Twisted Street Kitchen laajentaa Kallioon

Kampin ravintola saa tammikuussa sisarraflan Hakaniemen hallin viereen.

Kallion vilkastuva ravintolaelämä kasvaa entisestään, kun Twisted Street Kitchen avaa maanantaina 11. tammikuuta toisen ravintolansa Hakaniemen kauppahallin kupeeseen Sörnäisten rantatielle.

Kolme vuotta sitten Kamppiin avattu Twisted Street Kitchen on aasialaisen katuruoan hengessä toimiva ravintola, joka tarjoaa herkuttelijoille maukkaita liha-, kana- ja kasvisruokia.

Twisted Street Kitchenin omistajien Carita Reinikaisen ja Taini Kawatan mukaan autiskeljoille on tarjolla laadukasta aasialaista ruokaa Twistedin omalla twistillä. Monipuolisista ruokavaihtoehdoista kielen vievät mennessään muun muassa hitaasti kypsytetyt lihat ja mausteiset curryt. Makuina Twisted suosii erityisesti thaimaalaisia ruokia.

Twistedin naiset ovat tehneet ruokansa tunnetuksi myös erilaisissa tapahtumissa. Herkut ovat keränneet kiitosta ja kunniaa muun muassa Flow Festivalin nälkäiseltä juhlakansalta jo kolme vuotta putkeen. Annosten salaisuus on harvinaisen yksinkertainen: kaikki tehdään puhtaista raaka-aineista alusta loppuun.

"Uuden ravintolan kohdalla lähdemme liikkeelle hyväksi todetulla konseptillamme. Luotamme siihen, että asiakas huomaa ja maistaa raaka-aineiden arvostuksen ja aidon rakkauden ruokaan", kertoo Reinikainen.

Kallion ravintolassa on 24 asiakaspaikkaa ja se on auki lounasaikaan ma-pe kello 11-15.00.

"Kallio tuntuu hyvältä paikalta avata uusi ravintola, sillä ihmiset tulevat tänne nykyään kauempaakin. Kallio alueena myös kasvaa ja kehittyy koko ajan", täydentää Kawata.

Twisted Street Kitchen Kamppi, Fredrikinkatu 58. Twisted Kallio aukeaa 11.1. osoitteessa Sörnäisten rantatie 1.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi