Wolt laajensi kuljetusaluettaan Espoossa ja tarjoaa ilmaiset kuljetukset yli viikoksi

Wolt kuskaa ravintolaruokaa Tapiolan ja Matinkylän lisäksi nyt myös Leppävaaraan.

Kuva: Wolt

Ravintolaruokaa kotiin kuljettava Wolt laajensi kotiinkuljetusaluettaan Espoossa. Wolt toimii nyt myös Leppävaaran alueella.

Espoossa Wolt aloitti toimintansa jo vuonna 2017, mutta tähän asti kuljetuspalvelu on toiminut ainoastaan Tapiolan ja Matinkylän lähialueilla. Leppävaaran kuljetusalueeseen kuuluu alkuvaiheessa yli 20 ravintolaa sekä yksi kukkakauppa.

“Olemme toimineet Espoon alueella jo pari vuotta, ja nyt pääsemme vihdoin laajentamaan toimintaamme myös Leppävaaran alueelle. Siitä on kuitenkin tullut reilusti palautetta, joten olemme innoissamme, että pääsemme vihdoin laajentamaan toimintaamme Espoossa ja vastaamaan asiakkaiden toiveisiin”, Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski sanoo.

Laajennuksen kunniaksi Wolt tarjoaa kampanjana reilun viikon ajan ilmaiset kuljetukset Leppävaaran alueella 21. huhtikuuta asti.

“Seuraavaksi kuulemme mielellämme alueen asukkailta palautetta esimerkiksi siitä, minne kuljetusta pitäisi laajentaa, tai mitä ravintoloita haluttaisiin ehdottomasti mukaan”, Pankakoski sanoo.

Wolt toimii tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa, Vantaalla, Kuopiossa, Jyväskylässä, Vaasassa, Porissa, Rovaniemellä ja Joensuussa.

Woltin kuljetusalue ulottuu Tapiolan ja Matinkylän lisäksi myös Leppävaaran alueelle.
Woltin kuljetusalue ulottuu Tapiolan ja Matinkylän lisäksi myös Leppävaaran alueelle. Kuva: Wolt

Woltin Leppävaaran-laajennuksessa mukana olevat ravintolat:

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi