Lähetä yksityisviesti

Caelestis

Perustiedot

Sukupuoli
Mies
Horoskooppi
Jousimies
Sijainti
1530 Helsinki

Taustatiedot

Harrastukset
To boldly go and search & investigate new life forms (and drink their beer)
Poliittinen kanta
Ole ihmisiksi
Uskonto
Ole ihmisiksi

Tarina

Hei maailma ja tytyt!

City.fi-tunnus on vieläkin olemassa, jee. Tuntuu kuin katsoisin itseäni jonkin lasin läpi, kuka on tuo mies tuolla menneisyydessä? Mutta näinhän se menee; elämässä opitaan uusia asioita ja kasvetaan uusiksi ihmisiksi. Pidän aina välillä pieniä kynsitulia yllä, ettei tunnus kuitenkaan katoaisi. Ai niin, en asu Hesassa (sic) vaan Rotterdamissa. Laitoin Helsinki-Vantaan postinumeron, koska sinnehän aina välillä koneella laskeudun.

En ole aikoihin päivitellyt täällä mitään, vaikka ehkä aihetta olisi. Enkä ole raaskinut heittää pois vanhoja riipustuksiakaan, vaikka miten olisivat lapsellisia tai hassuja. Nostalgia sycks.

Mun ikäni ei ole mikään salaisuus, olen 45. Olen piilottanut iän Cityssä, koska monet ihmiset kuvittelevat tietyn ikäisten ihmisten olevan tietynlaisia. Mä en todellakaan ole mikään keskiverto-ykä, joka olisi juuttunut johonkin vanhoilliseen käyttäytymismalliin. Päinvastoin, neljänkympin rikottuani mä olen alkanut tavallaan elämään nuoruuttani uudestaan. Sen kummemmin yksityiskohtiin menemättä voin vain todeta, että elämäni parasta aikaa tämä :-D

Ihmiset, jotka tuntevat mut: hei vaan! Kiva kun tulit taas stalkkaamaan pitkästä aikaa :) Laita ihmeessä viestiä mulle, ihan piruuttaan vaan. Olisi hauska höpötellä taas.

Ihmiset, jotka eivät tunne mua: hei vaan! Saattepa tekin kirjoitella, jos haluatte. Saatan vähän puraista niskaan, tuskin haittaa?

Pitkästä aikaa täällä 18.4.2019
-c-