Urheiluhullujen terassi löytyy O'Learys Bakersista

Pohjois-Amerikasta inspiraationsa saava sporttibaari tarjoilee kookkaat amerikkalaisannokset auringossa.

Viime syksynä urheiluystävien oma olohuone avautui Kalevankadun ja Mannerheimintien kulmaan. Ennen samassa sijainnissa palveli menomesta Bakers, joka tanssitti ihmisiä aamutunneille asti. Vaikka Bakersin aikakausi tuli ja meni, ei legendaarinen sijainti jää lainkaan vaille meininkiä.

O'Learys on useissa maissa toimiva urheiluravintolaketju, joka huokuu bostonilaista sporttitunnelmaa. O'Learys Bakers osoittaa kunnioituksensa vanhalle toimijalle jättäessään sen nimen osaksi uutta ravintolatoimintaa. Isojen kaarevien vanhanaikaisten ikkunoiden ja kulmassa olevien tuplaovien yläpuolta koristavat vihreät valokyltit, jotka tuskin jäävät huomaamatta.

Kesäkautena urheilubaari palvelee asiakkaitaan ulkoilmassakin. Terassi levittäytyy baarin seinämää pitkin molempiin kadun suuntiin. Keskeisen sijaintinsa ansionsta terassille on helppo poiketa juoman ja ruuan merkeissä. Auringon paahtaessa ruuan kylkeen sopii mainiosti viilentävä kesädrinkki.

Amerikkalaisvaikutteista ruokaa tarjoava paikka on saanut kunniaa kookkaiden ja herkullisten burgereidensa ansiosta. Kasvissyöjille menusta löytyy Oumph!-valikoima, joista osa on täysin vegaanisia. Oumph! on soijapavuista valmistettu ilmastofiksu lihankorvike, jota voidaan käyttää monipuolisesti salaatin, tortillan tai burgerin kanssa. Lounasta on tarjolla arkisin kello 11–15.

Terassin avataan päivisin kello 11 ja valomerkki siellä tulee kello 23:30. Viikonloppuisin O'Learys Bakersin bileitä voi jatkaa ravintolan yläkerrassa, jossa asiakkaita aamun neljään tanssittaa Bakers Night.

Psst! Ravintola on heittänyt haasteen asiakkailleen. Sisätiloissa sijaitsee reilusti yli tuhat taulua, joista yksi bostonilaisjoukkuetta esittävä taulu on asetettu ylösalaisin asiakkaiden etsittäväksi.

O'Learys Bakers Mannerheimintie 12. Terassi avoinna ma-la 11- 24 ja su 12-24. Tämän ja yli sata muuta terassia löydät Cityn Terassioppaasta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi