Wolt laajentaa koko Kehä I:n sisäpuoliseen Helsinkiin

Mukaan yli 100 000 uutta potentiaalista ja 25 uutta ravintolaa.

Kuva: Roope Tanska

Ruoan tilaus- ja toimituspalvelu Woltin historian suurin uudistus koittaa tänään, kun koko Kehä I:n sisäpuolinen Helsinki aukeaa palvelun piiriin. Woltin tiedotteen mukaan tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että yli 100 000 uutta ihmistä voi alkaa tilata kotiin muutakin ruokaa kuin pizzaa.

Uusia alueita, joiden asukkaat voivat tästä päivästä alkaen tilata Woltilla, ovat Haaga, Pitäjänmäki, Patola, Oulunkylä, Savela, Pihjalamäki, Koskela, Käpylä, Viikki, Latokartano, Kontula, Vuosaari, Mellunmäki, Pirkkola ja Länsimäki. Samalla palvelun piiriin aukeaa 25 uutta ravintolaa.

Uudistuksen yhteydessä Woltin kaikkien ravintoloiden kotiinkuljetusalue kasvaa merkittävästi. Kun aiemmin ravintolasta saattoi tilata maksimissaan vain 3,5 kilometrin päähän, tästä päivästä alkaen Wolt toimittaa kaikista ravintoloista peräti viiden kilometrin päähän. Nyt myös Turun ja Tampereen kuljetusalueita on laajennettu merkittävästi. Nykyiset käyttäjät voivat siis tilata huomattavasti aiempaa useammista ravintoloista.

Woltilla on parin viikon ajan voinut viimein tilata myös nettiselaimella – niin puhelimesta kuin läppäriltä tai pöytäkoneelta.

“Nämä ovat ehdottomasti eniten odotettuja uudistuksia Woltin historiassa. Olemme saaneet yli vuoden ajan palautetta, että miksi emme toimita kauemmas, ja että miksi tämä tai tämä alue ei ole Woltin kotiinkuljetuksen piirissä”, sanoo Woltin markkinointia vetävä Vivian Nieminen.

“No, tästä päivästä alkaen onnistuu! Huikeaa nähdä, paljonko tämä tuo uusia nälkäisiä ihmisiä wolttaajiksi.”

Woltilla on noin 250 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, joista noin 100 000 on tähän saakka ollut helsinkiläisiä. Wolt toimittaa viikoittain kymmeniä tuhansia annoksia, ja sen kotiinkuljetuksia Helsingissä, Turussa, Tampereella, Tukholmassa ja Tallinnassa tekee yhteensä noin 700 lähettiä.

Wolt avasi kotiinkuljetuksensa kesällä 2015. Palvelun kautta voi tilata ruokaa myös mukaan ja pöytään. Woltin sovelluksen saa ilmaiseksi iPhonelle ja Androidille. Nettiselaimella voi tilata osoitteessa Wolt.com.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi