Viihdemaailma Tampereelle

Bileintoiset aikuiset saavat uuden temmellyskentän, kun Viihdemaailma Ilona avataan.

Restamaxin toimitusjohtaja Markku Virtanen esittelee uunituoretta Ilonan mainosjulistetta.
Restamaxin toimitusjohtaja Markku Virtanen esittelee uunituoretta Ilonan mainosjulistetta.

Viihdemaailma Ilona aukeaa

Bileintoiset aikuiset saavat uuden temmellyskentän, kun Verkatehtaankadulle avataan 17.3. Viihdemaailma Ilona. Kompleksiin kuuluu pubi, karaokepuoli, Finnhits-osasto, livepuoli sekä ruokaravintola Villisika. Teinihelvettiä ei tarvitse pelätä, sillä ikäraja jokaiselle osastolle on aina 24 vuotta. ”Kaikilla osastoilla on mahdollisuus tanssia, ja ruokaa saa kolmeen asti viikonloppuisin”, kertoo  Restamaxin toimitusjohtaja Markku Virtanen. Villisian ruokalistalla suositaan eurooppalaisia klassikoita. Salaatteja listalta ei löydy, ja annosten luvataan olevan runsaita. Koskikeskukseen avataan kevään aikana samantyyppinen ravintolamaailma, mutta se ei huolestuta Virtasta. ”Voi olla, että ne jopa tukevat toisiaan, jos aikuisten yöelämä keskittyy samalle alueelle.”
Viihdemaailma Ilona, Verkatehtaankatu 3

Baari Palatsiin

Musiikkiteatteri Palatsi sai kylkeensä musiikkibaarin. Baarin alakerran lavalle nousee viikonloppuisin musikaalitähtiä ja muita esiintyjiä. Katutasossa voi esimerkiksi siemailla drinkkejä nahkasohvilla tai treffata teatteriseuransa etukäteen. Avoinna ke–to klo 12–24, pe–la klo 12–02.
Music Bar Palatsi, Hämeenkatu 30

Astetta huipumpi pihviravintola

Top Chefistä tuttu huippukokki Stefan Richter avaa ravintolan Kehräsaareen. Entisen Fall’sin tilalle tulleessa Stefan’s Steakhousessa keskitytään nimensä mukaisesti pihveihin. Annoksensa saa koota itse lisukkeita myöten. Ravintola avaa lauantaina 5.3.
Stefan’s Steakhouse, Laukontori 7

Roastin lista uudistui

Roastin uuden ruokalistan teema on Makuja ympäri maailman. Annoksissa näkyy häivähdyksiä esimerkiksi Intiasta, Thaimaasta ja Pohjois-Afrikasta. Keittiömestarin mukaan listassa on haettu vahvempia makuja. Muutaman annoksen liha mainostetaan eettisesti kasvatetuksi.
Roast, Tammelan puistokatu 34

Luomujuomia Kahvillassa

Kahvilla ilahduttaa asiakkaitaan luomujuomatarjouksilla. Alennettuun hintaan saa luonnonmukaisesti tuotettuja siidereitä, oluita ja viinejä, mutta myös alkoholittomia juomia 13.3. asti. Pidetyimmät juomat jäävät pysyvästi ravintolan valikoimiin.
Kahvilla, Aaltosenkatu 31–33

Uusi irkkupubi Hämeenkadulle

Ruby and Fellas -niminen irlantilaispubi avataan maaliskuun puolessa välissä. Oluiden, siidereiden ja viskien lisäksi pubista saa ruokaa joka päivä yhteentoista asti. Paikka suljetaan neljältä.
Ruby and Fellas, Hämeenkatu 15

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi