Lähetä yksityisviesti

jari

Perustiedot

Nimi
jari
Sukupuoli
Mies
Ikä
47 v

Tarina

Joo, pakollinen luonnekuvaus:

ENTP (Ekstrovertti-Intuitiivinen-Ajattelija-Spontaani)

ENTP on seikkailija. Hän rakastaa haasteita, on kiinnostunut laajalti monista asioista ja etsii lakkaamatta uusia mahdollisuuksia testata itseään ja rajojaan. Kun muut surevat maailman muuttuvan liian nopeasti, ENTP turhautuu sen hitaudesta. ENTP:tä kiinnostaa prosessti, ei niinkään lopputulos. Tärkeintä ei ole keksiä ongelmaan ratkaisua, vaan keskustella mielenkiintoisesta ongelmasta, keksiä sen ohella uusia teorioita ja kojeita. ENTP ei ahdistu, vaikka asiat jäisivätkin puolitiehen.

ENTP:llä on kuitenkin taito viedä asiat loppuun saakka. Innostuttuaan asiasta tai vedonlyönnin päätteeksi hänestä tulee Tekijä. Takaiskun kohdattuaan ENTP:n on vaikea hyväksyä sitä. Hän heittäytyy

oikukkaaksi ja kaataa syyn läheistensä niskaan.

ENTP tuskastuu ihmisiin, jotka ajattelevat hänen mielestään liian hitaasti tai noudattavat sääntöjä tunnontarkasti. Hän tuntee vetoa samankaltaisiin ihmisiin kuin hän, jotka ajattelevat yhtä nopeasti ja monia asioita yhtäaikaa. Hän solmii läheisiä ihmissuhteita nopeasti, intuitioon luottaen, mutta kun on aika vaihtaa maisemaa, ystävät saavat jäädä.

1 % testiin vastanneista kuuluu samaan ryhmään kuin sinä.