Uudistunut Holiday Inn on kaupunkilaisten kohtauspaikka

Kansainvälinen Open Lobby -konsepti kutsuu asukkaat ja asiakkaat työskentelemään ja viihtymään.

Helsingin Elielinaukion Holiday Inn -hotelli avattiin kahden kuukauden remontin päätteeksi huhtikuun lopussa. Uudistunut hotelli tarjoaa paitsi freesin ilmeen huoneisiin, myös uudenlaisen tapaamispaikan sekä hotellin asiakkaille että kaikille kaupunkilaisille kansainvälisellä Open Lobby -konseptilla.

Open Lobby on avoin, olohuonemainen tila, joka elävöittää hotellia ja monipuolistaa tilan käyttötarkoituksia. Tilaan ovat tervetulleita niin hotellissa asuvat vieraat kuin kaikki kaupunkilaisetkin - kokoustamaan, syömään, juomaan, työskentelemään tai pelaamaan ja viihtymään. Hotellin ravintolan ruokalista on uudistunut ja ruokaa on tarjolla vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Ruokia saa lisäksi mukaan joko omaan hotellihuoneeseen tai piknikille lähialueen puistoihin. Aulassa on pistokkeelliset työpisteet, verhoilla eristettävät kokoustamis- tai rentoutumistilat sekä pöytäfutis ja PS4 vapaa-ajan viettoon.

"Open Lobby on rento, kodinomainen tila, joka kutsuu tervetulleeksi. Täällä saa istua missä tahansa ja syödä milloin tahansa, kuten kotonakin. Meillä saa syödä myös sohvalla", vinkkaa hotellinjohtaja Mari Salonen.

Holiday Inn -ketjuun kuuluu 280 hotellia Euroopassa, ja Elielinaukion hotelli on 27. Open Lobby -uudistuksen saanut hotelli. Konsepti on saanut kiitosta esimerkiksi Saksassa ja Iso-Britanniassa. Suomi seuraa kasvavaa trendiä, jossa hotelli avataan myös kaupungin asukkaille.

"Haluamme tarjota asiakkaille tuotteita ja palveluita tilanteisiin, jossa työ ja vapaa-aika limittyy. Tällä tavalla kehitämme toimintaa niin, että voimme vastata tämän hetken kuluttajan tarpeisiin", kertoo Restel Oy:n operatiivinen johtaja Jari Laine.

1 kommentti

lohjalainen

2.5.2016 11:58

Airbnb iskee lujaa majoitusbisnekseen ja onneksi jotkut majoitusalan toimijat alkavat jo tajuta sen. Hotellin pitää pystyä tarjoamaan muutakin kuin pelkkää majoitusta jos tässä meinataan selvitä tulevaisuudessakin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi