Vapun bileet X 5

Tanssiessa kaikki on paremmin.

 

Vallilan vapputanssit

Vallilan Tangon järjestämissä vapputansseissa on aina kova meno. Viileäkään ilma ei haittaa, kun kaappaat rakkaan tai tulevan rakkaasi kainaloon ja suuntaan väen sekaan pistämään jalalla koreasti. Ihmisiä riittää aina, samoin kansallisromanttiseen hekumaan asti nousevaa tunnelmaa.

Baarikärpäsessä surisee

Helsingin Mikonkadun varrelta löytyy tuttu ja turvallinen Baarikärpänen, jonka vappu räjäyttää meiningin omalla tasavarmalla tyylillään. Terassi on avoinna myös vappuna. Juhlinta alkaa yhdeksältä ja jatkuu aamuneljään saakka.

CUBAssa kuhisee

Erottajalla kuhisee, kun CUBAssa avataan ovet jo kello 15 PREManta -vappujuhlissa. Kello 20 yleisöä naurattamaan saapuu improvisaatioryhmä KOLINA, jota seuraa DJ't pyryp, T Anssi, sekä DJ Snorkkeli.

We Love Helsingin vapputanssit

Perinteisiä We Love Helsingin vapputansseja ei sovi unohtaa. Tänä vuonna kuudennetta kertaa Korjaamolla järjestettävät tanssit tuovat kotimaista iskelmämusiikkia vapun rientoihin, luvassa on siis kaikkea valssin, rock'n'rollin ja twistin väliltä.

Lopettamisuhan alta takaisin elävän kirjoihin: Kampusfestari Mikkelissä

Lopettamisuhan alla ollut Kampusfestari saa sittenkin jatkoa, ja hyvä niin, nimittäin tällä kertaa juhlitaan kymmenvuotiskekkereitä. Tapahtuma oli vaarassa jäädä unholaan Mikkelin ammattikorkeakoulun kulttuurituotannon koulutusohjelman lopettamisen myötä. Viikon kestävään festivaali saa loppuhuipentumansa vappuaattona.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi