Uudet ravintolat Helsinki: ranskalaisherkkuja, italialaista menoa ja villiruokaa

Helsinkiin on avattu taas koko joukko uusia ravintoloita.

Kokosimme kourallisen uusia ravintoloita Helsingissä. Nyt tiedät, minne mennä syömään!

Jura

Neitsytpolku 10

Ranskalaisia viinejä, hyviä oluita ja pelkistettyä, skandinaavista ruokaa - sitä on uusi ravintola Jura. Kodikas pikku ravintola tarjoilee toistaiseksi à la cartea ja neljän ruokalajin illallismenua, mutta tulevaisuuteen suunnitellaan mahdollisesti myös lounasta.

WILD

Mikonkatu 6

Villiruokaravintola WILD toimii konseptimyymälä TRE:n yhteydessä. Rafla tarjoilee suolaisia ja makeita leivonnaisia, kahveja sekä hienostunutta, kiinnostavaa lounasta riistasta ja villivihanneksista. WILDissä järjestetään myös erikoisillallisia, ja se on varattavissa yksityistilaisuuksiin. 

Fabrik

Tehtaankatu 22

Ranskalaiseen ja italialaiseen keittiöön pohjautuva Fabrik on uusi eiralainen kortteliravintola, jonne kaikki ovat tervetulleita. Ravintolassa toimii myös delimyymälä, josta voi ostaa vaikka juustoja ja leikkeleitä mukaan. 

Bricco

Annankatu 22

Kaupungin uusin viinibaari on aito italialainen Bricco, joka avattiin syyskuun alussa Annankadulle. Luomuviineistä valittavien lasillisten kaveriksi voi ostaa juustoja ja leikkeleitä, ja italailaisia delituotteita myös kotiin. Ja mikä parasta, Bricco on myös sunnuntaisin auki.

Bubbling under:

  • Natura: Iso Roban fine dining -helmi kävi kasvonkohotuksessa. Ruoka on yhtä hyvää kuin ennen, mutta tila kauniimpi kuin koskaan.
  • Nood Ramen: Why join the Navy -baarin sisälle avattiin toukokuussa japanilaisia ja korealaisia ruokia tarjoileva keittiö.
  • Emo: Rakastettu ravintola Emo muutti kesän aikana Kasarmikadulta osoitteeseen Kluuvikatu 2. Psst! Ravintola on nykyisin auki ma-la jo kello 14 alkaen, joten nyt tiedät, minne kannattaa suunnata afterworkille.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi