Vantaallakin SYÖ!dään taas: Kympillä makumatkalle maailman ympäri

Vantaalaisravintoloissa nautitaan SYÖ! -viikoilla 6.-19.11.2020 eksoottisia makuja.

Cityn legendaariset SYÖ! -viikot ovat taas täällä, ja kympin tarjouksia löytyy useita myös Vantaalta. Tällä kertaa tarjolla on herkullisia makuja niin thaimaalaisen, nepalilaisen kuin japanilaisenkin ruoan ystäville. Mikä piristäisikään pimeän marraskuun keskellä paremmin kuin pieni makumatka maailmalle? Ja jos tälle matkalle pääsee niinkin edullisesti kuin kympillä, tarjousta ei kannata jättää käyttämättä!

Kaikki tarjousannokset on saatavilla myös take awayna, joten makumatkan voi järjestää ravintolan lisäksi myös omassa kotikeittiössä. 

Eksoottisia makuja

Tikkurilassa autenttisia thaimaalaisia elämyksiä tarjoilee The One Thai Kitchen, jonka käyttämät tuoreet raaka-aineet ja ihanat mausteet tuovat tuulahduksen lämpöä myös tänne Pohjolan perukoille. SYÖ!-viikkojen aikana ravintola tarjoaa kympillä Krapao Khai Dow -katuruoka-annosta, joka sisältää muun muassa wokpannulla paistettua kanan jauhelihaa, kananmunaa ja riisiä. Toinen tarjousannos on lämmittävän mausteinen kookos-curry; Massaman Curry. Kasvisruokailijan valinta on tofulla höystetty Morning Glory -annos.

Jos thaimaalainen ruoka maistuu enemmänkin, Tamarin Jumbon All you can eat -buffetti voi olla tarjous sinun makuusi. Kympillä saat syödä niin paljon kuin napa vetää!

Kuva: Tamarin

Japanilaisen ramen-keiton ystävät suuntaavat SYÖ! -viikoilla Jumbon Momotokoon, jossa kympillä nautitaan hienonnettua porsaanlihaa sisältävää Tantanmen-ramenia tai soijamaitopohjaista Vege Katsu Ramenia. Kolmas tarjousannos on ramen-nuudelista, paistetusta kanan reisipalasta ja teriyaki-kastikkeesta koostuva Shoyu Ramen.

Nepalilaisen makuelämyksen voi kokea Myyrmäessä sijaitsevassa Everest Dinessa, jossa valittavana on kasvis-, kana- tai lammasannos basmatiriisin ja naan-leivän kera tarjoiltuna. Nepalilaisiin makumaailmoihin saloihin pääsee tutustumaan myös Flamingossa ravintola Aanganin tarjonnan siivittämänä. Ravintola tarjoaa kympillä friteerattuja tofupaloja mausteisessa kastikkeessa sisältävän Tofu Chillin, klassisen Chicken Korman tai sipuli-tomaatti-inkiväärikastikkeessa haudutettuja lampaanpaloja sisältävän Lamb Masalan.

Tarjoukset voimassa SYÖ! -viikkojen ajan 6.-19.11.2020. Tsekkaa kaikki kympin annokset täältä! Seuraa SYÖ! -viikkoja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi