Tammerfest entistä monipuolisemmaksi

Yhteistyö ravintola-alan palveluita tarjoavan Restamaxin kanssa tuo festareille lisää tapahtumatarjontaa.

Vuodesta 1995 asti järjestetyn Tammerfestin kävijät saavat tänä vuonna nauttia yhä useammista tapahtumista ja oheisohjelmasta ympäri Tampereen kaupunkia, kun ravintolayhtiö Restamax lisää oman panoksensa festivaalikauden ohjelmaan.

Kymmenen vuotta jatkuneen yhteistyön kruunuksi Restamax ja Tammerfest ovat tehneet ohjelmayhteistyösopimuksen, joka saattaa Restamaxin monipuolisen ravintola- ja tapahtumatarjonnan osaksi Tammerfestin festivaaliohjelmaa.

"Tammerfest on Suomen suurin kaupunkifestivaali ja Restamax iso ja monipuolinen toimija erityisesti Tampereen alueella, joten yhteistyö tuntuu varsin luontevalta", kertoo Tammerfestin tuottaja Sarianna Matikainen.

Tammerfestin kävijöille halutaan tarjota joka vuosi mahdollisimman kattavaa ohjelmaa eri puolilla kaupunkia. Restamax-yhteistyön myötä Tammerfestin asiakkaita ohjataan entistä monipuolisemman ohjelman ja laajemman valikoiman pariin.

"Restamax tuo festivaalikokonaisuuteen oivan ja kaivatun lisän niin klubien, livemusiikin kuin ruokatarjonnankin kautta", Matikainen lisää.

"Restamax tulee näkymään Tammerfesteillä monin tavoin niin ohjelmassa, markkinoinnissa kuin tapahtuma-alueella, kertoo Restamaxin kehitysjohtaja sekä Tammerfestin tuottaja ja ravintolavastaava Perttu Pesonen.

"Uskon, että tänäkin vuonna kävijämäärä vain kasvaa ja yksi syy siihen on jatkuvasti kasvava ohjelmatarjonta, arvelee Matikainen.

Nelipäivänen Tammerfest järjestetään tänä vuonna 20.–23. heinäkuuta Ratinanniemen puistossa Tampereella. Lavalle tulevat nousemaan muun muassa The Sounds (SWE), Hurts (UK), Cheek, Antti Tuisku, Popeda, Apulanta, Elastinen, JVG, Kaija Koo ja Chisu.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi