Vantaan parhaaksi nepalilaiseksi rankattu Koseli hurmaa autenttisilla ruoillaan - tässä on uusi lempiravintolasi!

Tikkurilassa sijaitseva ravintola Koseli on suosittu ravintola hyvän ruoan ystävien keskuudessa.

Kaupallinen yhteistyö

Kuva: Koseli
  • Mikä: Nepalilainen ravintola
  • Missä: Unikkotie 2, Vantaa (lähellä Tikkurilan asemaa)
  • Mitä: Nepalilaisia herkkuja niin lounaalla kuin illallisella
  • Milloin: Ma-to 10.30-22, pe 10.30-23, la 12-23, su 12-22

“Kenties parasta nepalilaista ruokaa mitä Suomesta saa.” Muun muassa tällä lauseella ylistetään noin minuutin kävelymatkan päässä Tikkurilan rautatieasemalta sijaitsevaa ravintola Koselia, jonka nepalilainen ruoka on aivan omaa luokkaansa.

Koseli on nepalia ja tarkoittaa lahjaa tai muistoa, yleensä syötävää sellaista. Nimi on todellakin tässä paikassa enemmän kuin kohdillaan, sillä Koselin tarjoama ruoka on todellinen lahja kaikille meille.

Maista ainakin näitä erikoisuuksia!

Tripadvisorissa Vantaan parhaaksi nepalilaiseksi ravintolaksi arvosteltu Koseli tarjoaa autenttista ja maistuvaa ruokaa, joka saa ihmiset palaamaan tähän ravintolaan aina uudelleen ja uudelleen.

Mahtavia ruokaelämyksiä etsivälle Suraj Aryal ravintola Koselista suosittelee paikan erikoisuutta; Lamb Sekuwa -annosta. Tämän yrttijogurtissa marinoituja ja tandooriuunissa paistettuja lampaan sisäfileitä sisältämä annos saa rinnalleen muun muassa kuminalla maustettuja perunoita.

Koselissa hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu kohtaavat.
Koselissa hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu kohtaavat. Kuva: Koseli

Kasvisruoan ystäville Aryal suosittelee kahta todella paljon kehuja saanut annosta; kasvispyöryköitä tomaatti-kermakastikkeessa sisältävää Malai Koftaa sekä Shahi Paneeria, eli talon tuorejuustoa tomaatti-voi-kerma-cashewkastikkeessa.

Ei kannata myöskään unohtaa Momoja, eli höyrytettyjä tai uppopaistettuja nyyttejä, jotka kätkevät sisäänsä nepalilaisilla mausteilla maustettua täytettä, kuten kanaa tai kasviksia. Näitä erikoisuuksia ei ihan joka paikasta löydä!

Momo-nyytit ovat ehdottomasti maistamisen arvoisia herkkuja.
Momo-nyytit ovat ehdottomasti maistamisen arvoisia herkkuja. Kuva: Koseli

“Chicken Fried Momo on annos, josta asiakkaat pitävät todella paljon. Suosittelen maistamaan.”

Koseli hurmaa koko perheen

Ravintola Koseliin kannattaa lähteä myös lounaalle, sillä tarjolla on päivittäin useita eri vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Huomion arvoiseksi seikaksi Aryal mainitsee vegaaniannokset, joita on löytyy niin lounas- kuin ala carte -listalta.

“Vegaaniannoksia ei ole ihan joka paikassa tarjolla, mutta meiltä niitä saa lounaallakin joka päivä.”

Koselin ruoka kerää laajalti kehuja.
Koselin ruoka kerää laajalti kehuja. Kuva: Koseli

Vegaanivaihtoehtoja etsivien lisäksi ravintola Koseli on erinomainen ruokapaikka etenkin lapsiperheille, sillä ravintolasta löytyy viihtyisä leikkipaikka perheen pienimmille.

Näin kesällä Koseliin voi lähteä nauttimaan erinomaisen ruoan lisäksi myös auringosta, sillä asiakkaita palvelee myös 18-paikkainen terassi.

Kuva: Koseli

Päätitpä sitten lähteä ravintolaan lounaalle tai illalliselle, voit olla varma siitä, että poistut Koselista hymy huulilla. Ystävällinen henkilökunta, herkullinen ruoka sekä mukava, turvavälit huomioitu ympäristö takaavat sen, että Koselista tulee hetkestä sinunkin lempiravintolasi.

Ravintola Koseli tarjoaa lounasta päivittäin klo 10.30-15. Ruokia on mahdollista tilata kotiin ravintolan oman Online-tilauspalvelun, Woltin tai Foodoran kautta. Voit myös tilata annoksia mukaan soittamalla suoraan ravintolaan; 050 513 4925.

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi