Turussa erikoista lähiruokaa

Valborgin listalla on tarjolla kotimaista strutsia.

Dj viihdyttää Valborgin asiakkaita joka perjantai ja lauantai aina aamuyöhön asti.
Dj viihdyttää Valborgin asiakkaita joka perjantai ja lauantai aina aamuyöhön asti.

Erikoista lähiruokaa

Uuden Killan tuoreella listalla on panostettu lähiruokaan: menusta löytyy niin kotimaista biisonia kuin kalkkunanmaksaa. Munakas-aamiainen on viime kesästä tuttu. Samassa osoitteessa sijaitsevan Valborgin listalla on tarjolla biisoninlihahampurilaista ja kotimaista strutsia. Valborgiin aukeaa toukokuun lopulla pop up -kauppa, jossa myydään Minna Hepburnin toppeja, ruotsalaisia puukenkiä sekä koruja ja asusteita vaihtelevista mallistoista.
Uusi Kilta ja Valborg, Mannerheiminkatu 1

Kesäklubit Kaivolla

Naantalin Kaivohuoneen kesäkausi starttaa vapunaattona Paula Koivuniemen tahdissa. Myöhemmin toukokuussa päästään jammailemaan Popedan, Lauri Tähkän, Kaija Koon ja Apulannan johdolla. Päiväsaikaan voikin sitten nautiskella grilliherkkuja ja jäätelöbaarin antimia Kaivon aurinkoisella terassilla.
Naantalin Kaivohuone, Nunnakatu 7

Firma Rock

Ensimmäisen kerran vuonna 2004 järjestetty FirmaRock on kilpailu, jossa kamppailevat yritysten työntekijöistä koostuvat bändit. Mukana on ollut firmoja aina YLE:stä Metsoon ja Ruokakeskosta Veljekset Keskiseen. Kilpailu on vuosien saatossa kiertänyt niin autotalleja, pubeja kuin jäähallejakin. Tänä vuonna skabaillaan yökerhoissa. Bisnesmaailman saunakabinetiksi kutsuttu tapahtuma rantautuu Turun Apolloon työpäivänä, työaikana.
FirmaRock Apollossa, Humalistonkatu 6, 20.4. klo 12–19, vapaa pääsy

Aivoruokaa

Radisson Blu Marina Palacessa on otettu käyttöön brain food -konsepti, jonka avulla verensokeri pysyy tasaisena työpäivän ajan. Aamulla nautitaan pari kuppia kahvia tai teetä, energiapatukoita ja hedelmiä. Lounaalla syödään ainakin kuutta eri kasvista, kahta vihersalaattia ja lihaa, kanaa tai kalaa. Iltapäiväkahvien lisäksi välipaloina tarjoillaan smoothieita, makuvesiä ja tummaa suklaata.

Amerikkalaista Armadassa

Armadassa nautitaan jenkkiherkuista kesäkuun alkuun asti. American Classics -kampanja täyttää pöydät pihveillä ja burgereilla. Hampurilaisten lisäksi listalta löytyy myös Oklahoma Pork Ribs -annos BBQ-cola-suklaa-kastikkeella ja Jack Daniels -voilla maustettua härän ulkofileetä sekä juustokakkua ja omenapiirasta. Herkut huuhdellaan alas amerikkalaisilla oluilla ja viineillä.
Brasserie Armada, Eerikinkatu 28

From Down Under

Teatterisillan kupeeseen aukeaa kuun lopulla uusittu ravintolalaiva Aussie Bar. Kyseessä on Helsingistä tuttu ravintolakonsepti. Laivalle tulee ympäri vuoden avoinna oleva yökerho, joka sisustetaan Ayers Rock -hengessä. Baarin puolella juhlijoille tarjoillaan pientä yöruokaa.
Aussie Bar avautuu 27.4.

Taas Samppalinnaan

Kauppaneuvos P. C. Rettigin vuonna 1865 rakennuttama pitsipalatsi Samppalinna avautuu jälleen 27.4. Keittiömestari suosittelee menua, joka sisältää maa-artisokkakeittoa, härän sisäfileetä Verneri-juustolla ja suklaamarkiisikakkua. 20.6. alkaen Samppiksen terassilla saadaan nauttia musiikkiteatteriesityksestä Yhdet vielä ja sitten häät.
Ravintola Samppalinna, Itäinen Rantakatu 10

Vaakahuone auki

Vaakahuoneen Paviljongin kesäkausi käynnistyy sekin 27.4. Ohjelmassa on livemusiikkia Happy Swing Bandin esittämänä. Kesän uutuuksia ovat pastabaari, huikopalabaari, viini- ja juustoterassi sekä seitsemän sortin lihapullabuffet. Mukana myös viime kesältä tuttu Jäätelöpiha.
Vaakahuoneen Paviljonki, Linnankatu 38

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi