Tampereelle avataan uusi possuravinteli

Tamperelaisravinteli Pork and More on kunnianosoitus aliarvostetulle porsaanlihalle.

Kuva: Ravinteli Pork and More / Facebook

Tamperelaisravintelit Huber ja Bertha saavat tällä viikolla uuden pikkuserkun, kun Ravinteli Pork and More avaa ovensa Tampereen Aleksanterinkadulla.

Pork and More on kunnianosoitus aliarvostetulle porsaanlihalle, mutta huoli pois, nimensä mukaisesti tämä keittiö tarjoilee kyllä muitakin herkkuja.

Mikäli Huberin ja Berthan suosio kantaa myös porsasta, täyttyvät Porkinkin pöydät (ja niiden ääressä herkuttelevien vatsat) nopeasti. Possuravintelissa korostetaan sen serkkuja enemmän rentoa meininkiä ja suositaan oluita ruokajuomana.

Pork & More, Aleksanterinkatu 29, Tampere. Ravinteli avataan tällä viikolla. Tilannetta voi seurata ravintolan Facebook-sivulla. Auki tiistaista lauantaihin. Ei lounasta (toistaiseksi).

1 kommentti

Nälkä

20.8.2014 10:09

Että pitikin mennä katsomaan kuvia! DAMN! Viikonloppuna suunnaksi Tampere!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi