Täysi kymppi Tampereella

Bistro 10 ja yökerho Club 10 aloittavat syyskuussa entisten Tabun ja Esperanzan tiloissa.

Ravintoloitsija Petri Löppösellä on pitkä kokemus uusien ravintoloiden avaamisesta.
Ravintoloitsija Petri Löppösellä on pitkä kokemus uusien ravintoloiden avaamisesta.

Täysi kymppi

Ruokaravintola Bistro 10 ja yökerho Club 10 aloittavat syyskuussa entisten Tabun ja Esperanzan tiloissa. Ravintoloitsija Petri Löppönen kertoo, että uusiksi on pistetty sekä sisustus että ideat.

”Bistrossa tavoitteenamme on tehdä ensiluokkaisista raaka-aineista yksinkertaista ja maukasta ruokaa.” Bistro erottuu kilpailijoistaan teemamaavalintojen sijaan puhtaalla perusruualla. Yökerho Club 10:n tarjonta huipentuu viikonlopuille. Luvassa on musiikkitarjonnaltaan rokista tranceen vaihtelevia genreiltoja. Viikollakaan Club ei ole hiljaa. Ohjelmistoon kuuluu esimerkiksi Grooven puolella suuren suosion saavuttaneet Bachata-illat.
Bistro 10 ja Club 10, Hämeenkatu 10

Masuunissa ruokakriitikoita

Masuuni kokeilee aivan uutta ilmiötä Tampereen ravintolakentällä. Ensi kesään asti Masuunin jokaisen uuden ruokalistan arvioi tiukan seulan läpi valitut seitsemän ruokakriitikkoa, joiden mielipiteet listoista julkaistaan sellaisenaan ravintolan blogissa.
Ravintola Masuuni, Hatanpään Valtatie 1

Ineziin uusia siidereitä

Tapas Bar Ineziin on saapunut kesän päätteeksi Espanjasta uusia Sidra Asturiana -luomusiidereitä. Listalta löytyy nyt useita sekä suodattamattomia että suodatettuja Sidra-siidereitä. Siidereiden seuraksi tapaksia voi tilata puoleenyöhön asti.
Tapas Bar Inez, Pellavatehtaankatu 19

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi