Vapianossa ei tingitä tuoreudesta – Kaikki tehdään tuorepastaa myöten päivittäin itse

Vapianossa ei puolivalmisteita tarvita, sillä kaikki valmistetaan alusta asti tuoreista raaka-aineista.

Yhteistyössä Vapiano

Tuore pasta on Vapianon ydinosaamista. Helsingin Vapianon omassa pasta manufatturassa valmistetaan päivittäin kahdeksaa erilaista pastaa, joista kokit valmistavat käden käänteessä annoksia aivan asiakkaan silmien edessä.

Asiakas seuraa annoksen valmistumista alusta loppuun ja pääsee samalla esittämään erityistoiveita ateriansa suhteen.

“Asiakkaat pitävät siitä, että voivat jutella kokin kanssa ruoanvalmistuksen aikana ja esittää toiveitaan”, Vapiano Suomen franchise-kehittäjä Tarvo Jaansoo sanoo.

Vapianon kesäkurpitsa-annos saa makua tuoreesta salviasta.
Vapianon kesäkurpitsa-annos saa makua tuoreesta salviasta.

Ravintolan kansainvälinen slogan on Home of Freshness, joten mitään ei hankita valmiina. Myös jälkiruoat, kuten tiramisu, panna cotta ja juustokakut valmistetaan joka päivä itse.

“Kaikki raaka-aineet, mitä kokit käyttävät ovat aina tuoreita. Se voi olla vaikea uskoa, sillä monet ravintolat käyttävät puolivalmisteita ja pakasteita, mutta me emme toimi niin, vaan valmistamme kaiken itse.”

Osa raaka-aineista, kuten tomaattisoseet, parmankinkku ja salami tuodaan suoraan Italiasta, mutta esimerkiksi vihannekset tulevat lähempää. Annosten viimeistelyyn on tarjolla tuoreita yrttejä, jotka asiakas voi poimia lautaselleen suoraan ruukusta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi