Meripaviljonki – kelluva ravintolakeidas Hakaniemessä
Merellisessä ravintolapaviljongissa panostetaan kalaan – unohtamatta lihaa.
Uusi ravintola Iso Roobertinkadulle
Natura on tapasbaari (muttei kuitenkaan), joka murtaa perinteistä annosajattelua.
Roti-lettuja, sirkkamunakasta, hernefalafelia ja wonton-keittoa katuruokafestareilla
Huikeita menuja katuruokafestivaali Streat Helsinki EATSissa.
Kauppatorille kesällä avattavasta ravintolasta tihkuu lisää tietoa
Fishmarketin entisiin tiloihin kesäkuussa aukeavan paikan ravintolapäälliköksi ryhtyy Groteskista tuttu Paul Hickman.
Fransmanni-ravintolat uudistuvat rennoiksi ranskalaisbistroiksi
Frans & Amélie on viehättävä ravintolauutuus – vaikka ketjurafla onkin.
Hesburgerin Salmelalle kovaa kritiikkiä: “Ei kannata heitellä kiviä, jos asuu lasitalossa”
PAMin Anne Nymanin mukaan Hesburger tarjoaa työntekijöilleen niin vähän tunteja, etteivät ne riitä elämiseen, vaikka työhaluja enempäänkin olisi.
Nakki-Mikko ja Myyrmäki uudistuivat yhdessä
Mike´s Dinerin burgerit toimivat, samoin kuin koko Myyr Yorkin päivä päivältä virkistyvä kaupunginosa.
Wanda´s Kitchen & Lounge: positiivisuutta Länsi-Vantaan ravintolakulttuuriin
Odotamme jännityksellä, millaiseksi muodostuu on länsivantaalainen ruokakulttuuri.
Kalliossa nautitaan hävikkiruokaa maaliskuun ajan
From Waste to Taste -hävikkiruokaravintola palvelee Made in Kallion tiloissa.
Ravintolaruoan kotiinkuljetuspalvelu foodora laajentaa toimintaansa Pohjois-Helsingissä
Pyörälähetit kuljettavat nyt Lehtisaaresta Etelä-Haagaan ja Kumpulaan asti.