Lähetä yksityisviesti

shiwan8

Perustiedot

Sukupuoli
Mies
Ikä
44 v
Sijainti
Espoo

Taustatiedot

Harrastukset
Liikunta, lautapelit, sosialisointi, sosiaalipsykologia.

Tarina

Synnyin, kasvoin ja nyt olen tässä. Olen kaikenlaista ja kasvatettu vanhalla tavalla. Väliin mahtuu kaikenlaista. Ainoa sääntöni on toimia aina moraalisesti oikein, vaikka se olisi sääntöjen vastaista. Ihminen kun on aina teoistaan vastuussa itselleen vaikka näennäisesti saisikin vastuun vieritettyä muualle ja on yksinkertaisesti parempi kyetä "katsomaan itseään peilistä" kuin olla pidetty.
----------------------------------------------------------------------------------
Kaikki ihmisryhmien ongelmat ovat ihmisten ongelmia. Ei ole naisten, miesten tai edes lasten ongelmia, on vain ihmisten ongelmia. Ongelmien sukupuolittaminen on vain yksi seksismin muoto. Jos sukupuolen syrjintä on väärin yhdessä asiassa, miksi se olisi oikein toisessa asiassa? Kuten sovinismi, feminismi on siis sukupuolivihalle perustuva liike. Tasa-arvoliike ei voi olla sellainen joka ajaa vain yhden ryhmän etua toisten ryhmien yli. Jos olet väittämässä ettei asia toisessa tai molemmissa tapauksissa pidä paikkaansa joudun vaatimaan näyttöä väitteesi tueksi. Näytöksi käyvät linkit isompien liikkeiden sivuille joilla nämä ryhmät tuomitsevat vihapuheet ja -teot (feministiliikkeiden sivulla miesvastaiset ja sovinismiliikkeiden sivuilla naisvastaiset) ja vaativat ryhmänsä edustajia kunnioittamaan toista sukupuolta, miehiä miehinä ja naisia naisina.
----------------------------------------------------------------------------------
Ihminen on ajatustensa summa. Jokainen ajatus edeltää olotilaa. Olet siis itse ilosi ja surusi sanansaattaja. Muut voivat yrittää vaikuttaa mielialaasi, mutta vain sinä olet siitä vastuussa.

Goddess of metal. (Akustisena.)
Queen of metal.

Cityläisten suusta:

"Sivan on takkupäinen peikko,jonka naistuntemus ei oo heikko.
Sivanilla ois antaa mitä moni nainen jaksais kantaa ja senjälkeen mielellään seksiä antaa.
Sen sydän on kultaa vaikka vähän vaikuttais että siellä on multaa.
Ärsyttävä vääntäjä jolla on paljon sääntöjä mutta ei anna ilman syytä sydämestään häätöjä.
Hyvä apina vaikka sen päässä asuu kapina.

<3"

"Hommaat nyt sen muijan, teet ne penskat, jätät sen ja lähdet mun mukaan."

"Vitun urpo!"