Vappuna herkutellaan brunssilla – Poimi tärpit vappubrunssille Helsingissä

Jos räntäsade uhkaa pilata vappupiknikin, suuntaa brunssille.

Vappuna kaupungin brunssipöydät täyttyvät herkuista.
Vappuna kaupungin brunssipöydät täyttyvät herkuista.

Skumppalasi kouraan ja valmiiseen pöytään, mikäs sen mukavampaa. Kokosimme muutamia brunssitärppejä kaupungin laajasta vappubrunssitarjonnasta.

Oiva

Oivan perinteisellä vappubrunssilla pöytä on ladattu täyteen runsaita vappuherkkuja. Valikoimasta löytyy muun muassa ruokaisia salaatteja, leipiä, kalaherkkuja, varhaisperunoita, sörkän nakkeja, possun sisäfilettä, haukea ja härkistä ja laaja jälkkäripöytä kakkuineen. Kattavan brunssin hinta on 38 euroa, lapset iän mukaan 11-18 euroa.

Baden Baden

Baden Badenissa vappubrunssia nautitaan merellisissä maisemissa Hietalahdenrannassa. Rantapaviljongin vappupöytään on katettu monenlaisia kalaherkkuja, hiillostettua kalkkunaa, salaatteja, parsaa sekä sienipiirasta. Tarjolla on myös lämpimiä ruokia mausteisista makkaroista punajuuripihveihin. Jälkiruoaksi maistellaan munkkeja, vappukakkua ja juustoja. Brunssin hinta on 45 euroa, 3-12 vuotiaat syövät puoleen hintaan, sitä nuoremmat veloituksetta.

Loop hävikkiravintola (vege)

Hävikkiravintola Loopin brunssilla herkuttelet hyvällä omallatunnolla. Loopissa hyödynnetään fiksusti kauppiailta ja tuottajilta saatua hävikkiruokaa, joka saa uuden elämän brunssipöydässä. Kasvispainotteisella brunssilla on tarjolla perinteisiä vappuherkkuja, kuten perunasalaattia, parsaa, kasvispyöryköitä, kasvistahnoja sekä tietenkin jälkiruokabuffet ja tuoreita munkkeja. Brunssin hinta on 24,50 ja sisältää lasillisen luomuproseccoa. Lapsille hinta on 1 euro/ikävuosi 12 vuoteen asti.

Merimakasiini

Merimakasiini tarjoilee vappubrunssia merellisellä teemalla ja lämpimällä pääruoalla. Monipuolinen alkuruokabuffet pitää sisällään kalaherkkuja silakoista jääkellarinloheen. Tarjolla on myös savustettua härän paahtopaistia, kanavartaita, juustoa, kasvispiirakkaa, leipiä sekä salaattia. Brunssiin sisältyvän pääruoan saa valita kolmesta vaihtoehdosta ja se tuodaan pöytiintarjoiltuna. Aterian päättää runsas jälkiruokabuffet. Brunssin hinta on 50 euroa, lasten hinta muodostuu iän mukaan.

Lämpö

Ravintola Lämmössä vappua juhlitaan perinteisin menoin. Brunssipöydästä löytyy tuoreiden leipien ja croissantien lisäksi kattava valikoima salaatteja sekä kylmiä ja lämpimiä brunssiherkkuja, kuten nakkeja, lihapullia, graavilohta ja kasvispyöryköitä. Aikuisille brunssi maksaa 29,50, lasten hinta on 2e/ikävuosi 14 vuoteen asti.

Espresso Edge (vegan)

Espresso Edgen vappubrunssi on katettu täyteen vegaanisia vappuherkkuja. Kruununhaan korttelikahvilan vegaaninen vappubrunssi sisältää monenmoisia salaattiherkkuja, maapähkinätofua, tuoreita leipiä ja tietenkin perunasalaattia ja munkkirinkeleitä ja paljon muuta. Brunssin hinta on 28 euroa.

OmNam (vegan)

Myös kasvisravintola OmNamissa vappua juhlistetaan vegaanisella brunssilla. Brunssin menua ei ole vielä julkaistu, mutta OmNamin tuntien luvassa on monipuolinen kattaus lumoavia kasvisherkkuja, jotka maistuvat varmasti myös sekasyöjille. Brunssin hinta on 25 euroa.
 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi