Uusivuosi kotona tai ravintolassa: Nämä paikat tarjoavat herkkuja vuodenvaihteen juhlintaan

Olipa mielessäsi sitten uudenvuoden lounas, illallinen, brunssi tai take away -menu, Cityn uudenvuoden listalta löydät etsimäsi.

Uusivuosi on jo aivan nurkan takana, ja viimeistään nyt kannattaa kääntää katseet kohti vaihtuvaa vuotta. Useat ravintolat tarjoavat juhlintaan sopivia menuja ja kotiin noudettavia paketteja, joiden avulla vuosi 2021 saa arvoisensa alun.

Kokosimme yhteen pääkaupunkiseudun mielenkiintoisimmat - ja herkullisimmat - uudenvuodenspesiaalit.

Treffi Pub & Bistro

Mitä: Uusi vuosi 2021 aloitetaan herkullisissa merkeissä Treffi Pub & Bistron runsaalla brunssilla. Brunssin kuuluu runsas alkupalapöytä, joka sisältää muun muassa club sandwicheja, nakkeja, pekonia, kylmäsavulohitartaria, caesarsalaattia ja serranokinkkua. Pääruokana herkutellaan kokonaisena grillatulla härän sisäfileellä maalaisranskalaisten kera. Ja jos maha antaa myöten, aterian päätteeksi voi lautaselle kasata vielä vadelma-suklaakakkua ja passion-pannacottaa.

Jos haluat nauttia Treffin herkuista mieluummin kotona, sekin onnistuu! Treffin uudenvuoden take away -kassi sisältää muun muassa salaatteja, paahdettua merilohta, paahtopaistia, omelettia ja pannacottaa.

Milloin: Brunssi 1.1.2021, kattaukset 11 & 13. Take away -kassien nouto 31.12.2020 & 1.1.2021 10-18
Hinta: Brunssi 39e/hlö, take away -kassi 65e/kpl
Lue lisää ja varaa.

 

Hesperia Restaurant & Bar

Mitä: Hesperia Restaurant & Bar -ravintolassa nautitaan uudenvuoden kunniaksi kolmen ruokalajin menu. Menun alkuruokana herkutellaan maa-artisokkakeitolla, ja pääruokana naudan marmoriulkofileepihvillä tai vaihtoehtoisesti paistettulla kuhalla tai mozzarellakasvisgratiinilla. Aterian päättää ihastuttava Ruby-vadelmasuklaaleivos. Menun kylkeen on saatavilla myös viinipaketti.

Hinta: 39e/hlö
Saatavilla: 31.12.2020 - 1.1.2021
Lue lisää ja varaa.

Hesperia Restaurant & Barissa nautit herkullisen uudenvuoden menun.
Hesperia Restaurant & Barissa nautit herkullisen uudenvuoden menun. Kuva: Hesperia Restaurant & Bar

Natura

Mitä: Naturan herkkuja voit nauttia joko paikan päällä uudenvuoden juhlaillallisen muodossa tai vaihtoehtoisesti voit noutaa take away -menun kotiisi.
Uudenvuoden illalliseksi Natura tarjoaa seitsemän ruokalajin “Dive In 2021” -menun, jossa päästään maistelemaan toinen toistaan maukkaampia ruokalajeja. Take away -paketti sisältää puolestaan viiden ruokalajin menun, joka pitää sisällään muun muassa sitrusgraavattua luomu-merilohta, kurpitsakeittoa, hanhenkoidpi-confitia ja rommi-babaa.

Hinta: Illallinen 59e/hlö, take away -menu 55e/hlö
Saatavilla: Illallinen 31.12.2020 klo 17-23, take away -paketin nouto klo 13-14.30
Lue lisää ja varaa.


Haven

Mitä: Restaurant Havenissa uusi vuosi otetaan vastaan neljän ruokalajin juhlaillallisella. Upeassa menussa alkuruokana maistuu puikulaperunakeitto ja savustettu hauenmäti. Ateriaa jatkaa peuratartar ja kuusenkerkkä. Pääruokana herkutellaan haudutetulla kuhalla ja aterian päättää mustikoilla viimeistelty maitojäätelö.

Hinta: 75e/hlö
Saatavilla: 31.12.2020 klo 18-23.30
Lue lisää ja varaa.
 

Kuusi Palaa

Mitä: Jäikö joku juhla juhlimatta vuoden aikana? Kenties oma hääpäivä, kaverin valmistujaiset tai juhannus? Ei hätää, sillä Scandic Marskin Kuusi Palaa -ravintolassa juhlitaan koko vuoden juhlat kerralla uudenvuoden aattona. Juhlimattomia juhlia juhlistetaan uudenvuoden juhlabuffetilla, joka sisältää herkkuja aina syntymäpäiväjuhlista, juhannukseen ja jouluun. Tarjolla on siis ainakin voileipäkakkua, graavilohta, savukalaa, ylikypsää lammasta, mämmiä ja mansikkakermakakkua.

Hinta: 58e/hlö
Saatavilla: 31.12.2020 klo 17-23
Lue lisää ja varaa.

Marskin ravintolassa juhlitaan koko vuoden juhlat kerralla!
Marskin ravintolassa juhlitaan koko vuoden juhlat kerralla! Kuva: Kuusi Palaa

Krog Roba

Mitä: Krog Robassa uusi vuosi aloitetaan ei enempää eikä vähempää kuin uudenvuodenpäivän kuohuviinibrunssilla. Kuohuvan lisäksi brunssilla nautitaan muun muassa croissantteja, munakasta, quichejä, katkarapuja Skagen, Caesarsalaattia ja lämminsavulohta. Makeasta puolesta vastaavat irtokarkkibuffa, kakut ja keksit.

Hinta: 35 e/hlö
Saatavilla:1.1.2021 klo 12.30-15
Lue lisää ja varaa.
 

Sue Ellen

Mitä: Sue Ellenissä kohotetaan malja uudelle vuodelle 2021 keittiömestarin suunnitteleman upean juhlamenun siivittämänä. Alkuruokana menussa herkutellaan rapukakulla ja grillatulla scampi-vartaalla. Pääruokana nautitaan paistettua vasikan entrecotea ja linssi-kurpitsapaistosta. Aterian päättää pannacotta ja mustikkasorbetti. Myös ravintolan ala carte -lista on normaalisti voimassa uudenvuodenaattona.

Hinta: 45,50 e/hlö
Saatavilla: 31.12.2020 kattaukset 17.30/18 tai 20.30/23
Lue lisää ja varaa.


Kämp

Mitä: Kämpin uudenvuoden juhlaillallinen nautitaan upeassa peilisalissa kristallikruunun loisteessa. Kuuden ruokalajin illallinen sisältää muun muassa hummerikeittoa, peuracarpacciota ja merikrottia. Aterian rinnalla siemaillaan tarkoin valittuja samppanjoita, joita kertyy maisteltavaksi illan aikana peräti kuusi erilaista. Illan aikana ei nautita pelkästään ruoasta, sillä peilisalissa kuullaan illallisen aikana myös livemusiikkia.


Hinta: 460 e/2 hlö
Saatavilla: 31.12.2020 klo 18-22
Lue lisää ja varaa.

Uuttavuotta juhlitaan Kämpin peilisalissa.
Uuttavuotta juhlitaan Kämpin peilisalissa. Kuva: Kämp

Nude

Mitä: Nuden, Emon ja Olon keittiömestarien luoma Weekend Chef -menu ilahduttaa myös vuodenvaihdettasi. Menun voi vaihtoehtoisesti joko noutaa tai tilata kotiin. Kotona nautittava juhlamenu sisältää alkuun kuohuviinillä ja kermavaahdolla maustettua hernesosekeittoa vuohenjuuston ja talvitryffelin kera sekä suolattua Mangalitza-possua. Pääruokana herkutellaan glaseeratulla karitsan entrecotella ja Hasselbackan perunoilla. Aterian päättää salmiakkimousse ja yuzu-hyytelö.

Hinta: 59e/hlö
Saatavilla: Tilaukset 28.12.2020 mennessä, noudot 30.-31.12.2020, kuljetukset 30.12.2020
Lue lisää ja tilaa.


Nokkalan Majakka

Mitä: Nokkalan Majakassa uusi vuosi otetaan vastaan samppanjatarjousten ja fondue-illallisten merkeissä. Uudenvuodeaattona ja -päivänä herkutellaan höyryävän liha- tai juustofonduen äärellä. Kun suolaisia herkkuja on dippailtu tarpeeksi, jälkiruoaksi nautitaan talon suklaabrownieta ja jäätelöä.

Hinta: Lihafondue 46e/hlö, juustofondue 42e/hlö. Tilaukset vähintään kahdelle.
Saatavilla: 31.12.2020-1.1.2021 klo 18
Lue lisää ja varaa.

Fondue-illallisesta nautitaan merellisissä maisemissa.
Fondue-illallisesta nautitaan merellisissä maisemissa. Kuva: Nokkalan Majakka

Kiila

Mitä: Kiilassa herkutellaan uudenvuodenpäivänä herkullisella brunssilla. Alkuruoat, salaatit ja jälkiruoat nautitaan buffetista, pääruoka tarjoillaan pöytiin.
Hinta: Buffet 22e, pääruoan kanssa 29e
Saatavilla: 1.1.2021 klo 11-15
Lue lisää ja varaa.
 

Base

Mitä: Ravintolan Basen uudenvuoden take away -paketin avulla uuden vuoden vastaanottaminen käy vaivatta. Lämmitystä vailla oleva menu sisältää alkuun tattaribliniä lisukkeineen, pääruoaksi nautitaan ylikypsää härkää ja valkosipuliperunoita tai paistettua siikaa rapuskagenin kera. Aterian kruunaa valkosuklaa-mascarponemousse vadelmamelban kera.

Hinta: 42e/hlö
Saatavilla: Tilaukset 28.12.2020 klo 13 mennessä, nouto 31.12.2020 klo 15-16.30
Lue lisää ja tilaa.


Sikke's

Mitä: Sikkesissä korkataan parasta shampanjaa ja tarjotaan herkullista suuhunpantavaa uudenvuodenaattona. Tarjolla on kyseistä juhlapäivää varten koostettu menu, josta asiakas voi valita mieluisen alku-, pää- ja jälkiruoan. Vaihtoehtoja löytyy jokaisesta kategoriasta kolme. Valittavana on muun muassa ostereita, paahdettua punajuurta, nieriää, entrecotea ja bergamotti possettia. Valittu pääruoka määrittelee menun hinnan.

Hinta: 75-95 e
Saatavilla: 31.12.2020 klo 17-22
Lue lisää ja varaa.


Rantapuisto

Mitä: Rantapuistossa juhlistetaan vuodenvaihdetta herkullisella tapaspöydällä, jossa kotimaiset maut ovat uudenvuoden klassikkojen kanssa pääosassa. Buffetista lautasille kasataan muun muassa pieniä blinejä, lohipastramia, savusärkeä, härkätartaria, Harjun makkaroita ja pikkelöiytyä kurpitsaa. Jälkiruokana nautitaan marjoja kuohuviinihyytelön kera.

Rantapuiston ravintolassa voit ihailla myös kauniita maisemia.
Rantapuiston ravintolassa voit ihailla myös kauniita maisemia. Kuva: Rantapuisto

Hinta: 39e/hlö
Saatavilla: 31.12.2020 klo 18-23
Lue lisää ja varaa.


Ragu

Mitä: Jos haluat nauttia illallista pitkän kaavan mukaan, valintasi on Ragu, jossa tarjolla on joko neljän, viiden tai kuuden ruokalajin uudenvuodenmenu. Ruokalaistalta löytyy herkullisia makuja aina porosta härkään, siikaan ja viiriäiseen. Ateriakokonaisuuden päättää valkosuklaata ja
jogurttia sisältävä annos. Menu on saatavilla myös kasvis- tai vegaanisena versiona.

Hinta: 59e/64e/69e
Saatavilla: 31.12.2020 klo 17-23
Lue lisää ja varaa.

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi