Weekend Festival muuttaa Hietaniemen uimarannalle

Tapahtuma laajenee samalla kolmipäiväiseksi.

Tänä vuonna seitsemättä kertaa järjestettävä Weekend Festival on selättänyt kasvukipunsa. Elokuussa tapahtuma siirtyy Helsingin Kyläsaaresta Hietaniemen uimarannan hietikoille. Kolmipäiväiseen EDM-juhlaan odotetaan noin 100 000 festarivierasta.

“Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja kolmannelle festaripäivälle on ollut selkeää kysyntää. Pääsemme samalla toteuttamaan yleisömme artistitoiveita aiempaa paremmin. Laajentuminen kolmipäiväiseksi mahdollistaa meille edellisvuosia selvästi monipuolisemman artistikattauksen”, kertoo Weekend Festivalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

Heikkisen mukaan tapahtuma on etsinyt jo pitkään aluetta, jossa festivaalia voisi kehittää visuaalisestikin upeaksi maailmanluokan kokemukseksi. Rantabileiden tuomaa lisäarvoa unohtamatta. Hietsun puistomiljööseen rakennetaan valoilla ja dekoilla näyttävä kokemus Weekendin kävijöille.

“Uusi alueemme Hietaniemessä antaa meille nyt mahdollisuuden tuoda Weekend Festival Balticista tutun huikean rantafiiliksen vihdoin myös Helsinkiin. Weekend Festival on aina korostanut visuaalisuutta ja on ollut yksi sen edelläkävijöitä niin Helsingissä, Tukholmassa kuin Pärnun upealla rannalla”, Heikkinen toteaa.

Yhtään festivaalin artistia ei ole vielä julkaistu, mutta tuhansia lippuja on jo myyty. Ensimmäiset esiintyjät julkaistaan 29. tammikuuta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi