Ympyrätalon Memphis avautui uudistuneella konseptilla

Rosso sai väistyä Memphisin tieltä.

Memphisin ruokalistalta löytyy uusia kansainvälisiä makuja.
Memphisin ruokalistalta löytyy uusia kansainvälisiä makuja. Kuva: HOK-Elanto

Ympyrätalon Rosson suljettua ovensa, tilaan alettiin remontoida uutta Memphisiä. Ravintola avasi ovensa uusitulla konseptilla torstaina 12. syyskuuta.

Kansainvälisiä makuja yhdistelevältä ruokalistalta löytyy makuja erityisesti Amerikan ja Aasian suunnalta. Valikoimasta löytyy muun muassa pehmeitä bao bun -sämpylöitä sekä burgereita.

“Myös hiiligrillissä paistettu Char-Char Chicken on yksi tulevia klassikoita. Hakaniemen Memphis on värikäs ravintola, jossa palvelua tehdään pilke silmäkulmassa”, sanoo keittiömestari Niko Kanerva.

Uudistusten myötä myös Memphis on herännyt myös jaettavien annosten trendiin. Jaettavien annoksien listalta voi napsia pöytään vaikkapa halloumiranskalaisia, kanansiipiä tai katkarapucevicheä.

Uutta on myös neljälle jaettavaksi tarkoitettu Feed us! -menu, joka pitää sisällään dumplingeja, char-char -kanaa tai tofua sekä pehmisjälkkärin.

Muiden Memphis-ravintoloiden tapaan ravintola on myös drinkkibaari. Kesäaikaan kookkaalta terassilta käsin voi ihailla Tokoinrannan merellisiä maisemia.

Memphis, Siltasaarenkatu 18-20

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi