Tampereelle uusi ravintolakokonaisuus: ravintoloita, keikkoja ja klubeja kahdessa kerroksessa

Leffateatteri Olympian talo saa uutta elämää lokakuussa.

Kuva: Olympia-kortteli Facebook

Tampereen ravintola- ja iltaelämä saa parin viikon päästä uutta väriä, kun elokuvateatteri Olympian talossa toimiva ravintolakokonaisuus avataan. 

Satakunnankadulla sijaitsevan, yli satavuotiaan talon tilaan avataan toimintaa kahdessa kerroksessa: katutasoon tulee ruoka- ja juomaravintola Muusa, yläkerran vanhaan juhlasaliin ohjelma- ja iltaravintola Olympia. Kokonaisuutta tulee vielä myöhemmin täydentämään kahvila- ja herkkupuoti. 

Ravintola Muusa tulee Aamulehden Moro-liitteen mukaan olemaan gastropubi, jonka tarjonta on laajaa pienpanimo-oluista viineihin ja drinkkeihin sekä kasvispainotteisesta ruoasta maailman makuihin. Muusassa tullaan näkemään myös monipuolisia musiikki- ja teatteriesityksiä.

Yläkerran juhlasali Olympia vetää 500 henkeä, ja se on varattu isompiin esityksiin, klubi-iltoihin ja tapahtumiin - joihin niihinkin luvataan monipuolista tarjontaa. 

Herkkupuoti- ja kahvilakonsepti kulkee työnimellä Aurora, ja lisäksi tiloihin suunnitellaan ylellistä ja yksilöllistä majoistustoimintaa. Talon kokonaisuus erilaisine toimintoineen kulkee nimellä Olympia-kortteli, ja sen avajaisia vietetään 21. lokakuuta. Hyvä syy lähteä Manseen!

Olympia-kortteli, Satakunnankatu 10, Tampere. Avataan 21.10. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi