Wolt rantautuu Rovaniemelle – rekrytoi parhaillaan lähettejä ja yhteistyöravintoloita

Suomalainen ruoankuljetuspalvelu Wolt toimii jo yli kymmenessä maassa.

Wolt aloitti tänä syksynä kotiinkuljetukset myös Porissa. Seuraavaksi vuorossa on Rovaniemi.
Wolt aloitti tänä syksynä kotiinkuljetukset myös Porissa. Seuraavaksi vuorossa on Rovaniemi. Kuva: Wolt

Ravintolaruoan kuljetuspalvelu Wolt aloittaa kuljetukset Rovaniemellä kuluvan vuoden loppuun mennessä. Suomalaisyhtiö rekrytoi alueella parhaillaan uusia lähettejä ja yhteistyöravintoloita.

Rovaniemen avauksen myötä Wolt toimii jo 12 suomalaiskaupungissa. Tähän mennessä Woltin kautta on voinut tilata ravintolaruokaa kotiin Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa, Vantaalla, Kuopiossa, Jyväskylässä, Vaasassa sekä Porissa.

“Rovaniemi oli meille luonnollinen valinta monesta eri syystä. Olemme saaneet runsaasti toiveita paikkakuntalaisilta palvelun tuomisesta Rovaniemelle ja tämän lisäksi esimerkiksi kaupungin ravintolatarjonta on kehittynyt huimaa vauhtia”, Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski kertoo tiedotteessa.

Suomalaiskaupunkien lisäksi Wolt on laajentanut aktiivisesti toimintaansa myös kansainvälisille markkinoille. Wolt toimii tällä hetkellä myös yli 30 eri kaupungissa ympäri Euroopan, muun muassa Tukholmassa, Tallinnassa, Budapestissä, Riiassa ja Tbilisissä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi