Uusin hybridiherkku: hodaripizza

Pizza Hutin uutuus naittaa kaksi suosikkiherkkua keskenään.

Maailman suurimpiin ravintolaketjuihin kuuluva Pizza Hut tuo Suomen markkinoille uutuuden, joka toteuttaa monen herkuttelijan unelman pizzan ja hodarin yhdistelmästä. Muutaman ravintolan valikoimaan tulee rajoitetuksi ajaksi pizza, jonka reuna on tehty hot dogeista.

Moni jättää pizzasta reunan syömättä - mutta niin ei tule käymään Hot Dog Bites Pizzan kohdalla. Tämän pizzan reuna nimittäin koostuu 26 pienestä hot dogista, jotka vain odottavat herkuttelua. Perhekokoisena myytävän pizzan äärellä herkuttelevat ruokailijat voivat napsia suupalan kokoisia minihodarieita helposti sormin ennen, jälkeen tai kesken pizzan syönnin. Erikoispizzan kanssa tarjoillaan kotimaisen Vaskion mausteen valmistamaa sinappia, johon hodareita voi dipata. Pizzan täytteeksi voi tilata mitä tahansa listalla olevista täytevaihtoehdoista. 

Hodarireuna maksaa perhekokoisen pizzan normaalihinnan päälle 3,70 euroa paikan päällä syötynä ja 3 euroa take awayna.

Kuten erikoisuuksiin kuuluu, on Hot Dog Bites Pizza myynnissä vain rajoitetun ajan kesäkuun loppuun saakka. Erikoisuutta myös saa vain valikoiduista ravintoloista: Helsingin Citykäytävän, Tennispalatsin ja Munkkivuoren Pizza Hut -toimipisteistä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi