Töölönlahden Hakuna Matata Sup Rental saa jatkaa

Helsingin Kaupunki oli alunperin evännyt suppausyrityksen jatkon tälle kesälle. Kaupunki on nyt päättänyt pyörtää päätöksensä.

Suppailusta on tullut vuosien varrella suosittu laji helsinkiläisten keskuudessa.
Suppailusta on tullut vuosien varrella suosittu laji helsinkiläisten keskuudessa. Kuva: zphoto83/Fotolia.com

Töölönlahdella jo muutaman vuoden ajan toiminut Hakuna Matata Sup Rental on vuokrannut noin 20 neliön maakaistaletta toimintaansa. Helsingin kaupunki oli päättänyt lopettaa vuokrasopimuksen perustuen puiston tarpeeseen tapahtumapaikkana. Lisäksi ihmisillä tulee olla esteetön pääsy veteen. Hakuna Matata Sup Rentalin Facebook -sivuilla ihmiset ovat osoittaneet tukeaan yritykselle sekä kritiikkiä kaupungin päätöstä kohtaan.

Helsingin kaupunkiympäristön toimiala tiedottaa kuitenkin tänään, että Hakuna Matata Sup Rentalin toiminnan jatkamiselle ensi kesänä Töölönlahdella, tapahtumapuiston pohjoiskärjessä, Karamzinin rannassa, ei ole Helsingin kaupunkiympäristön toimialan puolelta estettä.

Alueen vuokrauksen ehdoksi tulee kuitenkin yrityksen väistämisvelvollisuus silloin, kun alueella järjestetään tapahtumia, joiden toteuttamisessa suppauksesta arvioidaan aiheutuvan logistisia ongelmia.

Hakuna Matatan puolelta on todettu, että he vetävät oikaisuvaatimuksensa takaisin, kun myönteinen päätös on tehty.

1 kommentti

Paljasjalka

13.3.2018 18:29

Täähän on ihan söötti hippiviritys, mutta näille hienoille rannoille vois antaa enemmän lupia myös tasokkaille yrityksille ja rakennelmille. Jostain syystä täällä on niin paljon landeja, että stadiinkin vaaditaan joka paikkaan kainuulaisia savupirttejä ja räsymattoja yms. Kahvila Tyyni esim. on kyhätty halvimmista mahdollisista jämäkamoista. Töölönlahti näyttää kyllä muutenkin ihan Kumpulan siirtolapuutarhalta. Mökkikulttuuri on ihan jees, kehä kolmosen pohjoispuolella. Nyt Löylyn jalanjäljillä toteuttamaan jotain vähän hienompaa ja urbaania.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi