Vaasaan uusi jättiterassi – avajaisviikonloppu täynnä ohjelmaa

Kuntsin modernin taiteen museon yhteyteen avautuu 500-paikkainen terassiravintola.

Sisäsataman terassin merellisissä maisemissa aurinko paistaa koko päivän.
Sisäsataman terassin merellisissä maisemissa aurinko paistaa koko päivän. Kuva: Sisäsataman terassi.

Vaasassa vietetään tänä viikonloppuna uunituoreen Sisäsataman Terassin avajaisia. Kuntsin modernin taiteen museon yhteydessä toimiva moderni viihdeterassi panostaa livemusiikkiin ja se näkyy myös avajaisviikonlopun ohjelmassa.

Sisäsataman Terassille paistaa aurinko jopa 12 tuntia ja merellisen sijaintinsa ansiosta terassilta avautuu upeat maisemat. Ravintolan ruokapuoli on kevyt ja raikas. Päivisin tarjolla on kevyttä lounasta, iltalistalta on saatavilla salaatteja ja toasteja.

Avajaiskarkelot alkavat torstaina 19. heinäkuuta, jolloin terassikansaa viihdyttää terassin virallinen trubaduuri Hovimuusikko Ilkka. Hänet nähdään terassilla jatkossa aina kesäkeskiviikkoisin. Perjantaina vuorossa on Elvis Tribute, lauantaina lavan valtaavat Vaasan omat pojat Setä Tamu & Kuningas Pähkinä. Myöhemmin illalla vuorossa on bilebändi Telaketju.

“Sisäsataman Terassi on moderni viihdeterassi, joka eroaa nykyisestä paikallisesta ravintolatarjonnasta nuorekkaalla, musiikintäyteisellä ja menevällä tyylillään sekä runsaalla live-keikkatarjonnallaan. Terassilla tullaan näkemään kesän aikana kymmeniä keikkoja. Dj-illat tuovat rantaan kaivattua, menevämpää tunnelmaa”, kertoo ravintolapäällikkö Sami Lehtonen.

Sisäsataman Terassi, Sisäsatama, Vaasa

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi