Uusi Pacific 7 -ravintola avasi Jätkäsaaressa

Ravintola saa inspiraationsa Tyynenmeren rannoilta: rentoa ja maukasta meininkiä.

Kuva: Pacific 7

Jätkäsaareen avattiin elokuun viimeisenä päivänä uusi ravintola, joka kantaa nimeä Pacific 7. Ravintola tarjoilee lounasta arkisin, Kalifornian makuja iltaisin ja viikonloppuisin sekä juotavaa viihtyisästä baarista lasillista tai illanviettoa varten. 

Lounasnoutopöytä on tarjoilla maanantaista torstaihin kello 10.30-14.30. Tyynenmeren rannoilta inspiraationsa saaneita à la carte -herkkuja kuten trendikkäitä salaattikulhoja ja aasialais-kalifornialaisia annoksia (listalla myös burgeri) saa lounaan jälkeen iltaan asti. Keittiön sulkeuduttua ei kuitenkaan tarvitse vielä lähteä, sillä baarin antimista voi nauttia pitkälle yöhön. 

Pacific 7 on tervetullut lisä kasvavaan Jätkäsaaren tarjontaan, ja se lupaa elää kaupunkilaisten mukana pitkin päivää aamusta iltamyöhään. Ohjelmaan on tulossa myös livemusiikkia, dj-keikkoja ja urheilukatsomoita screeniltä. Virallisia avajaisia vietetään perjantaina 7. lokakuuta.

Pacific 7, Tyynenmerenkatu 7. Avoinna ma-to 10:30-00 (keittiö 21), pe 10:30-02 (keittiö 22), la 12-02 (keittiö 22), su 12-00 (keittiö 19).

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi