City
Oppaasi kaupungin
ravintoloihin
  • Artikkelit
  • Tapahtumat
    • SYÖ!-viikot
    • Terassiopas
    • Burger Weeks
  • Blogit
    • Artikkelit
    • Tapahtumat
      • SYÖ!-viikot
      • Terassiopas
      • Burger Weeks
    • Blogit
      Table Online Deitti.net
      Parhaat terassiruoat Helsingissä: Löydä kesän herkullisimmat terdeherkut

      Parhaat terassiruoat Helsingissä: Löydä kesän herkullisimmat terdeherkut

      Herkullinen ruoka kruunaa täydellisen kesäpäivän.

      Neljä ruokakonseptia, yksi osoite! Buru Teppanyaki kerää ylistystä

      Neljä ruokakonseptia, yksi osoite! Buru Teppanyaki kerää ylistystä

      Turun Kauppatorin laidalla sijaitseva Buru yhdistää teppanyakin, hotpotin, BBQ:n ja sushin saman katon alle.

      Hakaniemen huipulla tapahtuu! Bistro O mat laittoi viinilistansa uusiksi - mutta vain kahden viikon ajaksi

      Hakaniemen huipulla tapahtuu! Bistro O mat laittoi viinilistansa uusiksi - mutta vain kahden viikon ajaksi

      Riesling-viikkoja vietetään Bistro O mat Hakaniemessä 12.-25.5.

      Hittiravintola Woolshedista tuttu puuhamies avasi erikoiselta kuulostavan pubin: "Kaikki edellytykset menestyä"

      Hittiravintola Woolshedista tuttu puuhamies avasi erikoiselta kuulostavan pubin: "Kaikki edellytykset menestyä"

      Hybridigastropubiksi itseään tituleeraava Tap & Table avasi ovensa Kaivopihalle.

      38 x Suomen ravintolahelmet: Koe nämä kesälomareissullasi!

      38 x Suomen ravintolahelmet: Koe nämä kesälomareissullasi!

      Listasimme kotimaan herkullisimmat ravintolat tulevaa kesää silmällä pitäen.

      Wagyu-nautaa ja viskiä! Lähes 30 €:n burgerista povataan terassihittiä

      Wagyu-nautaa ja viskiä! Lähes 30 €:n burgerista povataan terassihittiä

      Suomen parhaan hampurilaisravintolan -tittelilä kantava hankasalmelaisgrilli tuo herkkunsa kesän ajaksi Helsinkiin The Helsinki Distilling Companyn terassille.

      1. City
      2. Käyttäjät
      3. SYÖ
      4. Kuvat
      Lähetä yksityisviesti

      SYÖ

      • Profiili
      • Kuvat
      • Blogi
      Domino sushin pokekulhoannokseen kuuluu myös misokeitto.
      Ravintola Tullin Saunassa tarjoillaan aamiaista, lounasta, illallista sekä viikonloppubrunsseja. Kuva: Jarno Laine / Tullin Sauna.
      Vuoden 2018 nuori kokki Emmiina Lehtonen voitti viime vuonna nuorten kokkien MM-kisoissa pronssia. Kuva: Tullin Sauna.
      Ravintola Tullin Saunassa tarjoillaan aamiaista, lounasta, illallista sekä viikonloppubrunsseja. Kuva: Tullin Sauna.
      Vuoden 2018 nuori kokki Emmiina Lehtonen voitti viime vuonna nuorten kokkien MM-kisoissa pronssia.
      Punajuuri-lakritsijälkkärissä on punajuurijäätelöä, lakritsifudgea ja vadelmapopcornia.
      Maa-artisokkarisotossa on maa-artisokkaa neljällä tavalla. Annos on saatavilla myös vegaanisena.
      Saunan burgerissa on mehukas hevosenlihapihvi, sipulihilloketta, pikkelöityä kurkkua sekä savuviskimajoneesia.
      Bus Burger ei ole aivan tavallinen burgeripaikka.
      Bar Loosisterin Spicy Caesar Saladin juju on rapea chilipekoni.
      Bar Loosisterin Blues Brothers Burgeri on helmikuussa avatun ravintolan suosituin annos.
      Bar Loosisterin Blues Brothers Burgeri on helmikuussa avatun ravintolan suosituin annos.
      Ravintola Tilichossa maistellaan muun muassa butter chickeniä.
      Tantanmen ramen on yksi Momotokon klassikkoannoksista.
      Tamarinissa on tarjouksessa kaikki kana- ja tofuannokset.
      Ravintola Sargamin tulinen chililammas.
      Smoker's Beer & BBQ:n Smokers burgerissa maistuu pekonimajoneesi.
      Momotokossa maistellaan ramen-keittoja sekä herkullista teryakikanaa (kuvassa).
      The One Thai Kitchenissä herkutellaan itse tehdyllä currylla ja tulisella papayasalaatilla.
      Sandro Tapiola tuo SYÖ!-viikoille kolme herkullisen värikästä vegeannosta.
      Cup & Pintin ruokaisassa vuohenjuustosalaatissa on runsaasti paahdettuja pähkinöitä ja punajuurta.
      Kratae Thai Cuisinessa SYÖ!-tarjouksessa ovat kaikki pääruoat kanalla, tofulla tai naudanlihalla.
      Lone Starin Beetroot Burgerissa maistuu punajuuri ja paholaisenhillo.
      Naughty BRGR:n Shroom BRGR:ssa on maut kohdillaan.
      Cup & Pintin ruokaisassa vuohenjuustosalaatissa on runsaasti paahdettuja pähkinöitä ja punajuurta.
      Ravintola Tullin Saunassa saa aterian päätteeksi suut makiaksi, sillä SYÖ!-viikkojen aikana tarjolla on kaksi ihanaa jälkkäriä kympillä.
      Ravintola Centralissa nautiskellaan muun muassa kanaa ja tomaatti-vuohenjuustokeittoa.
      Thairavintola RICEn punainen curry jättikatkaravuilla vie kielen mennessään!
      Naughty BRGR tuo SYÖ!-viikoille kolme klassikkoburgeriaan ja kympin diiliin kuuluu myös ranet tai bataattiranet!
      Cevicherian lohiceviche
      Ravintola Centralissa nautiskellaan muun muassa kanalla ja tomaatti-vuohenjuustokeitolla.
      Sprout Delin Hickory-lohisalaatti
      Sandro Tapiolan tofutagine on lämpimän mausteinen pataruoka.
      Sandro Tapiola tuo SYÖ!-viikoille kolme herkullisen värikästä vegeannosta.
      Ravintola Yarsassa herkutellaan shai paneerilla.
      Jumbon ja Ison Omenan Momotokossa on kolme tarjousannosta: tantanmen ramen, soy miso ramen sekä kuvan teriyaki chicken donburi.
      Tikkurilan ja Jumbon Tamarinissa SYÖ!-tarjouksessa ovat kaikki kana- ja tofuannokset.
      Momotokon ramen-keitot lämmittävät ihanasti talvipakkasilla.
      Otaniemen Who The XXX is Alicen pizzat leivotaan hapanjuuritaikinaan.
      Tapiolan Funky Burgerissa SYÖ!dään kympillä 25.1.–7.2.
      Ison Omenan Tamarinissa on SYÖ!-tarjouksessa kaikki kana- ja tofuannokset.
      RantaKertun vegepullat tarjoillaan pippurisen jallu-kermakastikkeen kera.
      Cup & Pintin pähkinäinen halloumisalaatti on nimettu Prinssi Harryn mukaan.
      Kortteliravintola Hugon vegeburgerin välistä löytyy rapeaksi paistettua halloumia ja portobellosientä.
      Bus Gelaton SYÖ!-annoksissa herkullinen kookoskeitto.
      Bus Burgerin annoksista löytyy moneen makuun sopivaa.
      Elmo räätälöi korisdiggareille oman burgerin, joka varmasti maistuu muillekin.
      Kaikki Kratae Thai Cuisinen pääruoat ovat saatavilla myös tofulla.
      Pancho Villan jättivegeburgerissa on kaksi kasvispihviä. Annos sisältää valitsemasi perunat Panchon remudipillä tai lisukesalaatin.
      Lone Starin Beetroot Burgerissa maistuu punajuuri ja paholaisenhillo.
      Lone Starissa herkutellaan burgereilla ja wingseillä.
      Woolshedin Johannesburg "BRAAI" Burgerissa maistuu pekoni, karamellisoitu sipuli ja BBQ-kastike.
      Lone Starin Beetroot Burgerissa maistuu punajuuri ja paholaisenhillo.
      Woolshedin Rump Steak tarjoillaan salaatin, ranskalaisten ja pippurikastikkeen kera.
      Kratae Thai Cuisinessa SYÖ!-tarjouksessa ovat kaikki pääruoat kanalla, tofulla tai naudanlihalla.
      Hiilen friteeratut wingsit tarjoillaan rapeiden maalaisranskalaisten ja dippien kera.
      Pancho Villan jättijuustoburgerissa on kaksi sadan gramman pihviä ja Panchon remu-kastiketta. Annokseen kuuluu lisukesalaatti tai valitsemasi perunat.
      Woolshedin Johannesburg "BRAAI" Burgerissa maistuu pekoni, karamellisoitu sipuli ja BBQ-kastike.
      Just vegen mezelautanen tarjoillaan falafeleiden kera.
      Just vegen mezelautanen falafeleilla.
      Momotokon soy miso ramen lämmittää mukavasti talvisella säällä.
      Mezamen libanonilainen buffet sisältää runsaan valikoiman mezejä sekä päivittäin vaihtuvia lämpimiä ruokia.
      Who the xxxx is Alicen pizzat leivotaan hapanjuureen.
      Memphis Hesarin vegeburgerissa maistuu mehukas portobellosieni.
      Pancho Villan jättivegeburgerissa on kaksi kasvispihviä.
      Vapianon Insalata mistan täytteeksi on saatavilla tofua.
      Pjazzan pizza parmigianassa on munakoisoa, tomaattia, mozzarellaa, basilikaa ja grana-juustoa.
      Public House Huurre ja vegequesadilla.
      Pancho Villan vegeburgeri.
      Sandro tarjoilee SYÖ!-viikoilla herkullista halloumipitaa.
      Armas Kuppilan kasviscombo.
      Viime kesänä Otaniemeen avattu Who the xxxx is Alice on nyt mukana myös SYÖ!-viikoilla.
      Who the xxxx is Alicen pizzat leivotaan hapanjuureen.
      Viime kesänä Otaniemeen avattu Who the xxxx is Alice on nyt mukana myös SYÖ!-viikoilla.
      Broo Pizza & Barin pizzoista SYÖ!-tarjouksessa ovat klassinen margherita sekä vuohenjuustolla höystetty vegetariano.
      Yksi Just Vegen SYÖ!-annoksista on välimerellinen mezelajitelma falafeleilla.
      Erottaisitko vegaanisen Beyond Burgerin pihvin lihapihvistä?
      Salsallada kuuluu Tampereen ravintolakentän tuoreisiin nimiin.
      Cityn Suuressa Ravintolaäänestyksessä dominoinut Kumma Junk Bar & Lounge lähti mukaan SYÖ!-viikoille.
      Cityn Suuren Ravintolaäänestyksessä dominoinut Kumma Junk Bar & Lounge lähti mukaan SYÖ!-viikoille.
      Backyard Pickin lohipizza viimeistellään skagen-tahnalla ja tillillä.
      Bar Favelan leipään voi valita härkä-, lohi- tai paputäytteen.
      Bar Favelan leipään voi valita härkä-, lohi- tai paputäytteen.
      Kertun mehukas BBQ-possuburgeri vie kielen mennessään.
      Salvialla maustettu punajuuririsotto sopii myös vegaaneille.
      Ohranjyvän burgeri tarjoillaan maalaisranskalaisten kera.
      Momotokon ramen-keitot lämmittävät tänä syksynä myös Vantaan Jumbossa.
      Ruby & Fellasissa maistellaan uusitun ruokalistan antimia.
      Ruby & Fellasissa maistellaan uusitun ruokalistan antimia.
      Ruby & Fellasissa maistellaan uusitun ruokalistan antimia.
      Halloumi hot dog
      Cajun chicken burger
      Meat pie
      Adzhabsandal vie kielen mennessään.
      Adzhabsandal on georgialaisin yrtein maustettu täyteläinen kasvispata.
      Ljulja-kebab on täyttä lampaanjauhelihaa.
      Aiemmilla SYÖ!-viikoilla Siipiravintolassa on ollut ravintoloitsijan mukaan "pirunmoista rallia".
      Salmon burger on maistiainen uudistuvalta listalta.
      Uudistuneesta house burgerissa on BBQ-kastiketta, cheddarjuustoa, paistettu luomumuna, marinoitua pekonia, sipulia ja mummonkurkkua.
      Burgereihin kyllästynyt SYÖ!jä voi herkutella esimerkiksi outback rump steakilla.
      SYÖ!-viikoilla tupa on usein täynnä.
      Avocado & bacon burger on taattua Woolshed-laatua.
      Lone Starin siivet eivät jätä nälkäisiksi.
      Kustaa Vaasassa on tarjolla lihapullia sekä Mannerheimin lempiruokaa, vorschmackia.
      Zoodles alla salviaan tulee pastan sijaan kesäkurpitsaa.
      Zoodels alla salviaan tulee pastan sijaan kesäkurpitsal.
      Chiliglaseerattua porsaanniskaa, kimchiä, pikkelöityä kurkkua ja tomaattihilloketta – niistä on Izakayan bunit tehty.
      Izakayan possubuneissa possu saa kaveriksiin pikkelöityä kurkkua, kimchiä ja tomaattihilloketta.
      Say Cheese -burgerista ei puutu juustoa tai makua. Pihvi ja sämpylä ovat paikallisilta tuottajilta.
      Lost in Helsingissä kelpaa herkutella, kun tarjolla on burgereita, pizzaa ja pastaa.
      Lost in Helsingissä kelpaa herkutella, kun tarjolla on burgereita, pizzaa ja pastaa.
      Lost in Helsingissä kelpaa herkutella, kun tarjolla on burgereita, pizzaa ja pastaa.
      Vihreä curry lämmittää mieltä ja masua.
      Kawaii tarjoaa helpotuksen japanilaisten herkkujen himoihin.
      Krataesta saa kympillä esimerkiksi minkä tahansa kana-annoksen.
      Jujehkebabin maustaa sahrami.
      Lost in Helsingin vegaanisessa pizzassa on nyhtöhernettä, tomaattia, paprikaa, rucolaa ja vegaanista juustoa.
      Lost in Helsingin vegaanisessa pizzassa on nyhtöhernettä, tomaattia, paprikaa, rucolaa ja vegaanista juustoa.
      Kungfu Kitchenissä maistellaan SYÖ-viikoilla aasialaisia buneja ja korealaisia wingsejä.
      Aina on aikaa sushille!
      Woolshedistä saa myös vegaanisia hampurilaisia.
      Kertun hampurilaisista ei jää nälkä.
      Himalayan Kitchen tarjoilee annoksen kylkeen naan-leipää ja riisiä.
      Niskasta saa peltileipää ja salaattia.
      Soini ja Lahtinen tilasivat halloumihampurilaiset Morrison'sissa.
      Kananuudelit Buzzin tapaan.
      Krataen vihreä curry pesee kilpailijat mennen tullen: kastikkeessa maistuvat tuoreet yrtit ja chilipotku on juuri sopiva.
      Julalak Oksasen Kratae on ollut Ursininkadulla jo vuoden päivät.
      Krataen omistaja Oksanen kertoo, että suosituin annos on kanaa cashew-pähkinöillä.
      Tuuli Ruponen ja Jatta Jokinen testasivat Krataen antimia.
      Jalotofubowl ja vegaanihamppari.
      Roots Helsingin Johannes Laine tietää, että vege maistuu paatuneelle lihansyöjällekin, koska se on hyvää.
      SYÖ!-kampanja on tuttu Helsingistä Hello!:ssa ruokaileville Ninni Hägglundille ja Frans Pitkäjärvelle.
      SYÖ!-kampanja toi Sari Sinisalmen, Henna Koskelan ja Ella Maisonlahden ensimmäistä kertaa Pikku Makaluun.
      Sami Seppänen valitsi Amarillon SYÖ!-listalta Chicken ceasar burgerin.
      Anni-Roosa Leppänen myy Hello!:n SYÖ!-kampanja-aterioita.
      Matti Siukkola valitsi SYÖ!-listalta vegaanisen vaihtoehdon.
      Kasvisruuan ystäville tutun Fafa’s:n Lotta Ojapalo ja Metta Eloranta pysyvät kiireisinä SYÖ!-viikoilla.
      Jos kymppiannosten jälkeen jää tilaa jälkkärille, listalta löytyy esimerkiksi friteerattua jäätelöä.
      Kananuudelit eivät jätä nälkäisiksi.
      Dumplingsit eli suomalaisittain mykyt ovat Buzzin erikoisosaamista.
      Perhe Virolainen syö ravintolassa noin kerran kuukaudessa.
      Timppa, Niko, Kerttu, Jere ja Eetu Patama sekä Outi Paananen odottavat tilaustaan Manhattanissa.
      Ville Heiskanen, Tuomo Lehtinen ja Jonna Kumpulainen päätyivät pienen kiertelyn jälkeen syömään Fresnoon
      Amarillossa oli lauantaina täyttä, mutta tunnelmallista
      Hello! American Diner kutsuu SYÖmään.
      Makeanhimon yllättäessä..
      Pasta tai wok pyörähtää valmiiksi käden käänteessä.
      Aterian kylkeen kuuluu salaatti. Ja se on muuten hyvää.
      SYÖ!-viikot ovat pitäneet Ohranjyvän arki-illat ilahduttavan vilkkaina, eikä pöytiä ole seissyt tyhillään.
      SYÖ!-viikot ovat vetäneet Ohranjyvän pöydät täyteen arkenakin.
      SYÖ!-viikot ovat vetäneet Ohranjyvän pöydät täyteen arkenakin.
      Marika Henriksson sai kympillä Ohranjyvän nimikkohampurilaisen, jonka täytteitä luulisi olevan usean kympin edestä; kotimaista naudan jauhelihaa, cheddarjuustoa, pekonia, tuoretta chiliä, paprikahilloa, salaattia ja suolakurkkua sekä valinnan mukaist
      Tamperelaiset Jani ja Marika ovat ruokailleet SYÖ!-viikoilla niin uusissa kuin tutuissakin ravintoloissa.
      Jani Kaseva valitsi SYÖtäväkseen haudutettua possun poskea tummalla vehnäolutkastikkeella, perunamuusilla ja säräjuureksilla.
      Lahtelaisräppäri Jussi Kuoma nautiskeli Siipiravintolan mätöistä.
      Siipiravintolan mätöt maistuvat myös lahtelaiselle räppärille Jussi Kuomalle.
      Taija Alfthan ja Ela Arasola valitsivat suosikkinsa SYÖ!-ravintoloiden listoilta.
      Salaattia ja peltileipää à la Niska
      Juuri Kalevaan muuttanut Miira Pennanen poikkesi Huurteeseen Vegan burgerille. "Elämäni ensimmäinen vegeburgeri. Eikä jää viimeiseksi!" hän ilmoittaa.
      SYÖ!-annoksissa on jokaisille jotakin: lihaa, äyriäisiä ja vegaaniruokaa.
      Huurteen hanoista saa todellisia lähituotteita, nimittäin samassa talossa pantuja oluita.
      Huurre on sisustukseltaan reippaan rokkihenkinen. Ravintolan esiintymislavalle nousee säännöllisesti Musakeskuksen yhteistyöbändejä.
      Sammonkadun ratikkatyömaa näyttää loputtomalta esteradalta muttei kuitenkaan estä kulkua Public House Huurteeseen.
      Bookers Bar: Beers & Bagels on keskellä Hämeenkatua, joten pystybaarista voi napata evästä vaikka vain ohikulkumatkalla.
      Juulia Koskela kehuu Bookers Barin bagelitiskiä hauskaksi ideaksi. "Olen tehnyt bageleita itse kotona, mutta kiva, kun niitä saa nyt aika edullisesti keskustastakin."
      Bagelista saa halutessaan myös jälkkärin makeilla täytteillä.
      Bookers Barin bagelit täytetään levitteistä lähtien asiakkaan toiveen mukaisesti. Valhtoehtoja riittää vegaanillekin, haasteena on vain valinnan vaikeus!
      SYÖ!-tarjouksen kolme bagelia kannattaa jakaa kavereiden kesken, sillä yhdestä riittää hyvin yhdelle ruokailijalle.
      Bookers Barin Elisa Mäkinen (vasemmalla) täyttää bagelia Juulia Koskelan toiveiden mukaisesti.
      Nimensä mukaisesti Guru's Kitchen & Bariin kuuluu ruokapuolen lisäksi olennaisesti myös baari iltaohjelmineen. Syksyn aikana luvassa on muun muassa DJ-vierailuja sekä uudenlainen iltabuffet.
      Vegaaniseen meze setiin kuuluu muun muassa härkäpapufalafelia, tabboulehia chilipaprika- ja kurpitsahummusta, ja se on mauiltaan lämpimän mausteinen. Toimii!
      Guru's Kitchen & Barin paikalla oli ennen Rokkibaari Bändäri. Liiketilaa ei meinaa tunnistaa samaksi, kiitos murretun vaaleanpunaisten seinien, itämaishenkisten sisustusesineiden ja keveiden kierrätyskalusteiden!
      Välimerelliset maut ovat kiinnostaneet tamperelaisia siinä määrin, että Sahar Abdilla ja Gurun muulla henkilökunnalla on riittänyt tekemistä ravintolan ensimmäisinä päivinä. Ruuasta saatu palaute on ollut yksinomaan positiivista.
      Guru's Kitchen & Bar tarjoaa SYÖ!-viikoilla kympillä erilaisia meze-lajitelmia. Vegaaniversion härkäpapufalafelit, sahramifocaccia, tabbouleh sekä chilipaprika- ja kurpitsahummus takaavat täyteläiset maut!
      Cowboy-ateriassa on siipien lisäksi ristikkoperunoita, sipulirenkaita ja broilerinsisäfileitä.
      Tex willerin saa joko perinteisillä tai rapsakammilla leivitetyillä siivillä. Kaverina on kasvisten lisäksi mozzarellatikkuja, teezereitä ja red hot jalapenoja.
      Teinissä on tyyliä.
      Teinin ruokasalista ei lopu katseltava: seiniä peittävät taulut ja kattoa maalaukset. Mindi Väätäinen valmistelee pöydät lounaskuntoon.
      Pluma eli etuselkä on mureaa ja pehmeää.
      Vegaaniburgerin kyljestä löytyvät bataattiranskalaiset.
      Gastropub Löydön karitsasalaatti ei jätä nälkäiseksi.
      Gastropub Löydön karitsasalaatti ei jätä nälkäiseksi.
      Kuva: fedorovacz/Fotolia
      Kuva: Quanthem/Fotolia
      Kuva: Philip Park / Fotolia
      Kuva: al62/Fotolia
      Korjaamon Baari & Keittiö täyttyy erilaisista ruokaseurueista arkenakin.
      Korjaamon Baari & Keittiö täyttyy erilaisista ruokaseurueista arkenakin.
      Korjaamo Bar & Kitchenin SYÖ!-menun kasvisvaihtoehto on maukas seitan-salaatti.
      Australialaisen ruoan lisäksi Woolshedin erikoisolut-tarjonta on kattava.
      Woolshed-ravintolan annoskuviin saattaa törmätä myös sosiaalisessa mediassa.
      Woolshed-ravintolan annoksiin törmää helposti myös Instagramissa.
      Woolshed Helsinki on australialainen ravintola, joka on sisustettu teeman mukaisella tavalla.
      Bouillabaisse tamperelaiseen tapaan lohella, turskalla ja sinisimpukalla. Herkullinen keittoannos on laktoositon ja gluteeniton.
      Wistub Alsacen kokki Henri Immonen kollegoineen on valmistanut SYÖ!-viikoilla bouillabaissea, jota on kehuttu jo kaupungin parhaaksi.
      Wistub Alsacessa kerrotaan, että SYÖ!-tarjouksessa olevaa bouillabaissea on kehuttu kaupungin parhaaksi. Herkullisessa keitossa on muun muassa lohta, turskaa ja sinisimpukkaa, ja annos on sekä laktoositon että gluteeniton.
      Wistub Alsacen bouillabaissea on ehditty kehua jo kaupungin parhaaksi. Herkullisessa keitossa on lohta, turskaa ja sinisimpukkaa. Annos on sekä laktoositon että gluteeniton.
      Mika ja Jaska saivat Lahden SYÖ!-flaijerit käteensä ja olivat tyytyväisiä kympin ruokakampanjan tarjontaan.
      August von Trappen ruokalista on huippukokki Hans Välimäen suunnittelema, mutta keittiöpäällikkö Kalle Laaksonen tiimeineen huolehtii sen toteutuksesta. Viime päivinä tekemistä onkin riittänyt.
      Kape Salminen ja Villisian muut kokit ovat saaneet paistaa ahventa urakalla SYÖ!-viikkojen asiakkaille. Kysytyn annoksen kala on peräisin Ahvenanmaalta. Kuva: Tero Papinsaari.
      Kape Salminen ja muut Villisian kokit ovat olleet hyvillään paistetun ahvenen kysynnästä SYÖ!-viikoilla. Kala on peräisin Ahvenanmaalta.
      Paistettu ahven on kelvannut erinomaisesti tuhdeista liharuoistaan tunnetun Villisian asiakkaille. Kuva: Tero Papinsaari
      August von Trappen ruokalista on Hans Välimäen suunnittelema, mutta keittiöpäällikkö Kalle Laaksonen työtiimeineen huolehtivat sen toteutuksesta. Viime päivinä tekemistä onkin riittänyt.
      August von Trappen monista sinisimpukka-annoksista Anopin simpukat valittiin mukaan SYÖ!-viikoille.
      Gastropub Kalevan liiketilat ovat Uuden Domuksen alakerrassa Pellervonkadulla. Rakennuksen julkisivuremontti valmistuu lähiviikkoina.
      Gastropub-perheen ravintolat ovat tunnettuja hyvän ruokansa lisäksi myös vakuuttavasta juomatarjonnastaan. Erikoisuutena on oman Nordic Brewery -panimon tuotteet.
      Laajasta viinivalikoimasta riittää aineksia sisustukseenkin.
      Liharuokien ystävät pääsevät maistelemaan nyt porsaan ulkofileettä kympillä. Kuvan annoksen lisukkeina valkosipuliperunoita, aurajuustokastiketta ja kasviksia.
      My Nguyen tarjoilee Mikael Knaapille ja Karoliina Uusluodolle Tamarinin herkkuja.
      Tamarinin punajuuricurry on kesäisen pinkkiä! Ja hyvää, tietenkin.
      Juuli Tamminen ja Anssi Lindqvist diggaavat terasseja. Lasillisen kylkeen täytyy tosin saada jotain pientä purtavaakin.
      Tamarinin panang currysta löytyy potkua kesäiltaan.
      Ravintolan suosituin Ramen-annos on Original Tonkotsu.
      Ismo Siitonen
      Franklyn raikas vuohenjuustosalaatti sopii varsinkin lähestyvää kesää fiilisteleville. Kuva: Julia Widmann
      Ruby and Fellasista saa perinteisestä poikkeavaa pubiruokaa, vakuuttaa keittiön vuorpäällikkö Noora Salminen.
      Ruby and Fellasin Vegechili toast ei jätä taatusti ketään nälkäiseksi.
      SYÖ!-viikoilla Franklyssa tarjoillaan myös pariloitua kananpojan rintafileetä grillattujen kasvisten, kermaperunoiden ja täyteläisen punaviinikastikkeen kanssa. Annos on laktoositon ja gluteeniton. Kuva: Julia Widmann
      Frankly sijaitsee alle parinsadan metrin päässä Tampereen Työväen Teatterista ja noin puolen kilometrin päässä Keskustorista.
      Omistajanvaihdoksen yhteydessä uudistuneessa Franklyssa on valoisa ja raikas tunnelma. Vuoropäällikkö Maria Turunen toivoo, että uudet asiakkaat löytäisivät SYÖ!-viikoilla Franklyn, joka sijaitsee parin kulman takana keskustan pääkadulta.
      SYÖ!-viikoilla Franklyssa tarjoillaan myös pariloitua kananpojan rintafileetä grillattujen kasvisten, kermaperunoiden ja täyteläisen punaviinikastikkeen kanssa. Annos on laktoositon ja gluteeniton. Kuva: Julia Widmann
      Franklyn SYÖ!-tarjouksiin kuuluva vuohenjuustosalaatti sisältää salaattia, kurkkua, tomaattia, marinoitua punasipulia, varrellisia kapriksia, mummonkurkkua, paahdettuja kikherneitä sekä punajuurivinaigrettea ja yrttiöljyä. Annos on vähälaktoosinen ja
      Fomecan sushibuffet tarjoilee perussushin lisäksi eksoottisempiakin herkkuja.
      China Thai Palacen sushiannoksella on kokoa.
      Sushigalleria Len'sin herkuista löytyy jotain jokaiselle. Annoksilla hellitään niin vegaaneja kuin loheen hurahtaneita.
      China Thai Palacessa taidetaan sushi.
      Kuva: Pikku Georgia / Facebook
      Osta omat ranut! (Lucky Bastard / Facebook)
      Talon hampurilainen kätkee sisäänsä pyhän kolminaisuuden eli pekonia, cheddaria ja suolakurkkua.
      Golden Grillin kanafileet on kuorrutettu talon corn flakes -kuorrutteella. Mitä muuta sitä ihminen tarvitseekaan?
      Sushigalleria Len's täyttää masun lounaallakin. Viisi nigiriä ja kuusi makia täyttävä
      Sarah Lilius ja Irene Enges lounasmetsällä.
      Golden Grillin lohiburger avokadolla höystettynä on täydelinen lounasherkku.
      Woolshed ei ole unohtanut vegaaneitakaan.
      Classic Beef Burgerilla ei mennä pieleen.
      Pub Niskan peltileipä hivelee vaativampienkin kulinaristien makuhermoja.
      Woolshedin terassi aukeaa ennen vappua entistäkin suurempana.
      Niskan seiniltä löytyy historian havinaa.
      Niskan seibält
      Pub Niskan sisätiloja on laajennettu viime kesästä. Sateisempanakin päivänä kannattaa siis tulla!
      Saha Pizza & Bar tarjoilee artesaanipizzaa. (Kuva: Facebook)
      Bus Burgerissa on rakennettu upea jenkkidiner bussin sisätiloihin. (Kuva: Facebook)
      Bella Roman sisustukseen on ikuistettu yksi selitys pizzan kestosuosiolle.
      Como sijaitsee Hämeenkadun itäpäässä eli aivan Tampereen keskustan ytimessä. Rauhallinen ja tyylikäs ravintola sopii pidempäänkin illanviettoon.
      Sara Riita (vas.) kertoo, että perinteinen pizzalapio kuuluu Jenna Koiviston ja Dennisin muiden kokkien työvälineisiin. Pizzataikinan kauliminen ja täyttäminen niin, että se on lapiolla käsisteltävissä, on oma taiteenlajinsa.
      Dennisin ravintolapäällikkö Sara Riita (vas.) kertoo, että perinteinen pizzalapio kuuluu Jenna Koiviston (oik.) ja muiden Dennisin kokkien jokapäiväisiin työvälineisiin. Pizzan kauliminen ja täyttäminen niin, että se on yhä nostettavissa lapiolla uun
      Comon liiketila on Hämeenkadun itäpäässä, aivan Tampereen keskustan ytimessä. Rauhallinen ja tyylikäs ravintola sopii illanviettoonkin.
      Siperian liikekeskuksessa sijaitseva Bella Roma on sisustettu autenttisesti.
      Kirsikkatomaateilla, bufalamozzarellalla, rucolalla, balsamicosiirapilla, mustapippurilla ja mozzarellajuustolla täytetty Pizza Chiara on yksi Ristorante Dennisin SYÖ!-annoksista.
      Jack the Rooster sijaitsee Koskitalon alakerrassa, aivan Tammerkosken vieressä.
      Joko syödään?
      Joko SYÖ!dään?
      Joko SYÖ!dään?
      Hello!:n bataattihampurilainen on täysin vegaaninen. Cup&Pintista sen sijaan löytyy vegaanista pitsaa kympillä.
      SYÖ!-viikot ovat vetäneet Cup&Pintin täyteen.
      Rantakertun ravintolapäällikkö vinkkaa testaamaan Pikkutuhdin mediumina.
      Kortteliravintola Kertussa herkutellaan pekonihampurilaisella ja vuohenjuustosalaatilla.
      Kalle Haapala ja Nina Läärä viihtyvät rock-ravintola Jack the Roosterissa hyvin, vaikka eivät profiloidu itse täysiverisiksi rokkareiksi. "Kuuntelen raskaampaakin rockia mutta vastapainoksi myös Robinia", Läärä nauraa.
      Diner-tunnelmaa Hellon tapaan.
      Anna-Riikka Lotti (vas.) ja Emmi Vainio pohtivat ehtisivätkö he kampanjan aikana vielä syömään muuallekin.
      Ruokailutilojen hirsipalkit muistuttavat rakennuksen historiasta. Pöytien kaitaliinat on kudottu Finlaysonin ylijäämätekstiileistä, ja ne luovat ravintolaan rentoa hygge-tunnelmaa.
      Mylläreiden kotipaikka on vuonna 1903 valmistunut, arkkitehti Berndt Blomin suunnittelema tiilirakennus, jossa toimi Hämeen Maanviljelijäin Kaupan höyrymylly aina 1950-luvulle asti.
      Ravintola Mylläreistä saa nyt kympillä haudutettua fenkolia ja teriyaki-glaseerattua lohta salaattipedillä.
      Kuva: Citypie
      Wistub Alsace on sisustettu ranskalaisen viinituvan tyyliin.
      Ravintolapäällikkö Hanna Vuorenmaan (oik) mukaan Wistub Alsacen asiakkaat ovat tykänneet Leea Tepposen (vas) tekemistä uudistuksista. Keittiömestari hankkii jopa osan käytettävistä raaka-aineista henkilökohtaisesti Tampereen kauppahallista.
      Suosituin tarte flambée on Chèvre & Miel, joka täytetään savupekonilla, vuohenjuustolla ja hunajalla. Herkullinen annos tarjoillaan rennosti puualustalta, ja sen voi syödä sormin.
      Leea Tepponen (vasemmalla) kertoo, että hän hankkii osan Wistub Alsacessa käytettävistä raaka-aineista itse Tampereen kauppahallista. Ravintolapäällikkö Hanna Vuorenmaan (oikealla) mukaan asiakkaat ovat tykänneet valtavasti uuden keittiömestarin teke
      Turun ravintolavanhukset ovat pysyneet aallonharjalla, mutta vanhasta charmista niissä ei ole tingitty.
      Pippurimyllyn tunnelmaa.
      Jättirapusalaatti on raikas ja ruokaisa.
      Pippurimyllystä saa karitsaa kympillä.
      Alakerran Hugossa otetaan rennosti. Keskiviikkoisin on tarjolla ruuan lisäksi myös pubivisaa.
      Pippurimyllyn ruokasali on säilynyt vuosien saatossa hyvin pitkälti samanlaisena. Tunnelma on ainutlaatuinen.
      Hey there beautiful! Denniksen Chiarasta löytyy buffalamozzarellaa, kirsikkatomaatteja ja balsamicoa.
      Uudet tilat Linnankadulla ovat tuoneet Dennikseen myös uusia ja eritoten nuorempia asiakkaita.
      Uudet tilat Linnankadulla ovat tuoneet Dennikseen myös uusia ja eritoten nuorempia asiakkaita.
      Vuohenjuustosalaatin kruunaa kirpsakka ja makea vadelmavinegretti.
      Pekoni-juustoburger kehitettiin edellistä listaa uudistaessa.
      Tiirikkalan falafel-leipä ei jätä kylmäksi. Soijapohjainen majoneesi on ihanan raikasta.
      Rantakertun batamole-pyöryköistä löytyy bataattia, kvinoaa ja chiliä. Kuori on täydellisen rapea.
      Yläkerrassa on tilaa isommillekin porukoille.
      Tiirikkalan puutalo on Vähätorin kauneimpia.
      Himalayan Kitchen sijaitsee vain kivenheiton päässä torilta.
      Chili lamb -annoksesta löytyy paistettua lammasta ja ruskistettua paprikaa voimakkaasti maustetussa soija-tomaatti-inkivääri-valkosipuli-chilikastikkeessa. Huh ja nam!
      Asiakaspaikkoja ravintolassa on kaikkiaan noin 130 kappaletta.
      Fiftarifiilistä on haettu myös tarjoilijoiden asuissa.
      Hello! American Dinerin New York -hampurilainen on asiakkaiden suosikki.
      The Bullin vuoropäällikkö Pornchai Manosuk kannustaa uusia asiakkaita testaamaan SYÖ!-viikkojen tarjontaa.
      Pornchai Manosuk toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi testaamaan The Bullin tarjontaa.
      Pornchai Manosuk toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi testaamaan The Bullin tarjontaa.
      Vegaaneillekin sopiva Vilijonkka on maukas, mehevä ja todella täyttävä annos.
      The Bullin vuoropäällikkö Pornchai Manosuk toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi testaamaan ravintolan tarjontaa.
      SYÖ!-viikkojen Pulled Pork burgeri on varmasti yksi kampanjan herkullisimmista burgereista.
      Puitteissa on saksalaisen kansanjuhlan henkeä.
      He eivät muuten vitsaile tuolla pöydillä tanssimisella.
      Beef burgerista löytyy mm. pekonia ja viski-colamajoneesia.
      Sports Barissa riittää screenejä.
      Kukas se siinä?
      Eatosin terassilla maistuvat meksikolaismaut.
      Kuva: Pork And More / Facebook
      Kuva: Ravintola Frankly / Facebook
      Aangan on yksi suositelluimmista ravintoloista Eat.fi:ssä.
      Pjazzalla on myös lisätarjouksia.
      Spaghetti Carbonara Pjazzan tyyliin.
      Pizza Funghi ja Pizza Tonno e Cipolle
      Pjazzan tilat ovat todella avarat ja tyylikkäät.
      SYÖ-viikkojen annoksiin kuuluu Tori Karaage eli uppopaistettua kanaa chilimajoneesilla.
      Suuret ikkunat ja korkeat katot tuovat ravintolaan avaruutta.
      Kitan sijainti on keskeinen.
      Lämmin parsasalaatti on sekä kaunis, että todella herkullinen.
      SYÖ-kampanja-annoksiin kuuluvassa lohikeitossa on twistinä kylmäsavulohta.
      Kiasma Cafén tila on moderni ja valoisa.
      Pjazza
      Pjazza
      Frans & Amélie
      Papa Albert
      Central Park
      Tamperelaisen Huberin toivottiin lähtevän mukaan kampanjaan.
      Turun Kaskis voitti kolme kategoriaa Cityn Suuressa Ravintolaäänestyksessä 2015.
      Lounasaikaan Soma on täynnä
      Baja Fuji ja Drunken Sake Cowboy
      Kuva: Annapurna
      Krog Madame
      Lebanese lamb skewer: sitruuna-korianterilammasta, tabbouleh salaattia ja pitaleipää
      Krogin tapakset ovat ihania, pizza ihan okei
      Ei meksikolaista ruokaa ilman limeä ja korianteria. Kuva: Chalupa
      Street Gastron Seitan pitää sisällään mm. piparjuurimajoneesia ja tzatzikia. Kuva: Street Gastro
      Street Gastron Seitan pitää sisällään mm. piparjuurimajoneesia ja tzatzikia
      Ruotsin Esperantossa lautasesi voi näyttää tältä.
      Hard Rock Cafe
      Shubha Kamana
      Grande Grill
      Jälkiruokapizzan täytteenä on Nutellaa
      Pizzariumin takana ovat Salla-Maria ja Luca Platania
      Fat Ramenin nimikkoannos
      Storyn Eggs Benedict
      Storyn Eggs Benedict
      Puitteet ovat street food-henkiset
      Saatavilla on myös pirtelöitä – terästettynä tai ilman
      Hodari & Hummeri löytyy Kampin pohjakerroksesta
      Plato Mixto
      Annokset tehdään liukuhihnameiningillä
      Ruokaa voi joutua jonottamaan tovin
      Erilaista bilepurtavaa
      Tämänkertainen maistelumenu oli Kira Weckmanin käsialaa
      Happie's Aasia Hot Dog
      Kind Ice Cream for You / Tuulia Talvio ja Virpi Mikkonen
      Taste of Helsinki - Bröd
      Nimi Ahorita on espanjaa ja tarkoittaa ajanmäärettä, joka voi tarkoittaa nyt tai vaikka tunnin päästä, vähän fiiliksen mukaan.
      Kundit ravintolan takaa kävivät tutustumassa Meksikoon. Mukaan lähti aito tortillakone.
      MorriSon's
      Sony MDR-1A
      Hard Rock Cafe
      Vapiano
      Soup & Juice
      Soup & Juice
      Soup & Juice
      Soup & Juice
      Soup & Juice
      Soup & Juice
      alkuruokapöytä
      Jälkiruokahommia
      Sun Smoothie Bar
      Ruokakuvausta Tuomaan Markkinoilla
      Morrison's Pizzeria ja Spagetterian kympin spagetit.
      Pekingin ankkaa
      Ruokakuvausta Tuomaan markkinoilla
      Jaakko Saariluoma.
      Jaakko Saariluoma.
      Jälkiruokapöytä.
      Pikkujoulubuffet.
      Pulled Pork Sandwich
      Blackened Chicken
      Blackened Chicken
      Pulled Pork Sandwich
      Crayfish Toast Starter
      Crayfish Toast Starter
      Apple Crumble

      Käyttäjä

      SYÖ
      SYÖ

      City-lehti

      Facebook Twitter Instagram RSS
      • Yhteystiedot
      • Mediatiedot
      • Työpaikat
      • Ohjeet
      • Palaute

      Näistä kirjoitamme

      Airisto Bistro O mat Hakaniemi burgeri Buru Teppanyaki Chaîne des Rôtisseurs gastropub helsinki Grill Room Helsinki terassit Kakolanruusu Kaskis kesä-Suomi kesäravintola kesäterassit kilpiravintola parhaat kesäravintolat parhaat ravintolat parhaat terassit ravintola Ravintola Airi ravintola helsinki ravintola Turku ravintolat Suomi Riesling-viikot saaristoravintola Suomen paras burgeri TableOnline terassi terassi helsinki terassit terassit helsinki tislaamo Tislaamo Distillery Bar Tislaamo terassi Turku ravintola uusi ravintola uusi ravintola Helsinki

      Käyttäjät

      • Kirjaudu sisään
      • Vaihda salasana
      • Evästevalinnat

      Tilaa uutiskirje

      Jätä tyhjäksi

      Tiedotteet

      • SYÖ!-viikkojen tarjoukset on nyt julkaistu – mukana myös Epassi!
      • Legendaariset SYÖ!-viikot tekivät historiaa! Ennätyksiä rikottiin kaikilla mittareilla
      • City Digital vahvistaa missiotaan paremmasta elämästä – Keventäjät liittyy konserniin
      • Rakastettu ravintolakampanja palaa uudistuneena: “On aika päivittää SYÖ!-viikot nykypäivään”
      • City Digital ostaa Kokemuksia.fi liiketoiminnan Trustmarylta

      Kumppanit

      • Deitti.net
      • TableOnline
      • Eat
      • Suomi24
      • Nettialet24
      • Treffit24
      • Lainojen yhdistäminen