Uusi sirkus osana uutta yökerhokulttuuria

Cirque du Soirin friikkisirkus saapuu perjantaina The Tigeriin.

Cirque du Soir vieraili The Tigerissä edellisen kerran viime vuoden lokakuussa.
Cirque du Soir vieraili The Tigerissä edellisen kerran viime vuoden lokakuussa.

Cirque du Soirin friikkisirkus rantautuu Suomeen ja Helsingin The Tigeriin tulevana perjantaina. Luvassa on erilaisista hahmoista ja friikeistä rakentuva kymmenhenkinen sakki, joka tarjoaa livesirkuksen puitteissa sekasortoa, kääpiöitä ja alastomuutta. Esityksen on kuvattu tuovan viettelevän parodisella hengellään uuden näkökulman kansainväliseen yökerhokulttuuriin.

Uuden sirkuksen ja muiden erilaisten ohjelmanumeroiden ottaminen osaksi yökerhojen tarjontaa kasvattaa suosiotaan maailmalla.

"Cirque du Soir on kiertänyt kaikki paikat Miamista Cape Towniin. Viinanmyynti ja dj:t ovat olleet se juttu yökerhoissa. Seuraava juttu on tuoda muuta ohjelmaa, joka sulautuu osaksi iltaa. Maailmalla näitä on paljonkin ja lisää on tulossa", Night People Groupin kehitysjohtaja Lars Sonck kertoo. 

Cirque du Soir vieraili Tigerissä ensimmäistä kertaa viime lokakuussa Halloween-bileissä. Silloin talo oli tupaten täynnä ja meininki katossa. Esitys on menestynyt myös alkuperäisessä kotipaikassaan Lontoon Mayfairissa. Lontoon Club & Bar Awardseissa Cirque du Soir valittiin Best Night -palkinnon voittajaksi vuosina 2010 ja 2011.

"Lokakuun bileet olivat loppuvuoden, jos ei koko vuoden, parhaimmat. Silloin jo päätettiin, että tullaan tekemään lisää yhteistyötä Cirque du Soirin kanssa. Nyt heiltä on tulossa paikalle isompi kokoonpano", Sonck kertoo.

Lontoon lisäksi Cirque du Soirin menestyskulusta kertoo yökerhon onnistunut lanseeraus Dubaihin. Lontoon Mayfairissa Cirque du Soirin neonvalo on houkutellut paljon julkkiksia sekä elokuva- ja musa-alan supertähtiä. Paikalla viihtymässä on nähty muun muassa Lady Gaga, Usher, Lindsay Lohan, David Guetta, Black Eyed Peas, Scarlett Johansson ja Leonardo Di Caprio.


Katso video ja käy tykkäämässä tästä artikkelista Cityn Facebook-seinällä, niin voit voittaa avec-kutsun tapahtumaan! http://www.facebook.com/city.fi


1 kommentti

Friiikki

15.2.2012 11:28

Olin tuolla syksyn Halloween-bileissä ja oli kyllä hyvä meininki. Pitänee mennä perjantainakin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi