City
Oppaasi kaupungin
ravintoloihin
  • Artikkelit
  • Tapahtumat
    • SYÖ!-viikot
    • Terassiopas
    • Burger Weeks
  • Blogit
    • Artikkelit
    • Tapahtumat
      • SYÖ!-viikot
      • Terassiopas
      • Burger Weeks
    • Blogit
      Table Online Deitti.net
      Maatiloilla vierailu sai LOBOn tiimin silmät avautumaan: "Vaatii aivan valtavasti vaivannäköä"

      Maatiloilla vierailu sai LOBOn tiimin silmät avautumaan: "Vaatii aivan valtavasti vaivannäköä"

      LOBOn uusi Farm-menu ei ole syntynyt keittiössä, vaan saappaat kirjaimellisesti mullassa.

      Tuttu ravintoloitsija tuo vanhat hitit takaisin! Tällainen on paraatipaikalle Töölöön avautunut Gota

      Tuttu ravintoloitsija tuo vanhat hitit takaisin! Tällainen on paraatipaikalle Töölöön avautunut Gota

      Bistro Miljööstä tutun Ari Zerzan uudessa gastropubissa keskitytään laadukkaaseen ruokaan, hyvään juomavalikoimaan ja aitoon palveluun.

      Parhaat terassiruoat Helsingissä: Löydä kesän herkullisimmat terdeherkut

      Parhaat terassiruoat Helsingissä: Löydä kesän herkullisimmat terdeherkut

      Herkullinen ruoka kruunaa täydellisen kesäpäivän.

      Neljä ruokakonseptia, yksi osoite! Buru Teppanyaki kerää ylistystä

      Neljä ruokakonseptia, yksi osoite! Buru Teppanyaki kerää ylistystä

      Turun Kauppatorin laidalla sijaitseva Buru yhdistää teppanyakin, hotpotin, BBQ:n ja sushin saman katon alle.

      Hakaniemen huipulla tapahtuu! Bistro O mat laittoi viinilistansa uusiksi - mutta vain kahden viikon ajaksi

      Hakaniemen huipulla tapahtuu! Bistro O mat laittoi viinilistansa uusiksi - mutta vain kahden viikon ajaksi

      Riesling-viikkoja vietetään Bistro O mat Hakaniemessä 12.-25.5.

      Hittiravintola Woolshedista tuttu puuhamies avasi erikoiselta kuulostavan pubin: "Kaikki edellytykset menestyä"

      Hittiravintola Woolshedista tuttu puuhamies avasi erikoiselta kuulostavan pubin: "Kaikki edellytykset menestyä"

      Hybridigastropubiksi itseään tituleeraava Tap & Table avasi ovensa Kaivopihalle.

      1. City
      2. Käyttäjät
      3. TableOnline.fi
      4. Kuvat
      Lähetä yksityisviesti

      TableOnline.fi

      • Profiili
      • Kuvat
      • Blogi
      kansalaisaktivismia Rodolfon historiasta
      Tuplaespresso ja limoncello
      Siikarisotto salaatilla
      Perinteiset italialaiset alkuruoat
      Rodolfon pittoreski sali
      Kannaksen perinteisenä pysynyt julkisivu. Kuva: Ravintola Kannas
      Perinteiset lihapullat sekä Kannaksen pannu.  Lisäksi teki mieli muikkuja, joten pyysimme niitä kulhollisen sivuannoksena.
      Alkuun Keittiömestarin etanapannu, kalalautanen sekä pieni lohikeitto.
      Illallisen alussa otetaan perusasiat haltuun: Marskin ryyppy & Fuller's London Pride
      Leikityskärryllä viimeistelty uskomattoman murea Chateaubriand härän sisäfile konjakki-pippurikastikkeessa sekä grillattua karitsankaretta.
      Mikäli liekityskärry on harvinainen näky, niin on myös alkupalat: pöydässä on sammakonreisiä sekä mureaa vasikankieltä lisukkeineen.
      Liekityskärry on näyttävä, mutta käytännössä mahdoton kuvata pimeänä iltana. Ota mieluummin video someen, se tulee samaan näyttökertoja. Tässä valmistuu aivan uskomattoman murea  Chateaubriand eli härän sisäfile.
      Elegantti sali sijaitsee Aleksanterinkadun ja Mikonkadun kulmauksessa toisessa kerroksessa. Kuva: Bouchon Carême / Jarno Jussila.
      Liekityskärry - Kuva: Bouchon Carême / Jarno Jussila.
      Jokaiselle ravintolasta löytyvälle viinille löytyy täydellinen ruokaparitus.
      Ikiliikkuja skrei-turskan liha on erityisen mureaa.
      Hiileestä saa tekijöiden mukaan aidosti hyvää ruokaa. Ja tämä pitää täysin paikkansa.
      Raviolissa maistuu salvia ja ruskistettu voi.
      Klassikot ja uudet maut kohtaavat Hiileessä.
      Konffattu kampasimpukka näyttää ja maistuu ihanalta.
      Kasvistartar ja briossi jäivät mieliin erityisellä lämmöllä.
      Lautasella vaellusturskaa, lasissa Chardonnayta.
      Karitsaa Ahvenanmaalta
      Polaroid-kuvat
      Move5D sali
      Tiensuun tilan nautaa vaaka
      Move5D sali
      Kampasimpukkaa Norjasta
      Saaristomeren kuhaa
      Saaristomeren kuhaa
      Saaristo
      Immersiivinen sali
      Move5D
      Move5D
      Jälkkärit
      Siikaa ja lisukkeet
      Kielen mennessään vienyt burrata
      Klassinen rapucocktail
      Amuset alkuun
      Tervetuloa
      Tyylikäs huone
      Sisääntuloaulassa oleva näyttävä baari
      Cacio e Pepe alla Gina (+ deluxe tuunaus) sekä Stracciatella burrataa, tomaattitartaria, pistaasipestoa, fenkoli-minttusuolaa, basilikaa ja focacciaa. 1,5 vuotias lapsi söi paistettua kuhaa sekä upeaa perunamuusia, joka hotkittiin lautaselta.
      Terassilta puuttuu vielä muutamia kasveja ja rekvisiittoja, mutta on jo nyt erinomainen paikka nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta.
      Kolmessa kerroksessa toimiva Kallion Sävel on uudistunut keväällä 2024 omia perinteitään kunnioittaen.
      Wieninleike ei juurikaan hävennyt viime talvena Berliinissä testattuihin.
      Paistettua naudanmaksaa, perunamuusia, kermaista jaloviinalla maustettua pekonikastiketta, puolukkasurvosta ja sipulihilloketta.
      Sävelen uudistetut tapakset. Oliiveja, marinoitua parsaa, lohipastramia, karamellisoitua häränkieltä, savumuikkua, talon leipää valkosipulivoilla, bruschettaa.
      Pelkkää priimaa pöydässä. Lihoina prime ribiä sekä dry age ulkofilettä, joita olisi voinut syödä loputtomiin, mikäli vatsa olisi vetänyt. Viinin virkaa toimitti Cáceres-viinitilan erinomainen Gaudium 2016.
      Dry age kaappeja nykyisessä lokaatiossa on huomattavasti enemmän ja niitä on ilo katsella. Lihoja pidetään kaapeissa maksimissaan 10 viikkoa, jonka aikana lihaasta poistuu nesteitä ja mausta tulee intensiivisempi  pähkinäisellä vivahteella.
      Menunvaihdos tapahtui 23. päivä tammikuuta ja uunituoreen menun tartar on niin herkullinen, että sitä söisi illan aikana useammankin.  Tulen takuuvarmasti poikkeamaan Muréssa ohikulkumatkalla tartarilla ja viinillä..
      Uusi kutsuvampi ja kokonaisuutena paremmin toimiva lokaatio löytyy paraatipaikalta Pohjoisesplanadi 17:sta. Kuva: Atria/Gastrogrill Muré.
      Juustot ja hillot. Makeiden sijaan oma preferoitu päätös illalle.
      Croque Monsieur leivät, jotka tuotiin tarkoituksella muiden annosten jälkeen. Rasvaa sekä makua leivissä on paljon, joten se saattaa peittää muiden annosten herkkiä makuja.
      Mangalitza-possua ja omenaa. Taaempana sienitortelliinit, joka oli myös illan parhaimmistoa! Viinejä on joka lähtöön, kannattaa oikeasti ottaa suosituksia vastaan.
      Ensimmäinen satsi. Kampasimpukka oli yksi koko illan lempiannoksista ja sen tomaattista beurre blanc kastiketta oli pakko kauhoa kulhon pohjalta leivän avulla.
      Viinien lisäksi Dagmarissa saa myös cocktaileja. Baaritiski on näyttävä ja valikoimaltaan runsas.
      Dagmarin sisusta on tyylikäs ja rakennettu ajatuksella. Kuva: Oy Botta Ab / Dagmar
      Pigeon Wellington - kyyhky ”wellington” oli aivan pakko valita, samoin seuralaisen valitsema Black Pudding - veripalttu. Molemmat erinomaisia ja täyttävämpiä kuin miltä näyttävät.
      Herkkuja toinen toisensa perään. Smoked Bone Marrow - savustettua luuydintä oli vaikea ohittaa.
      Devils on Horseback à la Heston (vas) sekä  Rabbit in a Jar.
      Olutta ja Scottish Egg tiskillä ennen pöytään siirtymistä. Näitä voisi ottaa työpäivän päätteeksi useammankin. Puhun siis molemmista.
      Yrjönkadulla sijaitsevan The Rookin rakennus on vähintäänkin näyttävä.
      Erittäin suosittu The Huntsman cocktail - The Rookin baarista vastaa Samu Räsänen
      Pääruokana: Iberico Presa ja Gnocchi.
      Pääruokana: Iberico Presa ja Gnocchi.
      Ravintolan sisustus henkii perinteistä laadukasta tunnelmaa.
      Ravintolan sisustus henkii perinteistä laadukasta tunnelmaa.
      Olkkarin Pavlova ja Lumipallo-coctail.
      Alkuun: Olkkarin Tartar, Kesäkurpitsa, Lohi Tataki ja Skaviche.
      Pavlova à la Olkkari
      Pavlova a lá Olkkari
      Ravintolan sisustus henkii perinteistä laadukasta tunnelmaa.
      Ravintola on täynnä pieniä tarkoin harkittuja yksityiskohtia.
      Vaihtuva taidenäyttely ravintolasalissa.
      Ravintolatila on samalla taidegalleria.
      Essence of Leo - Turmeric Sorbet
      Beautiful Mind - Grilled tomato & flowers
      The ROOM by Kozeen Shiwan
      King Potato - Potato, mango sauce & roe
      Beautifull Mind - Grilled tomato & flowers
      East to West - White fish & cardamom
      Made in Suleymaniah - Fermented hummus, pickles & herbs
      7-ruokalajin maistelumenu
      The Room By Kozeen Shiwan
      Essence of Leo - Turmeric Sorbet
      The Becoming - Mushroom Iskender
      Ilta oli jo pitkällä, joten emme ottaneet kahvia vaan sponttaanin Mezcal & Tequila maistelun. Kaikille vastaava maistelu ei ehkä ole mieleen, mutta suosittelen tutustumaan Lopez y Lopezin mezcaleihin ja tequiloihin muutenkin kuin cocktaileissa.
      :| tänään churrot eivät hymyilleet meille, vaikka rasvaisia herkkuja olivatkin. Kylkeen jälkiruokajuoma, eli mango margarita. Nämä maistuvat varmasti makeiden ystäville mennen tullen!
      Sollia, lime margaritaa sekä al pastor tacoa. Tässä(kin) kohtaa oli helppo todeta, että on se elämä joskus oikeasti aika mukavaa.
      Meksikolaisessa ravintolassa on lupa syödä käsin ja pöytäkin saa näyttää siltä, että hauskaa on pidetty. Kuvan valkoinen annos on mushroom empanada, joka taisi päätyä ehkä omaksi suosikiksi eikä lihaversiota jäänyt kaipaamaan!
      Pitkä menu alkaa guacamolella sekä lohicevichellä. Tuttuja jo ennestään, mutta varmoja herkkuja! Maistelumenun ajaksi pöytään tuodaan kolmea eri tulista kastiketta, joilla saa oman maun mukaan tuunata annoksia!
      Sisusta on upea, Lopez y Lopezeista saa myös cocktaileja kuten Palomaa sekä Margaritoja!
      Suklaafondant, crème brûlée sekä juustolajitelma. Nämä ystävykset eivät juuri esittelyä kaipaa eivätkä kauaa ehtineet olla huoneen lämmössä ennen katoamistaan.
      Pöytä täynnä herkkuja, kastikkeita ja paahdettua perunaa. Poro oli uskomatonta ja dry age entrecote on enemmmän kesän jälkeisen listan juttuja mikäli kysyntä ja saatavuus mahdollistaa sen lisäämisen ruokalistaan, kannattaa laittaa korvan taakse!
      Herkullinen härkätartar ja tasting platen herkkuja vaikka muille jakaa.
      Dry age kaappi, baaritiski ja baarialue, jonne voi poiketa mikäli saavut pöytävaraukseesi liian ajoissa ja joudut hieman odottelemaan muuta seuruetta.
      Lönkan uusi parklet terassi on erinomainen paikka syödä ja juoda etenkin alkuillasta tai vaihtoehtoisesti erittäin kuumana kesäpäivänä loppuillasta kun aurinko on kääntynyt talojen taakse.
      Lähdön yhteydessä saimme vielä lopuksi ilahduttavasti herneitä sametinkukkaliemessä
      Makeampana jälkkäri vaihtoehtona toscakakkua
      Jaoimme annokset tarkasti tasan :)
      Pääruoan kaunis kasvisvaihtoehto
      Päivän kalana kuhaa
      Väliannoksena kampasimpukkaa
      Toisena alkuruokana tartaria
      Menun kaunein ja ehkä myös paras annos
      Alkuun Cremantia ja hapanjuurileipää
      Ikkunapöytään toi kivaa tunnelmaa iso kynttelikkö
      Jälkkäri
      Say cheese!
      Hirveän hyvää hirveä
      Herkullinen tattirisotto osterivinokkailla
      Kampasimpukkaa ja kurpitsaa
      Ravintolasaliin tunnelmaa luonut avotakka
      Huoneessa odotti mukava suklaa/hedelmälautanen
      Kino-Palatsista Musiikkiteatteri Palatsiksi
      Leffabrunssin herkkupöytä
      Tuulensuun Palatsin leffabrunssi
      Leffabrunssin noutopöytä
      Tuulensuun Palatsin sali
      Tuulensuun Palatsin aula
      Dumbo - Live action
      Kino-Palatsista Musiikkiteatteri Palatsiksi
      Kino-Palatsi
      Tuulensuun Palatsi
      Tässä vielä aterian käpy lopetus
      Myös keskimmäinen jälkkäri oli kaunis ja herkullinen
      Kaunis jälkkäri
      Kaunis jälkkäri
      Mallasbriossi, hollandeise kastike munavoilla ja mädillä ja rosetti
      Hapanjuurirosetti mädillä
      Voileipäkakku
      Voileipäkakku
      Metsäinen amuse heti alkuun
      Saapuessa pöydällä oli sinetöity menukuori odottamassa
      Nämähän sopivat aperitiiviksi, välijuomiksi tai vaikka jälkiruoan korvikkeeksi mikäli vatsa ahdettiin jo täyteen listan suolaisia herkkuja.
      Daddy Green burgeri, ladatut ranet sekä erinomaiset Meatningles tacot.
      Alkuruokia: No chix nugetteja, kevätkääryle sekä  yksi hauskimmista annoksista Happy blossom kukan muotoon paneroitu sipuli höysteillä.
      Trendikkäitä kesäisiä drinkkejä.
      Junky y Veganissa on upean terassin lisäksi valoisa ja viihtyisä tunnelma.
      Y-Suite
      Chocolate & Rasberry
      Blueberry & Cream
      Whitefish & Fennel
      Reindeer & Parsnip
      Butternut Squash & Peanuts
      Beef & Truffle
      Scallops & Sour cream
      Beets & Roots
      Beets & Roots
      Cauliflower & Herbs
      Cauliflower & Herbs, Beets & Roots
      Bistro Yvonne, Menu
      Bistro Yvonne, Cocktailit
      Y-Suite
      Bistro Yvonne
      TableOnline.fi/10v
      Grotesk
      Bar Cón
      Bistro Elo
      Myllärit on myös suosittu juhlatila, ja ravintolasta löytyy myös piano.
      Aterian kruunasi täydellinen jälkiruoka ja sen kylkeen tarjoiltu makea Late harvest riesling.
      Tuhdin aterian jälkeen maistui raikas granaattiomenasorbetti.
      Päivän kalansaaliina oli paahdettua siikaa ja possun crudoon käärittyä kuhaterriiniä.
      Hanhenkoipi oli haudutettu ihanan mureaksi ja kuorrutettu stout-kastikkeella.
      Mylläreiden etana-annos saa potkua chilistä ja pekonista.
      Peurarilleten kanssa maistui Narvan kyläpanimon Tukki Brown Ale.
      Peurarillette on paistettu hanhenrasvassa, ja sen kanssa tarjoiltiin friteerattua palsternakkaa, karviaischutneya sekä hillottuja karpaloita.
      Alkumaljoina nautimme perhetila A Bergèren erinomaista samppanjaa.
      Saimme seuraa heti alkumaljoja kilistellessämme
      Vaikka kissat maistelisivat mielellään ihmisten herkkuja, heille saa antaa vain kissoille sopivaa ruokaa, kuten kissanraksuja
      Purnauskis Plate kahdelle pitää sisällään monenlaista maisteltavaa sienipiirakasta aitoon mustamakkaraan
      Kisucappuccinot ja kermainen kakkulajitelma houkuttelivat paikalle myös yhden kotia etsivistä pentukissoista
      Päivän keittona tarjoiltiin hurmaavaa tomaatti-vuohenjuustokeittoa, joka koristeltiin suloisella maitovaahtokissalla
      Piki-Nelli on asunut kissakahvilassa sen avautumisesta saakka
      Jälkkäripöytä
      Herkullista lammasmakkaraa
      Perinteisempien blinitäytteiden lisäksi Cavi-Art merileväkaviaaria vasemmalla
      Toisesta kulmasta
      Pitopöytä
      Tervetuloa
      Hemmottelusetti saunaan
      Seuralaisen jälkkäri oli aivan liekeissä
      Kamaa lasissa
      Hirveän hyvää hirveä
      Värikäs taimensalaatti
      Kurpitsakeitto
      Sillit purkissa
      Holvikaarin tuettu sali
      Muutamia Winebridgen etusalin pöytiä. Ravintola on täynnä isoja ja pieniä viiniaiheisia yksityiskohtia, joita löytyy mm. seiniltä ja baaritiskiltä. (kuva winebridge.fi)
      Naudan sisäfile chimichurri osoittautui hyväksi ja varmaksi valinnaksi, mutta jälkikäteen harmitti muiden annoksia katsellessa, oi miksi en ollut  tänään rohkeampi.
      Gambas Pil Pil (vasemmalla) valikoituu lähes aina alkuruoaksi mikäli sitä on tarjolla. Espanjan matkoilla sitä tulee syötyä lähes päivittäin eikä siihen tunnu kyllästyvän.
      Hyväntuulinen Timo Jokinen, tuttavallisemmin Viinitimo, nauttii siitä mitä tekee.
      Sitruunapiirakkaa, marenkia ja crème fraiche sorbettia
      Ehkäpä illan paras annos
      Pihvi ja sieni
      Itse tursas
      Rapurallaa
      Ehkäpä illan paras annos
      Kaunis pelinavaus
      Tuttu ja turvallinen Hendrick's tonic
      Drinksut ja snacksit Bardemissa
      Bardemin baaritiski
      P niinkuin  Penélope
      Che'fs menun antimia etenkin kasvisversiosta. mutta lihaisiakin vaihtoehtoja löytyy pöydästä hyvin piilotettuna höysteiden alle. Oikealla näkyvä yrttiohratto oli yksi illan isoimmista yllättäjistä.
      Etualalla porkkanatartat sekä perinteisempi tartar. Molemmat veivät kielen mennessään!
      Mari Seppälän käsiäalaa olevat cocktailit ovat yksi lempiasioitani Hello Strangerissa.
      Kahvia ja cannelloneja
      Vihreä turska-annos
      Luomu kvaak kvaak
      Pastaa ja natuviiniä
      Välipastat
      Törkeän hyvä Caprese salaatti
      Itsetehty focaccia oli erinomaisen kuohkeaa
      Jahun pienehkö sali
      Brunssi Helsinki
      Grillattua kanaa, kirjolohta kookoskreemillä sekä suussa sulavaa grillattua härän kieltä.
      Kaikki kolme jälkiruokaa maistelusettinä. Etualalta löytyy ehdoton henkilökohtainen suosikkini:  Calamansi.
      Paisanon sisusta on sopivan pelkistetty, avoin sekä huolella mietitty. Tunnelma illallisella on erinomainen. Taustalla soinut huolella valittu old school west coast räppi sointui ravintolan teemaan erinomaisesti.
      Paisano on parhaimmillaan pöytä täyteen tilattuna erilaisia annoksia, joiden koko on alkuroan ja pääruoan välistä, mutta hinnoittelu selkeästi lähempänä alkuruokaa. Entrecôtea, grillattua kalmaria, nuudeleita, bataattia, pratha-leipää.
      Aterian päätti juuri sopivan kokoinen herkullinen suklaafondant jädellä ja marjoilla
      Pihvi punaviinikastikkeella ja saaristolaismaisemalla
      Nieriää voitillikastikkeella
      Alkuruokana tarjoiltu saariston tapaslautanen
      Menomatkalla ohitimme Suomenlinnan
      Alkuskumppana proseccoa
      Risteily lähti ja palasi kolera-altaalle
      Drinkkilopetus
      Aterian lopetus
      SIchuanin pippurilla terästettyä härkää
      Kirjoittaessakin tulee vesi kielellä parsa-annoksesta
      Chef's menun räväkkä makrillialoitus
      Kurkumalla maustettua itse tehtyä leipää
      Ensi tutustuminen Hello Strangerin drinkkeihin oli miellyttävä
      Leikkelelautasissa on paljon variaatioita ja sopii hyvin jaettavaksi. Erinomainen kylkiäinen jos suolaisen nälkä iskee.
      Mielenkiintoinen yllättäjä: Mulgi Sour
      Grosella.
      Beets by Jaska.
      Baaritiskillä on ehkä paras istua ja seurata ammattilaisten touhua. Sisusta on miellyttävän hillitty vaikkakin yksityiskohtia löytyy paljon jos niihin ehtii keskittymään.
      Vasemmalta oikealle Martin Jaska, Kirill Kornilov, Andres Abro sekä Gert Sarapuu.
      Korkeatasoinen maisema
      Tyrnimarenki kylpee valossa
      Kvaak kvaak
      Hirveän herkullinen hirvi
      Seuralaisen keväisen vihreä kuha-annos
      Suolasiika-tartar. Omnom
      Alkuun saimme tietysti virolaista mustaa leipää
      Teletornin ravintolan sali näyttää upealta ilta-auringossa
      Eksoottinen vihreä tee jäätelö
      Taivaallinen banskujäde
      Mereneläväisiä
      Porsasta osterikastikkeessa
      Porsasta osterikastikkeessa
      Eksoottinen vihreä tee jäätelö
      Banskua, jädeä, kondensoitua thai-hunajamaitoa ja mantelia, omnom
      Herkullisia meren antimia
      Rapeaa possunkylkeä osterikastikkeessa
      Possua kahdella tapaa ja riisipaperirulla
      Thaitapas valikoimaa
      Myös Kungfu girliä oli kiva siemailla ruokia odotellessa
      Hellyydenkipeä Namitassu kiipesi syliin, kun olin ottamassa valokuvia.
      Helkatissa kunnioitetaan kissojen lepohetkiä, eikä nukkuvia kissoja ole lupa herättää. Kuvassa torkkuu Tuli.
      Nestorilla (edessä) ja Tyylilyylillä on pesuhetki meneillään.
      Helkatin nuorin tulokas on vielä pentuiässä oleva Namitassu.
      Helkatin cappuccinotkin ovat kisukuvioituja.
      Kakkulajitelman suklaakakkua ei suotta kehuta maailman parhaaksi.
      Mehevässä suppilovahveropiiraassa maistuvat syksyn parhaat maut. Keittiön ovella päivystää herkuille perso Pete.
      Helkatin lautanen pitää sisällään maistiaisia menulta suupalakoossa.
      Kaapelikela oli saanut uuden elämän
      Jälkkärivalikoima
      Oktoberfest henkiset pääruoat
      Alkupalat ja aikuisten ja pienten juomat taustalla
      Kuva tyhjentyneestä salista brunssin jälkeen
      Päivällä valoisaa ja illalla kynttilänvaloa.
      Kaunis ja tyylikäs sisustus.
      3-ruokalajin lounaan herkullinen lopetus.
      Pääruoan simppelit maut ja kaunis esillepano.
      Klassinen ranskalainen sipulikeitto.
      Klassinen ranskalainen sipulikeitto.
      Jouduin häkkiin
      Keittojälkiruoat
      Salakapakka
      Hyvää ja kaunista
      Kana ja pihvi Mini Mains -osiosta
      Pulpoa nam
      Tomaatti Niknakit, minibursat ja kuumat perunat
      Taivaalliset kalakakut
      Alkudrinkkejä
      Pääsali ja avokeittiö
      Omistaja tarinoimassa ravintolasta
      Oikeassa alakulmassa vielä esittelemättä oleva perusvarma tiramisu
      crème brûlée powered by gorgonzola
      Moni (juusto)kakku päältä kaunis
      Sesongin mukainen sienirisotto
      Filippiiniläinen sika piileskelemässä paksoin alla
      Perusasioiden äärellä flänkkärin kera
      Tartar hatulla
      Korstenin tulkinta Vitello Tonnato klassikosta
      Scampit ja Gruner oli suunmukainen paritus
      Korstenin tiimi
      Korstennin mukavan avara sali
      Korstennin mukavan avara sali
      Dekonstruoitu salmiakkijuustokakku
      Täytetyt portobellot
      Pankojauhoilla kuorrutettu kana
      Broccolinit, poutine ja halloumiranskalaiset
      Kuva: Messenius
      Kuva: Messenius
      Illan tarjoiluhenkilökuntaa.
      Avokeittiön tunnelmia.
      Caesar salaatti ja Cajun-maustettua kanaa.
      Herkullinen savustettu tomaattikeitto, basilikapapuja ja pekonia.
      Sunnuntai-illan kunniaksi.
      Kitchen & Table by Marcus Samuelsson toivottaa ruokailijat tervetulleeksi.
      Ravintolan tiloista löytyy myös 8 tyylikästä keilarataa.
      Muutaman burgerin saa halutessaan myös "tuplana" eli double deckerinä (Bowld1nerin kuvamateriaalia).
      Herkullinen American Cheese -burgeri pekonilla ja lisukesalaatilla.
      Laaja lista herkullisine burgereineen.
      Ravintolan jenkkityylinen sisustus.
      Tyylikäs jenkkityylinen Bowld1ner.
      Upeat vanhat valaisimet ravintolasalin katossa.
      Teinin kaunis ravintolasali.
      Teinin ikkunoita kaunistavat upeat lasimaalaukset.
      Nostalginen mutta rento ravintola Teini.
      Crème Brûlée, mansikkaa ja minttua.
      Pitkään haudutettu karitsanpotka juurespedillä.
      Päivän kalana oli kuha.
      Härkätartar sekä friteerattua mummonkurkkua.
      Voikukkajäätelöä ja siitepöly-canelés.
      Kuurna komeilee vuoden 2018 Suomen 50 parhaan ravintolan listalla.
      Ravintola Kuurna Meritullinkadulla.
      Juustoja sekä raparperia.
      Voikukkajäätelöä ja siitepöly-calelés.
      Ylikypsää naudan kieltä herkullisenvärisine lisukkeineen.
      Pippuripihvi on Kuurnan klassikko, herkullinen sellainen.
      Paahdetut muikut kauniilla lautasella.
      Kylmä keitto alkuruokana oli loistava valinta kuumaan kesäiltaan.
      Alkumaljat näköalalla.
      Alkumaljat näköalalla.
      Suklaakakkua, passionhedelmäcurdia ja kookosjäätelöä
      Grillattua päivän kalaa ja sitruunaruohobisque
      Bao buni possunposkella
      Korealaisittain maustettu härkätartar
      Kampasimpukkaa, papayasalaattia, chiliä ja korianteria
      Lohiceviche aasialaisittain
      Kasvisdumplingeja aromaattisessa misoliemessä
      Suklaafondant
      Talon juustokakku
      Kana-annos
      Härkää
      Mozzarellasalaatti
      Scampipannu
      Harvinainen näky tasokkaassa ravintolassa. Lähde: Musitan kotisivun galleria
      Nauta
      Porsasta
      Karitsan kare
      Ah, niin herkullinen pulpo
      Lajitelma alkupaloja
      Sisääntuloaula Musitaan ja "heinät" Lähde: Musitan kotisivun galleria
      Bacco - aito italialainen ravintolakokemus Helsingin sydämessä.
      Klassikko Marherita sekä Bacco pizza, herkullisia molemmat.
      Raikas Caprese-salaatti, jonka kruunaa Mozzarella di Bufala -juusto ja tuore basilika.
      Italialaisia leikkeileitä, joita saa tilata neljässä eri koossa.
      Kaunis jälkkäri
      Karitsaa, sientä ja parsaa
      Kalasuoran päättänyt meriantura
      Kielen mennessään vienyt langustiini
      Ruijanpallasta ja mm islantilaista (!) wasabia
      "Pakollinen" Foie grass
      "Pakollinen" Foie grass
      Pelin avaus
      Maisemat Palacesta ei ole ollenkaan hassummat. Kuva: Palace/Maru Lemmetty
      Ravintolasali, Loungebar ja terassi nivoutuvat yhteen erinomaisesti.
      Raikas sorbettijälkkäri kruunasi ruokailun.
      Grillattua naudansisäfileetä, chili-valkosipulivoita, paahdettua valkosipulia, tomaattia ja padron- paprikaa, grillattua limeä.
      Herkullinen Periscope Burger.
      Makeassa soijassa paistettuja scampinpyrstöjä, siitakesientä, kastanjaa ja korianteria.
      Savusuolattua karitsaa, pikkelöityä kurkkua ja omenaa, sinappimoussea ja rapeaa perunaa.
      Grillattu lohitartar, maa-artisokkavaahtoa, poltettua tilliä ja jäädytettyä piimää.
      Upeat näkymät avautuvat ravintola-asiakkaille.
      Hissit ohjaavat ylös ravintola Periscopeen.
      "Erittäin hyvä ravintola. Viehättävä merellinen miljöö, tyylikäs design, huipputaidetta ympärillä, luksusruokaa ja loistoviinejä sekä erinomaista palvelua."
      "Helmi Espoossa! Helsingissäkään ei moni yllä tälle tasolle, Espoota nyt ei tarvitse tässä yhteydessä edes mainita. Loistava kokonaisuus, joka onnistui kaikissa annoksissa tasaisesti. Hintalaatusuhde pääkaupunkiseudun kärjessä. Onnea!"
      "Helmi Espoossa! Helsingissäkään ei moni yllä tälle tasolle, Espoota nyt ei tarvitse tässä yhteydessä edes mainita. Loistava kokonaisuus, joka onnistui kaikissa annoksissa tasaisesti. Hintalaatusuhde pääkaupunkiseudun kärjessä. Onnea ja menestys
      "Helmi Espoossa! Helsingissäkään ei moni yllä tälle tasolle, Espoota nyt ei tarvitse tässä yhteydessä edes mainita. Loistava kokonaisuus, joka onnistui kaikissa annoksissa tasaisesti. Hintalaatusuhde pääkaupunkiseudun kärjessä. Onnea ja menestys
      Jälkiruoka: Suklaa namelaka, mustaherukkasorbé, marinoitua mustaherukkaa, suklaalastu ja pähkinägranola
      Pääruoka: Kuhaa, porkkana-inkivääripyreetä, rapuliemessä haudutettua porkkanaa ja tumma rapukastike.
      Toinen väliruoka: Maa-artisokkaa, maa-artisokkapyreetä, hiostettua tomaattia, tattaria ja parsaa.
      Väliruoka: Ahvenmureketta, savuparsakaalipyreetä, jokiravunpyrstöjä ja sitruunassa marinoitua parsakaalia.
      Alkuruoka: Savugraavattua karitsan ulkofileetä, savustettua kermaviiliä ja paahdettua kukkakaalia.
      Amuse: Hiillostettua perunaa, keltuaiskreemiä, muikunmätiä ja savusilakkaa.
      Hanasaaren sisustuksessa perinteinen design on sovitettu hyvin yhteen ympäröivän luonnon kanssa.
      Hanasaaressa sisustuksessa perinteinen design on sovitettu hyvin yhteen ympäröivän luonnon kanssa.
      "Erittäin hyvä ravintola Viehättävä merellinen miljöö, tyylikäs design, huipputaidetta ympärillä, luksusruokaa ja loistoviinejä sekä erinomaista palvelua."
      "Merimaisema! Upea paikka syödä myös ulkona, saksalainen asiakas oli aivan myyty."
      "Merimaisema! Upea paikka syödä myös ulkona, saksalainen asiakas oli aivan myyty."
      Tunnelmalliset valot ja hauskat yksityiskohdat
      Upea kampasimpukka-annos
      Marjoja sabayon-kastikkeen kanssa
      Scampit
      Rosé-timjamirisotto
      Parsaa, gnoccheja ja korvasientä
      Bryggman'sin terassi kutsuu istahtamaan (Scandicin omista kuvista).
      Black Angus -rotukarjan sisäfile.
      Riimisuolattua kauriinfileetä kauniisti tyrnien kanssa.
      Herkullista parsaa lisukkeineen.
      Tyyliä Bryggman's ravintolan tapaan.
      Suklaakakku ja vadelma -annos oli myös oikein kaunis
      Seuralaisen burgeri Rantapuiston tapaan
      Pippuripihvi Rantapuiston tapaan.
      Yrttimarinoitu naudan filee aiolilla oli myös onnistunut annos!
      Mustikkagraavattu siika oli napakymppi
      Oleskelulounge hotellin superior-siivessä, josta käy hyvin ilmi Rantapuiston aikamatkafiilis. Lähde: Hotel Rantapuiston kuvapankki
      Ravintola Kajosta saa myös erinomaisia kasvisannoksia, tarvittaessa vegaanisena. Kuvissa maa-artisokka annos sekä kesäkurpitsa (mansikat oli omnom).
      Kello on noin kaksi yöllä, väsyneet mutta onnelliset ravintoloitsijat jaksavat vielä hymyillä ja siihen löytyy aihetta!
      Vellu ja Panos osittaisessa avokeittiössä viimeistelemässä jälkiruokia.
      Juustojen höysteenä Panoksen äidin tekemää aprikoosi-inkiväärihilloketta
      Suussa sulava brisketti.
      Ulkonäöllisesti tylsä sitruuna-limerisotto vei kielen mennessään.
      Muikkuja. Olikohan tämä sittenkin se paras annos... vaikea päättää
      Voi kyllä! Ravintola Kajosta saa tartaria (toivottavasti aina ja ikuisesti)
      Sisusta on tyylikkään pelkistetty, mutta sisältää paljon pieniä hauskoja yksityiskohtia kun sitä alkaa tutkimaan.
      Lohi oli kaikessa yksinkertaisuudessaan yksi illan parhaista!
      Ravintola Kajo aukeaa Tampereen rautatienkadulle 18.4.
      Kermainen metsäsienikeitto kera rapean Pancettan.
      Franklyn raikasta ja modernia sisustusta.
      Porkkana-tuorejuustokakku sanan mukaisesti purnukasta.
      Mainio härän sisäfile höystettynä konjakki-pippurikastikkeella.
      Valkosipulivoissa kuumennettuihin etanoihin voi valita mieleisen juustokuorrutuksen, minulla se oli Parmesan.
      Kermainen metsäsienikeitto höystettynä rapealla Pancettalla.
      Franklyn tyylikäs ravintolasali (Franklyn omista kuvista).
      O'Learys – Super Snack
      O'Learys – Boston Celtic BBQ Cheese Burger
      O'Learys – Boston Celtic Cheese Burger
      "Kiitos Kiitos. Hyvä ja joustava palvelu, vaikka meitä oli isompikin ryhmä ihmisiä. "
      Kiitos Kiitos. Hyvä ja joustava palvelu, vaikka meitä oli isompikin ryhmä ihmisiä.
      Jälkiruoka – Mexican Fried Ice Cream
      O'Learys – OUMPH! Fajitas
      Signature Margarita – O'Learysin cocktail-listalta löytyy hyviä juomasekoituksia
      O'Learys:issä on iloinen ja ystävällinen henkilökunta.
      O'Learys:issa riittää screenejä urheilun katsomiseen
      O'Learys Iso Omena - Suosittu After Work -paikka
      O´Learysistä saa myös juotavaa
      Kuva: Niko Laurila
      Kuva: Niko Laurila
      Kuva: Niko Laurila
      Kuva: Niko Laurila
      Kuva: Niko Laurila
      Kuva: Niko Laurila
      Talon leipurin suklaaleivos ja crème brûlée
      Vilaus Ahvenanmaan karitsasta
      IHANA PIHVI
      Perinteinen lohikeitto
      Upea katkaraputoast
      Tarte tatin omnom
      Pyhäjärven siikaa
      Suussasulavaa potkaa!
      Muikkukukkoa!
      Moussea mukissa
      #restaurantgöran
      Göran
      Suklaata, suklaata!
      Moussea mukissa
      Kanaa ja lehtikaalia
      Turskaa ja piimä-piparjuurikastiketta
      Mehevää porkkanakakkua
      Kurnusimppua!
      Ankankoipea ja punajuurta
      Samppanjaa sunnuntain kunniaksi!
      Kanaa ja lehtikaalia
      Turskaa ja piimä-piparjuurikastiketta
      Suklaata, suklaata!
      Moussea mukissa
      Mehevää porkkanakakkua
      Kurnusimppua!
      Ankankoipea ja punajuurta
      Samppanjaa sunnuntain kunniaksi!
      Daphne
      Samppanjaa sunnuntain kunniaksi!
      Pääsalin takka
      Ankanrintaa
      Taiteellinen tartar annos
      Kaunis Pulpo carpaccio annos
      Ei jää epäselväksi, että kyseessä on viiniravintola
      Gloria Veinikelderissä on käynyt myös kuuluisia vieraita viinillä
      Kahvi ja avec
      Lähikuva burgerista
      Storyn ribsit toimii
      Herkullsia sinisimpukoita
      Viisi
      Neljä
      Kolme
      Kaksi
      Yksi
      Illan menu
      Uusia perunoita jälkiruoaksi?! Vaniljasiirapissa uppopaistettuja perunoita, karamellisoitua sitruunaa, sitruunavoita sekä keksiä. Erinomainen lopetus illalliselle, arvostan Christopherin kekseliäisyyttä sekä kokeilunhalua!
      Vaikkei paras mutta illan mielenkiintoisin annos oli Mozzerelle "pizza". Punapesto sekä vegaaninen "mozzarella" oli mahtava kokemus vaikken tältä istumalta normaalista mozzarellasta luopuisikaan.
      Kyssäkaalikimchiä, soijakastike-chiavanukasta, limemajoneesia sekä runsaasti korianteria. Illan paras annos joka jätti harmittamaan pienehkön kokonsa takia.
      Savustettua munakoisoa, misopyrettä, vesimelonia sekä paahdettuja tummia linssejä. Hyppysellinen punaista chiliä antoi oivan jälkimaun annokseen!
      (tietenkin) kotitekoista leipää ja ehkä parhaita maistamiani lisukkeita mm. valkosipuliaiolia. Lisukelautanen käytännössä nuoltiin puhtaaksi.
      Pöydässä odotti ruokalista jonka kyljessä oli vielä hauska pieni muistutus konseptista ennen ruokailua.
      Baari
      Terveellistä ja herkullista
      Montaa sorttia
      7. kerroksen hissiaula oli kivan näköinen
      Ei ole muuten eka kerta kun mun blogissa on gt. Eikä viimeinen :)
      Tämä oli tyylikäs!
      Tervehdys
      Hotellin tyylikäs sisääntuloaula
      Jälkiruoka aiheutti ihastuneita huokailuja
      Herkkä juustoannos
      Liha oli uskomattoman suussasulavaa
      Myös kalaa tarjoiltiin reilunkokoinen annos
      Kateenkorvaa
      Kampasimpukkaa alkuruoaksi
      FIG on sisustettu romanttisesti
      Calvadosta x 2
      Viskilän herkullista kukkoa viinissä
      Sinisimpukka-sellerikeitto, slurps
      Vihreää parsaa, sauce Maltaise
      KVVR
      Mestari in action
      Kolmos3n sekamelskassa oli tummaa suklaata ja vahvoja makuja
      Raikasta karpalojäädykettä ja makeaa suolatoffeeta välijälkiruokana
      Kauniin keväinen annos paahdettua nieriää, kampasimpukkaa ja herneitä
      Osterivinokasrisottoa yllärinä
      Borssikeittoa Kolmos3n tapaan
      Artisokkaa alkuun
      Mustikkaa ja valkosuklaata
      Sitruunaa, greippiä ja appelsiinia
      Kylmää ja kuumaa, makeaa ja rapeaa. Täydellinen jälkiruoka!
      Ehkä maailman paras jälkiruoka
      Ei hampurilainenkaan näyttänyt yhtään hassummalle
      Ankkaa ja polentaa
      Kuohkea kurpitsakeitto alkuun
      Tunnelmallinen Brasserie L'amour
      Makeaa ja kirpeää, kulmää ja kuumaa. Täydellinen jälkiruoka!
      Kampelaa ja avocadokreemiä
      Mehukas kateenkorva ja kunnolla pottuvoita kylkeen
      Juhlavuoden olut
      Kermainen maa-artisokkakeitto, nam!
      Munakoisoa ja runsas mozzarella-kuorrutus
      Veripalttu on taivaallista!
      Talon leipä ja tapenade
      Onnea!
      ...ja katossa!
      Designia ikkunalla
      Karljohan
      Jälkiruoka kruunasi illan
      Pääruokana kalaa ja ruusukaaleja, nam!
      Punajuurikeittoa ja pähkinää
      Alkuruokana nappisuoritus
      Kartta kiinnostaa ja herättää paljon keskustelua
      Ankanrintaa, punajuuriohrattoa, pikkelöityä sipulia ja portviinikastiketta.
      Päivän kalaa, juuriselleriä, puikulaperunaa ja voi-valkoviinikastiketta.
      Parhaat tähän mennessä syömäni blinit. Yksinkertaisuus on valttia.
      Loppuun porkkanakakkua ja piimäjäätelöä
      Briejuustoquiche, kimchi ylikasvaneista salaatinlehdistä ja pikkelöityjä pikkuporkkanoita
      Härän haudutettua kieltä, kasviksia Söderkullasta ja häränhäntä-hapankaalihöystö
      Perunarisottoa, ruskistetussa voissa paistettua madetta, kalakerma ja perunasipsejä
      Maa-artisokkaa, kallioimarre-smetanakastike, mäntyöljyä ja rapeita tattareita
      Tähteet: luomukananmuna, madetta monessa muodossa ja eilisen leipää
      Alkudrinkit
      Yksityiskohdat ratkaisevat
      Vihreä keidas
      Salainen resepti
      Pop my cherry
      Maistuisiko pala juustoa?
      Salla
      Syksyn sävelet
      Suomalainen tako
      Kvaak!
      Ilta alkaa samppanjalla
      Ilta alkaa samppanjalla
      Pecan Pie oli kuin tahmein suklaakakku
      Italian neighbor Helsingin Meijeriliikkeen jugurtilla
      Butcher’s & Gardner’s flank steak
      KT Kimchi Burger on yksi ravintolan suosituimmista annoksista, syystäkin
      Tartar inkiväärillä ja wasabilla
      Hot Doggi Dog ja Fried Chicken Bites
      Talon kekseliäitä cocktaileja
      Rikottu suklaakakku ja marinoitua ananasta
      Sticky fingers kanansiipiä
      Ramen-nuudelikulho possulla
      Dumplings, nam!
      Kattaus alkuruokia ja pikkunaposteltavaa
      AKAn kuuluja cocktaileja
      Täyden kympin jälkkärit
      Burgeri savupekonihillokkeella
      Paahdettua inkivääri-sesamlohta
      Kivan kirpeä Pozole
      Snacks & Sides ja Steam Bunit laudalla
      Kingi beeffi -salaatti pieneen nälkään
      Kingi beeffi -salaatti pieneen nälkään
      Syntinen suklaalähde
      Ihana teppanyaki-annoksemme!
      Sushi-buffan antimia
      Vuosikerrat rivissä!
      Tilaukset tehdään padilla
      Ensin jotain eksoottista ja raikasta!
      Syntinen suklaalähde
      Ihana teppanyaki-annoksemme!
      Sushibuffetin tarjontaa
      Vuosikerrat rivissä!
      Tilaukset tehdään padin avulla
      Ensin jotain eksoottista ja raikasta!
      Syntistä suklaata
      Ihana teppanyaki-annoksemme!
      Vuosikerrat rivissä
      Tilaukset tehdään padilla
      Tilausket modernisti padilla
      Alkuun eksoottista ja raikasta!
      Syntinen suklaaputous
      Huippusamppanjat lasihyllyssä
      Ihana teppanyaki-annoksemme!
      Tilaus modernisti padilla
      Eksoottista ja raikasta alkuun!
      Varsin viihtyisä vankilaksi
      Puolukka & suklaa -jälkkäri sopii myös happamammille tyypeille
      Illan kaunein annos
      Kalan ystävälle suositeltiin hiillostettua Murtoveden siikaa Ahvenanmaan pannukakulla
      Grillattu poron vasan sisäpaisti kruunattiin rohkeasti pihlajanmarjoilla
      Hiiligrillissä paahdettua kuningasrapu ja kampasimpukka oli toimiva kokonaisuus
      Illan paras annos ylikypsää metsäjänistä ja riistalientä
      Tuli kakkua – alkuun tarjoiltu briossi oli öljyistä ja suussasulavaa.
      Upea jälkkäri, sitruunakakkua ja -geeliä, vadelmalehtiliemi, koivunlehtisorbetti, pakkasessa kuivattua vadelmaa sekä hunajakennoa. / VIINI: Castelnau de Suduiraut 2008
      Palate cleanser: raparperisorbettia, vesiangervon kukintoa, jugurttia sekä mansikkamaitoa.
      Seuralaisen pääruoka: kasvis-kevätkaalikääryle, nokkosta, pinaattia, sipulikastiketta, maa-artisokkaa, kanttarelliä sekä kvinoaa. VIINI: Domaene Gobelsburg Grüner Veltliner
      Poron ulkofilettä Inarista, metsäkastiketta (käpyjä, oksia, lehtiä), kanttarelli, maa-artisokkaa sekä poron sydäntä sallasta. / VIINI: Degesa Gago 2013
      42 asteista kirjolohta, nokkospyrettä, fritattua nokkosta, rapuelientä, caprista. Salaattikulhossa parsaa, fenkolia, kevätsipulia sekä vinegretteä, NAM!
      "Kasvimaa" oli ehkä koko illan mielenkiintoisin annos, ainakin ulkonäöltään sekä sisällöltään. / VIINI: Julien Schaal Pinot Gris, Alscase
      Miekojärven ahventa savustettuna sekä pyreenä, hiillostettua avomaan kurkkua, merilevä & tilliliemi sekä tillikurkku sorbettia. / VIINI: Louis Jadot Chablis Bourgognesta
      Woolshedin terassi viileämpänä iltana, vähän ennen sulkemista, aurinko on jo kadonnut talojen taakse.
      Aussie burger - karamellisoitua sipulia, paistettua ananasta, juustoa sekä savupaprikamajoneesia
      Kympin pihviannos, WHAT!?
      Spciy Lamp Sausage oli muuten erinomainen, kaikki seurueessamme yllättyivät tästä positiivisesti!
      Tiger Prawn Skewers - sopivan isoja tiikeriravun pyrstöjä vartaassa.
      Vähän ehdin haukata
      Brekusali ei ollut myökään huono
      Schlösslen itsetehdyt jädet
      Herkullinen Berberana
      HIillostettu pihvi
      Seafood platter ja Marlborough Sauvignon Blanc
      Sesongin mukainen amuse
      Luotettava aperitiivi
      Huono kuva, tiedän. Parempaakaan ei kuitenkaan tarttunut hämärässä ja haluan näyttää nuo massiiviset kivipilarit
      Schlösslen kotoisa huone
      Paras check-in so far
      "Lumikasa" ei näytä kovin kummoiselta, mutta maistuu senkin edestä
      Alkupalalajitelma
      Jälkiruokalajitelma
      "Tomme Aux Fleurs"
      Herkullista lihaa Keuruulta
      Suunpuhdistajana paukkukarkkia ja vodkaa
      Menun paras annos oli ensimmäisenä tarjoiltu sokerisuolattu siika
      Kokin tervehdyksen kanssa tuli kolmea eri leipää, joista hiivaleipä oli Naturassa paistettua. Lisäksi itsetehtyä voita
      Paellaurakka alkamassa!
      Valinnan vaikeus, joten lautaselle päätyy vähän kaikkea!
      Rapuja appelsiiniliemessä
      Talon oma tomaattisalsa toimii!
      It´s Strawberry Margarita c´clock!
      Suklaafondant, Vadelmasorbettia ja maitosuklaakeittoa. / Crème brûlée, hillottuja mansikoita ja paahdettua valkosuklaata.
      Paistettua siikaa, rapukermassa haudutettua perunaa ja Beurre Blanc -kastiketta.
      Härkätartar - Dijonmajoneesia, keltuaista ja rapeaa sipulia. / Toisena alkupalana taustalla Västerbotten-juustosalaattia.
      Aamiaisella on tarjolla erinomainen uusia tuulahduksia, erikoisuutena mm. asiakkaan toiveen mukaan paistetut omeletit, pöytään tarjoiltavat kahvit ja teet, musta makkara sekä mehuvalikoima.
      Aamiaistarjoilu on sopivan laaja muttei yritä väkisin miellyttää kaikkia. Lappitwisti tulee juuri sopivasti esiin kuitenkaan olematta epäkäytännöllinen tai yksipuolinen.
      Suurin osa aamiais-salista sekä hieman terassia oikeassa yläkulmassa.
      Dabbal burgeri sisältää mm. briossisämpylän, puuhiiligrillissä paistetun häränlihapihvin, savumajoneesia sekä kylmäsavuporoa (pahoittelen, burgerista ei tullut tarpeeksi edustavaa kuvaa)
      Superherkkuna alkupalaksi maistelulautanen 'Lapin makupaloja' sekä raikas karpalodrinkki Taivaskero.
      Dabbal ravintola-alue on täynnä upeita tummia värejä sekä sopivasti lappitunnelmaa.
      Aamiaisalue (kuvattuna avo"takan" läpi) jota voidaan käyttää ravintolan jatkeena. Seinät ja katto ovat täyttä ikkunaa joten valoisuus ja avaruus korostuu mukavasti.
      Lappitwisti tulee esiin jopa ovilapuista. Nämä pienet, jopa hyödyttömät, yksityiskohdat tekevät tehtävänsi jos edes muutama asiakas hymyilee nähdessään nämä.
      Tyylikäs tummahko sisusta sopivan pienillä Lappitwisteillä.
      Karitsan niskaa, murskattua varhaisperunaa, parsaa, sitruunaa sekä rosmariinia.
      Maistiaisia Workshopin delistä
      Chef's table / baaritiski -tyylisellä korkealla istuttavalla pöydällä kelpaa tutkia Workshopin sisustaa sekä keittiön toimintaa.
      Lorenzo, Manu, Kimi sekä Pate Workshop Delicatessen avajaispäivänä.
      47 asteista lohta, tillimajoneesia, tilliöljyä, tillin versoa, mallasleipää, retikkaa, piimäkastiketta sekä sitruunageeliä. / VIINI: Toscanalaista Le Rime Pinot Grigio - Chardonnay 2014
      Sitruuna cremo´, valkosuklaa crumble, valkosuklaa-kamomillavaahto, siitepölyä, sitruunasorbettia. / VIINI: Errazuriz late harvest Sauvignon Blanc.
      Elina ei tule pitämään tästä kuvasta, ei sen väliä nimittäin Zuccardin Malbec oli täyteläinen, marjaisa ja onneksi illan ainoa punainen!
      sitruuna-oliiviöljy-parmesaanirisottoa sekä pulveria kuivatuista tomaateista. / VIINI: Si Soave 2014
      Härkää, paistettua perunaa, maa-artisokkaa sekä pinaattia.
      Ensimmäisenä ruokalajina parsakeittoa köynnöskrassilla, parsasalaatilla sekä pikkelöidyllä sipulilla. Viereisessä kulhossa friteerattua viiriäistä(!) / VIINI: raikas St. Michael-Eppan Montiggl 2014 Riesling.
      Amuse bouche - punajuuripannacotta sekä kuivatta mustaa oliviia. / Aperitiiviksi nautimme italialaisen Birra TOZ Easy Pale Alen.
      Toca on pieni ja tunnelmallinen ravintola ilman mitään ylimääräistä bling blingiä. Salissa on kokonainen seinä vierailijoiden tervehdyksiä sekä kehuja varten!
      Toca on ulkoapäin melkein pelkkää ikkunaa ja muutenkin sopivasti tyylikkään pelkistetty.
      Vastaavaa pizzauunia ei ihan joka paikasta löydy.
      Haudutettua viljaporsaan poskea, rapeaa inkivääriä sekä mintturisottoa parsalla.
      Juuren leivottua leipää sekä ruskistettua voita. Gustavon ceviche avokadokreemiä sekä marinoitua kurkkua.
      Markus Rautalan kanssa oli mukava jutella ravintola-alasta, ruoasta ja vaikka mistä.
      Gustavon sisusta on siisti, rento ja täynnä hauskoja yksityiskohtia.
      Katan yllätysmenun-yllätysjälkkärit. Hunajakenno, suklaata sekä paukkusokeria. / Marinoitua tyrniä, ruskeaa voita sekä tyrnijäätelöä.
      Diplomatico rommia sekä uskomatonta villiyrttiteetä.
      Varsinainen jälkkäri: kolmea eri suklaata, omenaa geelinä, marinoituna sekä omenamysliä. / Espanjalainen yhden rypäleen sherry on nimihirviö: Gonzalez Byass Noe Pedro Ximenez Muy Viejo Sherry.
      Suunpuhdistajan roolissa toimi sitruunaparhait, mukana lakristia, sitruunaa oli kolmella eri tavalla.
      Paikallista kallaveden kuhaa, kirjolohen mätiä, heinällä savustettua pyrettä, paistettua lehtikaalta sekä lehtikaalivinegretteä. /  Freiherr von Göler Baden Trocken Weissburgunder (Pinot Blanc) 2013
      Hanhenrintaa Hauhalasta, vesihauteessa kolme tuntia 56 asteessa. / Itävaltalainen Leopold Blaunsteiner zweigelt 2011
      Possunkylkeä, paistettu 68 asteessa kuusitoista tuntia. Crème Fraîchea sekä punajuurta haudutettuna, pyreenä sekä marenkina. / Tournon Mathilda Rose 2015.
      Paikan päällä leivottua vehnäleipää jossa mukana punajuurta, upean väristä sekä makuista. Tummaa maalaisleipää, pinta glaseerattu. / Siilinjärven Siitakesieniä, Miettisen tilan perunaa.
      Mustassa Lampaassa on upea kellariravintolan tunnelma. Ulkomaailman hälyt katoavat kokonaan, samoin stressi.
      Musta Lammas on ulkoa päin todella hillitty. Kesäisin katolla on muuten upea terassi!
      Maculan Dindarello Moscato / Palate cleanser tyrni + vuohenjuustomaitovaahto / Luomupalsternakkaa, kinuskia, napuejäätelö.
      DOCG sertifioitua Baroloa siemaili hymyssä suin. Mureaa peuraa Punkalaitumelta, harmi vaan että osa pöytään tuoduista lihoista oli tekeytyneet juuri karvan verran liian kypsäksi.
      Molemmat alkuruoat, siika-lohi kalapallo sekä uskomaton naudan ulkofiletartarannos. Pariutetut viinit olivat erinomaisia, etenkin Domaine de l’Aigle Chardonnay tartarin kanssa.
      Keittiön kaksi tervehdystä jotka uppoilivat mukavasti samppanja kylkiäisenä.
      Mikan ja Pekan ensimmäinen Ravinteli Bertha
      Herkullista heppaa burgerin välissä!
      Pontevan veljekset ja Veli TableOnline
      Iso seinään "puhkaistu" avokeittiö ja viimeistelemätön rosoisuus loi mukavaa tunnelmaa.
      Rapeaa possunkylkeä, kumina- sipulilientä, kastanjaa ja paistettuja sieniä.
      Hups, simpukat meni jo!
      BEEF TAR TAR "HARISSA -Ruokaa silmälle ja vatsalle
      Salmon and scallops carpaccio, joka oli paitsi hyvän makuinen myös hyvin kaunis annos!
      Burrataa, paahdettua kurpitsaa, basilikakreemiä ja mantelileipää, omnom.
      Loppuun vielä meksikolaiset ritarit.
      Hunajalla ja siiderillä marinoidut possun ribsit sekä Enchilada de Mole - Fish.
      Panzan Ceviche El Classico on aivan huippu!
      Panzassa on erinomainen valikoima cocktaileja! Kuvissa El Burro, Mezcal Mule sekä Ajurinkadun Amigo. / Juomalista löytyy pöydästä hauskana Panzan logoon sovellettuna pahvipääkallona.
      Ennen illalisen alkua jauhetaan vähän schaibaa ja tsekkallaan illan varaustilannetta. / Panza sisusta on täynnä hauskoja yksityiskohtia, tyyliä voisi luonnehtia hallituksi kaaokseksi, mikä taitaa myös kuvata Meksikoa, ainakin jollain asteella.
      Hauska neuvostohenkinen lounaslista
      Osa ravintolan maatuskoista.
      Lammaspata ja adzika kastikkeet.
      Georgialaista punaviiniä, nam!
      Runsas alkupalalajitelma
      Oi Odessa
      Ilta aloitettiin Laurent-Perrierin sampanjalla
      Hauska neuvostohenkinen lounaslista
      Maatuskoja
      Lammaspata ja adzika kastikkeet.
      Alkupalalajitelman ruokia
      Ilta aloitettiin Laurent-Perrierin sampanjalla
      Skippasin salaattipöydän ja otin alkuun leivän sekä yrttikeiton. / Paistettua Kirjolohta,  punaista pestoa, haudutettuja vihanneksia. VIINI: Waltraud Riesling, Penedes, Espanja
      Erkka Isotalo viilettää edestakaisin ennen lounaan alkua. Camillo sai muutama vuosi sitten täydellisen remontin joka valmistui syksyllä 2013. Nykyinen kuosi Isä Camillolle on upea.
      Isä Camillo sijaitsee upeassa kivirakennuksessa Kuopion tuomiokirkon kupeessa. Rakennuksessa on toiminut Suomen Pankki vuosina 1912-1993.
      St. Petersbourg Hotellin respan takaa rappusista löytyy Eero Aarnion Kuplatuoleja kaksin kappalein!
      Jälkiruoaksi juustokakku a'la Hermitage. VIINI: Château Vartely Ice Wine Riesling
      Truskaa pannulla paistettuna, herne-minttupyree, timjami-sitruunaruohokastike sekä viiriäisen muna. VIINI: Domaine Faiveley Mercurey "Clos Rochette"
      Kampasimpukkaa voissa sekä persiljassa paistettuna, etikoitua sipulia sekä sivallus mustekalan mustetta. VIINI: Domaine des Malandes, Chablis Vieilles Vignes
      Kevyesti savustettua lohta, hollandaise, punajuurta, viiriäisen muna, rucola, tilliöljy. VIINI: Chalentein Chardonnay Reserva 2013
      Kolmea eri levitettä, mustaa sekä vaaleaa leipää. / Suolattu & marinoitu silli, perunaa, olut- sekä mustaleipäsipsiä, HERRRKULLISTA sinappia. VIINI: Moët & Chandon Rose Imperial Brut
      St. Petersbourg Hotel on upea, värit ja sisustus ovat tyylikkäitä, ei kuitenkaan liian vanhanaikaisia. / Deluxe roomissa oli laadukas vaikutelma ja upea sisusta. Kuvat: St. Petersbourg/Schlössle-Hotels
      Uskomattoman murea Wallenbergin pihvi Hauhalan hanhesta sekä hernemursketta.
      ALKUUN samettista maa-artisokkakeittoa. VIINI Trimbach Riesling, Alsace. Taustalla Brödin herkullinen leipävalikoima. / PÄÄRUOKA Meri-Lapin Karitsanpotkaa, palsternakkapyrettä. VIINI Ogier Crozes-Hermitage Heritages Syrah
      Molemmat valitsemamme jälkiruoat: Mustalla teellä maustettu Crème Caramel sekä Brödin sorbettivalikoima, vaniljaviikunoita. VIINI Brown Brothers Orange Muscat & Flora.
      Uutuusravintola BRO vakuuttaa monipuolisuudellaan sekä cocktailbaarina että ruokaravintolana. Sisustus, musiikin äänenlaatu sekä soittolista muodostavat viihtyisän kokonaisuuden.
      Jälkiruokia joka lähtöön: Pistaasi + inkivääri. Viini: Burmester Tawny Port. / Ternimaito + sitrus. / Päärynä + kaneli. / Suklaa + aprikoosi.
      Myskikurpitsa + muskotti, viini: Cuvée Fantomme. / Kananpoika + papaija, viini: Arthur Metz Gewürztraminer.
      Fine de Claire -osterit oriental + naturell, viini: Champagne de Castellane Brut. / Alkupala numero kaksi, Punajuuri + vuohenmaito, viini: Black Cottage Sauvignon Blanc.
      Ekologisesti kierrätysmateriaaleista valmistetut työasut ovat Touchpointin käsialaa. Champagne de Castellane Brut nautiskellaan ostereiden kanssa. / Leipäkorista löytyy mm. voita lipstikalla sekä naturel. Brossa valmistettu tumma leipä on herkullista
      Champagne de castellane brut ostereiden kanssa. / Leipäkorissa oli lipstikkalevitettä sekä voita, talon tumma leipä oli herkullista! / MAKUJA menun ensimmäinen annos Osterit naturel & oriental.
      BROn cocktaileissa käytetään omatekoisia siirappeja. / Cocktailien raaka-aineet ovat houkuttelevasti esillä. / Roddy tarjoilee BROn näkemyksen Moscow Mulesta oikeaoppisesti kuparimukista.
      BRO:n sali on valtava ja täynnä tutkittavaa, cocktailbaari houkuttelee istuutumaan. / Havut sekä cocktail-lista toivottavat lämpimästi tervetulleeksi. / Tulisija on upea, sen ympärillä mielellään nauttisi muutaman cocktailin. / Varaaja ilmoitetaan p
      Limonzello rauhoittamaan vatsaa tauon aikana. / Valkosuklaa-samppanjakreemiä sekä mansikkagazpacho. / Jälkkäriviininä Virolainen Põltsamaa Kuldne 2005 vuosikertomenaviini.
      Pitkään kypsytettyä Peuraa mustaherukkakastikkeella, perunagratiini, punajuuripyree sekä hippu väkevää sinappia. / Zonin Amarone della Valpolicella 2012.
      Mustekalacarpaccio, rakuunajäätelö, capris sekä vihreä salaatti. / Attems Pinot Grigio 2013 / Kesäkurpitsakeitto kookosmaidolla sekä inkiväärillä, villisikaa ja sinapinsiemeniä.
      Samppanjaksi alkuun tuttua ja turvallista Moëtia / Itsetehtyä leipää sekä yrttilevitettä / Keittiön tervedyksenä Ankanmaksapatee & Vadelmachiliä.
      Keittiössä on hyvä fiilis! / Grönin julkisivu on melkein pelkkää ikkunaa ja muutenkin sopivan pelkistetty / "Yrttiseinästä" löytyy vaikka mitä mielenkiintoisuuksia.
      Barista Arda kaataa Etiopialaista käsinsuodatettua kahvia / Lauri kuljettaa rikkomaani tuolia takahuoneeseen, Toni kiittelee ja hyvästelee poistuvaa asiakasta, Pekan vauhtia kukaan ei voi pysäyttää.
      melkein kaksi litrainen Heiwa Shuzo - Tsuru-ume Suppai! / SYYSOMENAA, omenasorbettia, valkosuklaata ja omenaviinietikkakinuskia.
      Grande Maison Cuvee du Chateau, Monbazillac. / Extraruokalaji SINIHOMEJUUSTOA, hapanjuurinäkkileipää, päärynähilloa ja hunajaa
      Pääruoaksi MAA-ARTISOKKAA, pikkelöityä vihreää mansikkaa, hopeasipulia, valkosipulin kukinnon versoa, siianmätiä, "redusoitua" kermaa, tattikreemiä pohjalla / Biodynaaminen Trauben, Liebe und Zeit Rosé Karmin Nro 4
      RAAKAKYPSYTETTYÄ NAUTAA, etikoitua hapankermaa, graavattua keltuaista, perunan kuoret rapeutettuna / Pala graavattua keltuaista / Anjou Blanc Rene Mosse 2013
      Juran alueelta Champ Divinin Cuvee Pollux Biodynaaminen viini / PERUNATATTARIRIESKAA tattivoilla sekä METSÄSIENISALAATTI, rouskua, kuusenkerkkää, puolukkaa
      Raskaan työviikon jälkeen suositeltiin Whiskey Souria, punaherukkasiirapilla, by Pekka Rantala / Rapeaa hapanjuurileipää, paahdettuja pellavansiemeniä, voita, sormisuolaa twistillä.
      Grönin "yrttiseinä" on vaikuttava / Pekka Rantala, Lauri Kähkönen sekä Toni Kostian käyvät menua sekä viinejä läpi.
      Vasemmalla keittiömestari Pauli Novitsky esittelemässä jälkiruokaa. Oikealla aina hymyilevä ravintoloitsija Mari Kärkkäinen sekä sommelier Toni Aikasalo.
      Grande Maison Cuvee du Chateau, Monbazillac. VALKOISTA- JA TUMMAA SUKLAATA - ”maito-, valko- ja tummaasuklaata, mustaherukkaa ja jogurttia”
      SUNNUNTAIN JA MAANANTAIN VÄLISENÄ YÖNÄ - ”konjakkia, limeä ja inkivääriä”
      Gamay Sans Tralala 2014. ANJOY-KYYHKYÄ - ”tryffelillä täytettyä kyyhkyä, tummaa kyyhkylientä, rakuunaa, huhtasientä ja porkkanaa”
      Riesling Rosenberg 2012, André Stentz. LAVARET JA FOIE - ”siikaa, ankanmaksaa, omenaa ja macadamiaa”
      Château de la Selve, Saint Régis 2014 - PIKKUKALAA JA KAVIAARIA - ”muikkua, kaviaaria, paahdettua paprikaa ja briossia”
      Mari esittelemässä aperitiivinä tarjoiltua Robert & Bernard Plageoles Mauzac Nature 2014.
      Ravintoloitsija Mari Kärkkäinen esittelemässä Mauzac Nature Sparkling 2014 aperitiiviä.
      Pauli, Kimi, Mari sekä Toni romanttisessa  loossissa.
      TableOnline.fi - Löydä ravintola makusi mukaan

      Käyttäjä

      TableOnline.fi
      TableOnline.fi

      Kansiot

      • Kuori - Turku
      • Lönkka Bull & Bottle Helsinki
      • Musta Lammas, Kuopio
      • Pobre Filipino

      City-lehti

      Facebook Twitter Instagram RSS
      • Yhteystiedot
      • Mediatiedot
      • Työpaikat
      • Ohjeet
      • Palaute

      Näistä kirjoitamme

      Ari Zerza Bistro O mat Hakaniemi burgeri Buru Teppanyaki Chaîne des Rôtisseurs Felipe Moya gastropub helsinki Gota Grill Room Helsinki terassit kesä-Suomi kesäravintola kesäterassit kilpiravintola lobo parhaat kesäravintolat parhaat ravintolat parhaat terassit ravintola ravintola helsinki ravintola Turku ravintolat Suomi Riesling-viikot Suomen paras burgeri TableOnline terassi terassi helsinki terassit terassit helsinki tislaamo Tislaamo Distillery Bar Tislaamo terassi uusi menu uusi ravintola uusi ravintola Helsinki

      Käyttäjät

      • Kirjaudu sisään
      • Vaihda salasana
      • Evästevalinnat

      Tilaa uutiskirje

      Jätä tyhjäksi

      Tiedotteet

      • SYÖ!-viikkojen tarjoukset on nyt julkaistu – mukana myös Epassi!
      • Legendaariset SYÖ!-viikot tekivät historiaa! Ennätyksiä rikottiin kaikilla mittareilla
      • City Digital vahvistaa missiotaan paremmasta elämästä – Keventäjät liittyy konserniin
      • Rakastettu ravintolakampanja palaa uudistuneena: “On aika päivittää SYÖ!-viikot nykypäivään”
      • City Digital ostaa Kokemuksia.fi liiketoiminnan Trustmarylta

      Kumppanit

      • Deitti.net
      • TableOnline
      • Eat
      • Suomi24
      • Nettialet24
      • Treffit24
      • Lainojen yhdistäminen