Ravintolauutiset: Helsinki
Café Piritta remontoitu Tokoinrannan perinteikäs, vuonna 1977 rakennettu Café Piritta on saanut uuden ilmeen. Sisäpiha on nyt katettu ja 250-paikkainen kahvila on valjastettu ympärivuotiseen käyttöön. Luvassa on muun muassa vaihtuva…
Ravintolauutiset: Tampere
1bar ykköspaikalle Viime vuonna Suomen 20. parhaaksi baariksi äänestetty 1bar laajenee Oulusta Tampereelle. Kuun lopulla aukeava 190-paikkainen drinkkibaari tarjoaa cocktail- ja flairelämyksiä. 30 juomaa sisältävä drinkkilista on identtinen Oulun baarin…
Ravintolauutiset: Turku
Pieni brasilialainen Maariankadulle avattu Pikku-Bossa tarjoilee brasilialaisia makuja ja uuden maailman viinejä. Viikoittain vaihtuvalla lounaslistalla nähdään myös italialaisia ja ranskalaisia vivahteita. Illalla 38-paikkainen ravintola muuttuu viinibaariksi, jossa tarjoillaan brasilialaisia aperitiiveja…
Vapun hulinaopas
Ohjelmoimme vappusi.
Luomon lumoissa
Jouni Toivanen ja Mika Mattila tekivät suomalaista Michelin-historiaa.
Ravintolauutiset: Helsinki
Ruoho palasi Nokkaan Kokki Ari Ruoho on palannut Nokkaan, nyt keittiön ohjaimiin, keittiöpääliköksi. Viimeksi Ruoho kokkasi Groteskissa. Uransa hän aloitti kivenlahtelaisessa trattoriassa kuorimalla valkosipuleita. Ruoho valittiin Vuoden Kokiksi vuonna 2003….
Ravintolauutiset: Turku
Turun paras drinkki Taivas Music Barissa kisattiin maaliskuussa Bacardi Apple Åbo Open drinkkikilpailu, jossa haettiin Turun parasta long drinkkiä. Ensimmäistä kertaa järjestetyn kilpailun voiton vei The Monkeyn vipin baarimikko Joonas…
Ravintolauutiset: Tampere
Tempo kurkottaa kevääseen Neljästi vuodessa ruokalistaansa vaihtava Tempo aloitti kevätkauden. Sesonki näkyy annoksissa on maun ohella mietitty värejä. Alkuruokana anutitaan tonnikalapastramia, kurkkucevicheä ja wasabi-vinaigretteä. Pääruuissa painopiste on pihveissä, kuten 400…
Ravintolamafia
Ketkä päättävät, miten kaupunki syö, juo ja juhlii?
Kokki sodassa
Eric Räty, 20, kisaa Vuoden kokki -tittelistä minkä intiltä ennättää.