintoisimmat take away -herkut tästä.

Vaikka ravintolat joutuivat sulkemaan ovensa kolmeksi viikoksi, herkuttelu voi silti jatkua. Sen lisäksi, että lukuisat ravintolat myyvät tuotteitaan mukaan, moni ravintola on luonut sulun ajaksi aivan erityisiä take away -tuotteita.

Lue lista Tampereen ravintoloista, jotka tarjoavat sulun ajan spesiaaleja herkkuja kotiin noudettavaksi.

Lista päivittyy.

Ravintola C:n take away -risotot

Tampereen ravintolakentän klassikko, C, tarjoaa nyt ravintolasulun ajaksi asiakkailleen matkaan herkullisia risottoja niin lounas- kuin illallisaikaan. Arkisin tiistaista torstaihin tarjolla on klo 11-14  lounasrisotto, jonka hintaan saa mukaan myös kahvin ja grissiinin. Lounasajan ulkopuolella ravintolasta voi noutaa kuumana kasvis-, tatti- tai special risottoja iltakuuteen saakka.

Kaikki risotot valmistetaan korkeatasoisesta Piemontelaisen Tenuta Margheritan carnaroli riisistä sekä piemonten Selenzione Fiandino Riserva 21 juustosta. Risotoissa on myös käytetty paikallisten tuottajien raaka-aineita.

Lue lisää ja tilaa.

Ohranjyvän Lockdown-boksi

Ravintola Ohranjyvän Lockdown-boksista riittää syötävää isommallekin perheelle. Take away -paketti sisältää nimittäin kilon verran ribsejä talon omalla bbq-kastikkeella, ranskalaisten, coleslawn ja muiden höysteiden kera.

Boksin voi tilata ennakkoon ja noutaa ravintolasta tai tilata kotiinkuljetuksella Woltin tai Foodoran kautta.

Lue lisää ja tilaa.
 

Kajo kotiin

Luonnonläheisiin makuihin keskittynyt Kajo tarjoaa nyt mahdollisuuden päästä nauttimaan ravintolaelämyksistä myös kotioloissa. Ennakkoon tilattava Kajo Kotiin -menun makumaailmoista löytyy niin kuhaa, hapanjuurileipää, herneitä, portobello-sientä kuin mesiangervoa.

Kahden hengen kassien noudot ravintolasta perjantaisin ja lauantaisin. Menusta on saatavilla myös kasvisversio.

Kuva: Kajo

Lue lisää ja tilaa.
 

Aistin noutomenu

Ravintolatason elämyksiä kotikeittiöön tarjoilee myös Aistin take away -lista. Listalta löytyy niin alku- ja jälkiruokia, jotka ovat valmiita sellaisinaan nautittaviksi. Listan pääruoat vaativat lämmityksen, mutta muuten kaikki on hoidettu puolestasi. Onko valintasi Vorschmack, Kalaseljanka vai sittenkin Aistin tartar?

Ruokien noudot tiistaista lauantaihin.

Lue lisää ja tilaa.
 

Piemonten pastaperjantai

Italialaisen pastaillan järjestäminen käy kätevästi Piemonten tuorepastan avulla. Perjantaisin saatavilla olevat annokset valmistetaan kahden ravintolan yhteistyössä; tuorepastat rullataan ravintola Hella ja Huoneen keittiössä ja kastikkeet keitellään ravintola Piemontessa. Pasta toimitetaan keittämättömänä ja kastike lämmitystä vaille valmiina.

Perjantain noutotilaukset torstaihin klo 16 mennessä.

Piemonte tarjoaa myös ruoka-annoksia ja menukokonaisuuksia mukaan.
Piemonte tarjoaa myös ruoka-annoksia ja menukokonaisuuksia mukaan. Kuva: Piemonte

Lue lisää ja tilaa.
 

Vaihmalanhovin perjantaiboxi

Vaihmalanhovin perjantaiboxin ansiosta viikonloppu sujuu herkullisissa merkeissä. Ensimmäisen perjantain paketti sisältää leipien ja salaattien lisäksi pähkinäbroileria, valkosipuliperunoita ja uunijuureksia. Perjantaiboxien tilaukset viimeistään torstaina.

Lisäksi tilattavissa on ennakkoon kinkkukiusausta kahden kilon laatikossa.

Lue lisää ja tilaa.
 

4 vuodenaikaa ja Bouillabaisse-kassi

Ravintolan Bouillabaisse-kassin avulla keität elämäsi parhaimman Bouillabaisse-keiton. Kassi sisältää valmiiksi kuutoituja kaloja, bouillabaisselientä, kasviksia, sahramiaiolia, krutonkeja , sinisimpukoita, jokirapuja ja tietysti ohjeet keiton valmistukseen.

Seuraava boxi on noudettavissa lauantaina 20.3. Tilaukset 15.3. mennessä.

Kuva: 4 vuodenaikaa

Lue lisää ja tilaa.
 

Myllärien perjantaiboxit

Ravintolasulun ajaksi Mylllärit ovat tuoneet tarjolle perjantaiboxeja, joiden ansiosta viikonloppu saa arvoisensa alun. Tarjolla on sekä Myllyn Juhlakoreja että Viikonlopun Perheboxeja. Juhlakorit pitävät sisällään muun muassa erilaisia salaatteja, yön yli haudutettua peuraa, pannacottaa ja focaccia-leipää. Perheboxit kätkevät puolestaan sisäänsä koko perheelle maistuvia ruokia, kuten savulohivuokaa - jälkkäriä unohtamatta.

Boxien tilaukset keskiviikkoon mennessä, noudot perjantaisin.

Lue lisää ja tilaa.
 

Winebridgen aasialaiset herkut

Winebridge on tuonut ravintolasulun ajaksi tarjolle aasialaisiin makuihin keskittyvän take away -menun. Keskiviikosta lauantaihin saatavilla oleva menu sisältää muun muassa kevätkääryleitä, hapanimelä-kasviswokkia ja paistettuja riisinuudeleita kanan tai katkarapujen kera.

Ruokatilaukset edellispäivään kello 18 mennessä. Noudot ke-la Hallituskadulta.

Winebridge keskittyy maaliskuussa aasialaisiin makuihin.
Winebridge keskittyy maaliskuussa aasialaisiin makuihin. Kuva: Winebridge

Lue lisää ja tilaa.
 

Maaliskuun Armas Kotiin

Tampereen Suomalaisen Klubiravintola tekee sinusta oman elämäsi huippukokin kotiin noudettavan menun ansiosta. Kolmen ruokalajin menu sisältää graavattua siikaa, portviini-hunaja-glaseerattua porsaan poskea ja paistettua juustokakkua. Menu on tilattavissa kahdelle hengelle. Tilaa viimeistään tiistaina ja nouda perjantaina.

Ravintola tarjoaa koronasulun ajan myös take away -lounasta, jonka voit joko koota itse buffetpöydästä tai tilata valmiiksi annosteltuna.

Lue lisää ja tilaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi