Viinitrendit: jäähyväiset tumuille
Ensi vuoden trendikkäin viini on kevyt ja hapokas. Voimakkaat ja rotevat halpisvinkut ovat totaalisesti passé. Laadusta ja erikoisuudesta maksetaan yhä enemmän.
Käpälänjäljet itsepalvelupisteen pasteijassa
Selvitimme, miten paljon itsepalvelupisteiden paistotuotteita lääpitään. Tulos: paljon.
Ruuan kuuma lista
Mistä kaupunki puhuu?
Kokista mittaa: Meri-Tuuli Lindström vs. Tomi Björck
Juontajakokit kertovat totuuden Starbucksista, lähiruuasta ja keittiömestareiden narsistisuudesta.
Tilanne vaatii viiniä – juomasuositukset eri tarkoituksiin
Mikä on paras viini jatkoille? Mikä toimii parhaiten treffeillä? Mitä siemailet, kun vituttaa? City maistoi lipitysviinit eri tarkoituksiin.
Festari ällöille kakuille ja tissibaari naisille
Ravintolauutisissa lisäksi: Eat&Joy Jumboon, ketsupit konepellille, teknoa keittiöön ja Michelin-tähti blogaajalle.
Kun rahaa on vain yhteen keittiötarvikkeeseen
City-lehti listasi kymmenen must-hankintaa sille, jolla on keittiössä rajallisesti tilaa tai tili kroonisesti tyhjä.
Tulevaisuus on pötsissä – ruokatrendit 2013
City listasi ensi vuoden ruokatrendit.
Cityn kuvottava makutesti
Maistuisiko kalansilmä, koiranruoka tai huulipuna? Maistoimme ällöttäviä asioita puolestasi.
Eines 2.0 – Roiskeläppä goes quesadilla
Voiko tylsästä valmisruuasta tehdä oikean aterian? Helsingin ravintolaskenen ihmemies Richard McCormick voi. Pyysimme häntä tuunaamaan einekset.