URB13 vinkit loppuviikolle

Kiasma-teatterin järjestämä festivaali nostaa esiin muun muassa venäläisten katutaiteilijoiden näkemyksiä.

Sloap
Sloap

Jengi kuolaa jo Flow´n perään, mutta tapahtuu pääkaupungissa muutakin. URB13-festivaali on Kiasma-teatterin tuottama tapahtuma, joka tapahtuu Kiasmassa, Stoassa ja yllättävissä kaupunkitiloissa. URB13 pärähti käyntiin jo viime perjantaina, mutta vielä ehtii nauttimaan laatuleffoista, teatterista ja tanssista. Tässä tärpit URBiin.

URB13 - Stoa

ti 6.- ke 7.8. klo 19 STOA

Kolme tanssiesitystä samassa näytöksessä: Helsinki Human Rights 09: "Yksi elämä, sama lähiö"; Vapaa aika: "Tänään Tomi jättää tyttöystävänsä"; Saara Töyrylän kokoaman työryhmän esitys "Hetkessä". Liput 15/10e.

Re-Public -
Russian Art in the Streets -seminaari

ke 7.8. klo 15 Kiasma-teatteri 


Seminaarissa käsitellään mm. venäläisten taiteilijoiden näkökulmia maailmalla leviäviin protestiaaltoihin. Tilaisuuden avaa kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki. Vapaa pääsy.

Sarah Vanheen seminaari

ke 7.8. klo 19 Kiasma, Seminaari-tila


Sarah Vanhee (BE): Lecture for Every One. Vapaa pääsy

Sloap

to 8.8. klo 19, pe 9.8. klo 19, la 10.8. klo 17 & 19 Makasiini L3, Jätkäsaari

Parkouria, BMX-pyöräilyä ja skeittausta tanssilliseen ilmaisuun yhdistelevä ainutlaatuinen suomalais-australialanen esitys. Vapaa pääsy

I am a Spider -elokuva & Vallaton

Pe 9.8. klo 17 & la 10.8. klo 14 Kiasma-teatteri


Martta Tuomaalan ohjaama, suomalaisista ja australialaisista skeittareista kertova elokuva saa ensi-iltansa URB-festivaalilla. Elokuvan toisessa pääosassa on australialainen Roland Chlouk, joka esiintyy myös Sloap-esityksessä. Vallaton puolestaan on helsinkiläisiä nuoria työllistävän kesäduuniprojektin lopputulos. Ohjaajina ovat toimineet Elina Izarra sekä Tatu Engeström. Liput 5e

URB 13 from Kiasma-teatteri on Vimeo.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi